Vind 1.000 kr til Poppy Rose

Savlesmække -.- Køredragt -.- Elefanthue -.- iPad Cover

I samarbejde med Poppy Rose har jeg nu æren af at udlodde et gavekort på hele 1.000 kr som du kan bruge til at købe lige præcist det, du eller dit barn drømmer allermest om.

Poppy Rose har netop fået en helt ny og lækker webshop, hvor de har samlet hele deres fantastiske AW12 kollektion – og jeg kan godt afsløre, at det ikke er småting, jeg går og drømmer om derindefra.

På billedet har jeg samlet nogle af de favoritter, jeg ville elske at have til en lillebitte baby.

Savlesmækkene har vi været SÅ glade for. Jeg synes, det er svært at finde nogen, der også er fine at se på, men det er disse i høj grad.

Køredragten har jeg haft i str. lillebitte og har nu en større udgave, som Fidusen stadigt bruger.

Elefanthuen står min indkøbsliste, og den skal jeg helt sikkert have købt til denne sæson. Vi har ganske vist også denne fantastiske hue fra Poppy Rose, som jeg købte i en størrelse, der passer til denne sæson, men en elefanthue kan man næsten ikke undvære.

Sidst men ikke mindst har jeg også medtaget det smukke cover i Liberty. En iPad er genial til en barslende mor – så hvorfor ikke pakke den fint ind i dette fantastiske cover – du kan se mit lige her.

Men; hvad drømmer DU om? Hvad ville du købe som det allerførste, hvis du vandt gavekortet på de 1.000  kr?

For at deltage i konkurrencen skal du lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du linker til præcist den ting, du ville købe – og samtidigt skal du like It’s Fashion, Baby! på enten Blovlovin eller Faceook.

Konkurrencen slutter torsdag den 25. oktober, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker en vinder, som offentliggøres her på indlægget, hvilket der også linkes til på Facebook.

OBS: Så er vinderen fundet og kontaktet. Den heldige vinder blev Marie Louise, som også har fået direkte besked – stort tillykke :)

Comments

 1. Maria Seidelin says:

  Sikke en lækker give away! Følger jer allerede på FB og Bloglovin’ – men smider da lige en massere delere rundt :)

  Hvis jeg skulle være så heldig at jeg bliver “trukket op af hatten” så ville jeg elske at forkæle Bastian med denne http://poppyrose.dk/da/knit/111-bernhard-concrete-brown-sugar.html Den er virkeligt lækker!!!

  Krydser SÅ meget for at heldet vener i min retning, XXX.

  God søndag.

  Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 2. Stine Sørensen says:

  http://poppyrose.dk/da/knit/140-gilbert-cream-fudge.html
  http://poppyrose.dk/da/knit/95-andrea-concrete.html

  Jeg ville vælge denne skønne strik til min søn og cardiganen til lille bror – forman må vel gerne smidde lidt eksta oven i selv :-)

 3. Charlotte says:

  Uh der er så meget fint, men vi har været så glade for dragten i uld og nu kan hun snart ikke passe den længere, så hvis heldet er med os skulle det være denne http://poppyrose.dk/da/knit/107-antonie-nougat.html

 4. Maria Lykke Hansen says:

  Jeg ville vælge denne utrolig smukke vest der passer til alt min datters tøj http://poppyrose.dk/da/jackets/201-evangelista-chocolate-brown-chive-forrest.html. Så ville hun være super smart og varm hele vinteren. :-) Ud over det har hendes tante en der ligner… Så den ville uden tvivl være et KÆMPE hit!

 5. Karen Elisabeth says:

  Jeg ville i hvert fald skulle have disse bukser
  http://poppyrose.dk/da/pants/167-coco-chive-burgundy.html

  Og denne bluse
  http://poppyrose.dk/da/dresses/276-gertrud-emilias-flowers.html

  Og så ville jeg nok være nødt til selv at spæde op så jeg kunne købe denne
  http://poppyrose.dk/da/knit/116-ditte-cocoa.html

  Der ud over så er der da vist også en kjole og et par strikbukser der står på ønskelisten… Og måske en elefanthue…

 6. Dorthe K says:

  Der er slet ingen tvivl om at jeg ville hive denne skønne striksag ned fra hylden som det første! Til deling mellem mine to ældste piger på 4 og 5! Fordi den er så fin og yndig og lyserød – hvilket jo klart ville være nok til at sælge den ind hos dem – men allermest fordi den er så lækker lun og holder forkølelsen på afstand:-) Hånden på hjertet – vi mødre vil gå langt for at undgå de syge unger!

  http://poppyrose.dk/da/knit/102-andrea-powder-rose.html

 7. Hold da op, sikke en lækker konkurrence du har her på din blog :-)
  Min datter fylder 1 år den 28 Oktober, så det kunne være fedt at give hende en ekstra fødselsdagsgave. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde de 1000 kr til Poppy Rose, så ville jeg helt sikkert købe denne flotte kjole http://poppyrose.dk/da/knit/149-himalaya-concrete.html og dette virkelig fede halstørklæde http://poppyrose.dk/da/accessories/191-isolde-nougat.html

  :-)

 8. Gilbert – Cream/ Fudge
  Coco – Grey Velvet Cord disse to ting vil jeg vælge til min lille prins Frederik :-) virkeligt lækre ting

 9. Pia Hansen says:

  super skøn giveaway jeg følger også med overalt <3

  hvis jeg er den heldige vidner til jeg købe de fedeste skjorter til tvillingerne så de kan være fine juleaften :-)

  http://poppyrose.dk/da/shirts-/69-julian-blue-check.html

 10. Åhh elsker poppy rose!!! jeg ville nok vælge en ny strik dragt i en større størrelse end den vi har. Den er så skøn! Synes at detaljen med en pompom på toppen er skøn:)
  http://poppyrose.dk/da/knit/103-antonie-cocoa.html

 11. Camilla Bak says:

  Åhh fantastisk konkurrence. Jeg ville elsker at vinde denne smukke kjole og en skøn cardigan til min dejlige datter. Poppy Rose er simpelthen SÅ fint.
  http://poppyrose.dk/da/dresses/86-genny-isabella-grace.htmlhttp://poppyrose.dk/da/knit/94-andrea-cocoa.html
  Krydser fingre!

 12. Josephine says:

  OMG!!!!!! Det er jo den vildeste præmie det her! Elsker Poppy Rose og har gået og drømt om SÅ mange ting fra dem! Hvis jeg vandt de 1.000 kr. ville jeg helt sikkert købe den fine køredragt http://poppyrose.dk/da/knit/105-antonie-powder-rose.html, som jeg stadige fortryder, at jeg ikke købte til min datter, da hun blev født i marts!!! Tak for en god blog :)

 13. Julie H. says:

  Ih nogle skønne skønne ting der har derinde!

  Jeg ville straks købe denne skønne cardigan til min guddatter:
  http://poppyrose.dk/da/knit/156-ivalo-dusty-powder.html

  Mange håbefulde hilsner fra Julie

 14. Elsker Liberty stoffer, så hvis jeg bliver den heldige vinder skal min søde lille Juliane (der bliver fire måneder i dag!) forkæles med suttesnore, savlesmække og ikke mindst dette fantastisk fine sengetøj:

  http://poppyrose.dk/da/bed-linen/207-baby-linen-joseph-s-star.html

 15. Marlene Høj says:

  Denne her kjole er så lækker og vil klæde lille Laura Celiane så fint:
  http://poppyrose.dk/da/knit/151-himalaya-powder-rose.html

 16. Pernille Kristensen says:

  http://poppyrose.dk/da/knit/151-himalaya-powder-rose.html Bla denne til min helt vidunderlige datter på 16 måneder og så ville jeg helt sikkert forkæle storesøsteren med elefanthuen i rød (denne har vi allerede til den lille og whau den er lækker)

  Elsker jeres blogs og deltager ivrigt i jeres konkurrencer;-) denne ligger højt på ønskelisten for Poppy Rose er bare toppen af kvalitet! <3

 17. Deltager MEGET gerne :)
  Liker & deler på FB .

 18. Deltager MEGET gerne :)
  Liker & deler på FB .

  God søndag til alle.

 19. Hvor skønt, vil gerne deltage :)
  Mvh Linn

 20. Helene Braüner Bisgaard says:

  http://poppyrose.dk/da/jersey/51-bilbo-.html str. 10 år og 12 år – rigtig god basistrøje under fx vest eller cardigan.
  http://poppyrose.dk/da/ipad-covers/192-ipad-cover-chive-burgundy.html – skønt cover til mor
  http://poppyrose.dk/da/bibs/233-bib-cotes-d-azur.html

  Så mange fine sager at vælge imellem! Skønt! Tak for chancen til Poppy Rose og dig!

 21. Jeg kunne jo købe det hele til hende den lille, men først og fremmest så bliver jeg nødt til at købe en ny køredragt til hende. Vi har haft den i lys powder og ELSKER den, men denne i grå er altså ikke af vejen heller og ville gøre sig godt med noget lyserødt til at bryde det lidt: http://poppyrose.dk/da/knit/104-antonie-concrete.html og så måske et ipad cover til mig selv, det er længe, længe siden der har været noget selvforkælelse!

 22. Christina Mortensen-Mouyal says:

  Dejlig med sådan et gavekort og til sådan et super lækkert mærke. Fik selv nogle “sko” til Olivia i barselsgave og har været held vild med mærket siden, har købt kjole, udendørs heldragt samt bux og cardigan derfra. Men nu er hun ved at vokse ud af udendørs heldragten og ønsker mig den brændende i Rosa farvet – derfor ville jeg bruge pengene på følgende dragt http://poppyrose.dk/da/knit/106-antonie-dusty-powder.html. Den er simpelthen bare så lækker og flot. Og ville passe helt perfekt til min prinsesse Olivia:)

  Håber det bliver mig:) Rigtig god søndag.
  Kh Christina

 23. Uha, skøn præmie. Jeg har egentlig altid troet, at Poppy Rose var pigetøj, men har fundet denne skønne strik til min søn: http://poppyrose.dk/da/knit/141-gilbert-cream-fudge.html Den ville jeg vælge 😉 Virkelig fint tøj! Jeg følger med på Google reader og på Facebook. Mvh. Henni

 24. Ville elske at vinde den fine Elmira-kjole i Chive Burgundy og et par George Uldgamacher i Burgundy: http://poppyrose.dk/da/knit/128-geo.html http://poppyrose.dk/da/dresses/79-elmira-chive-burgundy.html . Så ville min datter helt sikker være både smukt og lunt klædt på til de kommende familiefester og julearrangementer…
  Kh. Sidsel

 25. lisbeth jørgensen says:

  Min store pige har lige godkendt denne her :) http://poppyrose.dk/da/knit/153-ina-cocoa.html

 26. Kirsten Hansen says:

  Hvis jeg vinder, vil jeg købe denne flotte køredragt:
  http://poppyrose.dk/da/knit/104-antonie-concrete.html
  og dertil self. en elefanthue á la denne, som passer i str.
  http://poppyrose.dk/da/hats/177-gaya-concrete.html
  Jeg følger spændt <3
  God søndag
  kirsten

 27. Angelica says:

  Køreplanen er da så fin, og den ville klart stå på ønskelisten, da Josephine (3 mdr) er vokset ud af den første hun havde. Men det er svært at vælge, huen er nu også lækker og hun har brug for det hele. Samt mor kan jo også sagtens et lækkert cover!

 28. Cæcilie M.S. says:

  Skøn skøn konkurrence, det er jo ikke til at vælge én ting! Men det første jeg ville smide i kurven må være disse skønne bukser: http://poppyrose.dk/da/pants/167-coco-chive-burgundy.html :)

  Og så er der jo lidt til overs – så tror også disse (vi mangler af en eller anden grund altid bukser!?): http://poppyrose.dk/da/pants/65-coco-grey-velvet-cord.html eller måske en lækker cardi: http://poppyrose.dk/da/knit/98-andrea-nougat.html

 29. Heidi Wind says:
 30. Du (I) bliver fulgt tæt på både facebook og bloglovin – kan simpelthen ikke lade være 😉

  Hvis jeg er den heldige vinder, så må det blive disse:
  http://poppyrose.dk/da/pants/168-dagmar-burgundy.html

  Du fik mig i sin tid til at forelske mig hovedkuls i denne slags gamacher og er stadig ikke kommet over det, de er fantastiske!!

  Ved siden af vil jeg nok vælge noget lækkert strik til den store dreng :)

 31. Jeg ville købe denne lækre nougat farve cardigan til min datter :-)

  http://poppyrose.dk/da/knit/98-andrea-nougat.html

 32. Tina Merete Skovgaard Pedersen says:

  jeg ville ihvertfald købe den her trøje http://poppyrose.dk/da/knit/111-bernhard-concrete-brown-sugar.html til min ældste søn, som snart har fødselsdag, har lige fundet ud af, at han rent faktisk er til andet, end alm tynde trøjer og hætte trøjer jubii siger jeg bare :-)

 33. Uh, der er så meget lækkert tøj til de små i deres shop..
  Da nr. to i flokken nu har fået falsk strubehoste, så er det virkelig en fed webshop med dejlig uld til de små
  Jeg vil vælge denne:
  http://poppyrose.dk/da/knit/107-antonie-nougat.html

  Den holder Alexander varm – og han kommer ikke til at koge i den dragt. Super flot og lækker..
  Jeg ville også købe nogle lange gamacher – til at sove med, da vinduet skal stå åbent om natten, hvis han skal kunne sove uden at hoste så meget, at han kaster op..Synd altså – lille mand..Heldigvis er storebror på fem år, vokset fra den hoste, så der er håb forude..
  Meget flot give away må jeg sige, som altid..;-)

  Rigtig god søndag
  Hilsen fra Birde// Birthe R. Nygaard

 34. Dejlig konkurrence med lækre sager!
  Jeg ville købe dette lækre sengesæt til min lille fis, så hun kan ligge lunt og lækkert vinteren igennem!
  http://poppyrose.dk/da/bed-linen/207-baby-linen-joseph-s-star.html

 35. Jeg følger allerede jer allerede på facebook:-) Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg vælge: http://poppyrose.dk/da/knit/161-isac-dusty-snow.html

  Jeg er så vild med pastelfarver, og der skal ikke være for meget pang over farverne. Derfor passer Poppy Rose perfekt til min smag!

 36. Annesofie Kjeller Larsen says:

  Super lækre sager! Kender faktisk slet ikke mærket, men det hele ser virkelig lækkert ud og i en skøn kvalitet!

  Her ville begge drenge blive skønne i denne lækre sag : http://poppyrose.dk/da/knit/111-bernhard-concrete-brown-sugar.html Enten i en str. 3-4 år eller i en str. 6-7 år :)

  Jeg følger med alle steder og har også delt det gode tip rundt til vennerne på FB:)

  Rigtig god Søndag!

  Mvh.

  Annesofie

 37. Maria Lund says:

  Jeg ville vælge denne:
  http://poppyrose.dk/da/knit/107-antonie-nougat.html
  som det første.. Hvad der skal i kurven derudover, det bliver et længerevarende projekt. Det er simpelthen så svært at vælge!

  Jeg liker dig selvfølgelig både på bloglovin og facebook.. Ligesom Petit Podium :)

 38. Følger via Bloglovin’
  åhhh disse bukser er så fine – http://poppyrose.dk/da/pants/62-annie-chive-forrest.html

 39. Denne smukke sag har jeg sukket over længe http://poppyrose.dk/da/dresses/276-gertrud-emilias-flowers.html den er virkelig fin og lækker, ville passe prinsessen perfekt her til efteråret. Men der er jo så mange smukke sager, at det næsten er umuligt at vælge.

 40. Mathilde O. says:

  Denne fine kjole til min skønne datter http://poppyrose.dk/da/knit/148-himalaya-burgundy.html med et par matchende savlesmækker samt en hue til den store :)

 41. Jeg elsker Liberty stoffer, så hvis jeg bliver den heldige vinder skal min søde lille Juliane (der bliver fire måneder i dag!) forkæles med suttesnore, savlesmække og ikke mindst dette fantastisk fine sengetøj:

  http://poppyrose.dk/da/bed-linen/207-baby-linen-joseph-s-star.html

 42. SÅ vidunderlig shop – læks læks 😉 Jeg ville virkelig gerne vinde den overskønne køredragt til min lille trolde-pige. Den ville kunne holde hende dejlig varm gennem vinteren :)

  http://poppyrose.dk/da/knit/104-antonie-concrete.html

  Krydser mine fingre for at det er mig der vinder så jeg kan forkæle min bebs.

  /S.

 43. Uh, sikke en konkurrence!!

  Det er umuligt kun at vælge en style! 😉 Det hele er sååå fantastisk lækkert! Vi er især til strik herhjemme med vinter mdr. vi går i møde!!

  http://poppyrose.dk/da/dresses/58-hortensia-chive-burgundy.html
  http://poppyrose.dk/da/knit/173-ditte-burgundy.html
  http://poppyrose.dk/da/knit/129-george-concrete.html

  Hvis jeg var heldig, var disse tre styles helt sikkert i indkøbskurven!! :)
  Såå fin blog og såå fin konkurrence!!

 44. Line Karup Nielsen says:

  Jeg tror jeg ville gå for den fine lækre soverdragt til min lille pige..

  http://poppyrose.dk/da/knit/105-antonie-powder-rose.html

  ..og så måske en strik til storebror;-)

  Vh Line

 45. poul jørgensen says:
 46. Kære Lisbeth,

  Fantastisk konkurrence :)

  Min datter der endelig er kommet op at gå og derfor er ekstra fin i kjole, skulle helt sikkert have denne her: http://poppyrose.dk/da/knit/148-himalaya-burgundy.html og nok også et par af de skønne blomsterede bukser.

  Storebror skulle have denne lækre cardican http://poppyrose.dk/da/knit/111-bernhard-concrete-brown-sugar.html og ville se så skøn ud i den.

  KH Anja

 47. Maria Lykke Hansen says:

  Hold da op 1000 kr til så lækker et mærke – det er da en drømmekonkurrence. Fed før julegave til den heldige vinder og dennes lille prins eller prinsesse. Min lille prinsesse ville elske (moderen ville i hvert fald) at folde sig ud på gulvet i denne lækre heldragt http://poppyrose.dk/da/knit/147-heart-powder-rose.html

  Derudover har de jo de fineste savlesmække til en lille savleprinsesse samt et to die for iPad sleeve til morderen. Hold da op igen for en lækker konkurrende…

  God søndag :-)

 48. Jeanett Hansen says:

  Venter lillesøster til marts og derfor vil jeg helt naturligt vælge denne skønne dragt til et køligt forår:

  http://poppyrose.dk/da/knit/174-eden-powder-rose-cocoa-stripe.html

 49. Lise Plovgaard says:

  Jeg ville købe det skønne IPad cover som Lisbeth flashede på sin blog for lidt tid siden. Det er så flot :)

 50. Pernille says:

  Skøn konkurrence! Jeg har pakket mine to drenge i Poppy Rose så ofte, det har kunne lade sig gøre. Om 4 uger er jeg så yderst heldig at kunne tilføje en pige til vores børneflok og vil frygtelig gerne kunne give hende denne (blandt de ufattelig lækre ting):

  http://poppyrose.dk/da/knit/118-eden-fudge-light-grey.html

  (havde en blåstribet til min mindste og den var fantastisk)

  Og netop fordi det denne gang er en pige, skal der helt sikkert være noget blomstret:
  http://poppyrose.dk/da/dresses/61-andrea-floribunda.html

  Ville være fantastisk dejligt med et gavekort til lille ny. God søndag!

 51. Jeg kunne godt tænke mig at forkæle mine tre skønne med lækre elefanthuer.
  Ellers kunne det blive til et dejligt tilskud til en Kaninpels til den ældste på fem år.

 52. Iiih ville købe denne striksag!

  http://poppyrose.dk/da/knit/123-elisabeth-fudge.html

  ELSKER deres strik så mon ikke også det ville blive til et par matchende strikbukser?;)

  Efterårstanker herfra

 53. Jeg ville vælge nogle savlesmække til min lille savlegris bl.a. er den her rigtig fin: http://poppyrose.dk/da/bibs/237-bib-d-anjo.html
  Og så er de her bukser jo bare alt for fine :) http://poppyrose.dk/da/pants/62-annie-chive-forrest.html

  Ej hvor ser det bare ud til at være noget fedt tøj, det er jo bare så dint og sødt at se på, og så der det ud til at være på børns principper: blødt og nemt at røre sig i..

  I har gjort det igen piger, fed konkurrence!

 54. Tanne Andersen says:

  http://poppyrose.dk/da/knit/142-hamilton-dusty-powder.html

  Denne cardigan er simpelthen så skøn og det vil glæde mig se min lille skrubbe blive holdt varm af denne mens hun leger og synger.

 55. Måske er det fordi at bladene falder af træerne, fordi det bliver koldere og mørkere, uanset grunden er jeg vild med ting i lækkert strik, både til børn og voksne. Jeg ville derfor bruge pengene på denne her alt for lækre dragt, der bare oser af hygge og varme:http://poppyrose.dk/da/knit/107-antonie-nougat.html

 56. Med sådan noget efterårsvejr, som der er i øjeblikket, er det eneste rigtige for en 7 kilos tyksak at være iført et stk. lækker heldragt, http://poppyrose.dk/da/knit/103-antonie-cocoa.html

 57. Jamen altså en lækker konkurrence, og poppy rose laver jo det skønneste tøj!

  Da vi ikke kender kønnet på baby vil jeg gå efter den fine bløde heldragt i den neutrale nougat farve der kan holde den lille varm i vintermånederne:

  http://poppyrose.dk/da/knit/107-antonie-nougat.html

 58. http://poppyrose.dk/da/jackets/165-audrey-plastic-fantastic-beige.html – den jakke i str.8 år :-) ( og så måske en fin hårbøjle :-))
  (Sengetøjet i voksen størrelse er også fantastisk!!)

 59. Rie Jensen says:

  Hejsa.

  Uhh så meget fint, sååå svært at vælge et sæt kun 😉 Har allerede en del ting til min lille dreng på 6 uger på ønskelisten, men tror jeg ville elske dette sæt hele vinteren:

  Heldragt og elefanthue, så han ikke blir kold, kan bruges hjemme en kold dag, i bilen som køredragt og i barnevognen med sin dyne. Fantastisk.

  http://poppyrose.dk/da/hats/177-gaya-concrete.html
  http://poppyrose.dk/da/knit/104-antonie-concrete.html
  (str til en 3-6mdr)

  Der kydses fingre herfra, elsker at de også laver fin strik til drenge, som er nuttet uden at være tøset, når nu man har en sej lille gut.

  Tak for god læsning i hverdagen, hilsen en nybagt mor der ikke har mistet til trang til at blive stimulret, trods amning og baby snak det meste af tiden.

  kh Rie

 60. En køredragt ville da være fantastisk at vinde :-)
  http://poppyrose.dk/da/knit/105-antonie-powder-rose.html

 61. Maja Lænkholm says:

  Køredragten er bestemt også en favorit til
  August – http://poppyrose.dk/da/knit/107-antonie-nougat.html
  og også de lækre uldleggings her: http://poppyrose.dk/da/pants/168-dagmar-burgundy.html

  Og måske elefanthuen her: http://poppyrose.dk/da/hats/177-gaya-concrete.html
  :-)

 62. kjerstine larsen says:

  wow der er mange fine ting…
  Men helt sikkert denne her:

  http://poppyrose.dk/da/knit/111-bernhard-concrete-brown-sugar.html

 63. Louise B says:

  Kan simpelthen ikke få for meget strik til barnet herhjemme, så er faldet for denne fine saghttp://poppyrose.dk/da/knit/157-ivalo-nougat.html
  Kh Louise

 64. Poppy rose, bliver det mere lækkert? Det er så skønt og umuligt at vælge, dog må det helt klart blive http://poppyrose.dk/da/knit/142-hamilton-dusty-powder.html til min tvillinge pige og den matchende til hendes bror i nougat <3
  Smukt!

 65. Katrine Gunnersen says:

  Den er er virkelig yndig: http://poppyrose.dk/da/knit/125-elisabeth-powder-rose.html.. selvom det var meget svært at vælge. Jeg er også helt vild med den grå kjole med sløjfen om livet, men den var desværre kun i str. 10 år..

 66. Anne Sofie says:

  Uha,der er så mange lækre ting at vælge imellem, men tror det første jeg ville vælge er denne fine sag til min datter http://poppyrose.dk/da/knit/117-ditte-powder-rose.html

  God aften… Anne Sofie

 67. pia rotbøl says:

  Sikke en fantastisk give away, følger jer allerede begge steder. Hvis vi bliver de heldige, skal vores mindste pige forkæles med denne lækre lækre sag http://poppyrose.dk/da/knit/105-antonie-powder-rose.html😉

 68. F. Madsen says:

  Der er mange søde sager. Jeg faldt især for denne kjole. http://poppyrose.dk/da/dresses/87-ghita-grey-taft.html

 69. Louise Jørgensen says:

  Min datter er en rigtig kjole-pige. Denne kjole er SÅ yndig, og vil helt sikkert klæde hende så godt – http://poppyrose.dk/da/dresses/87-ghita-grey-taft.html

 70. Jytte Takahashi says:

  Hvis jeg vandt ville jeg vælge : Andrea- Chive Burgundy kjole str 86 og Dagmar- Cocoa gamasher str 18/24 mdr

 71. http://poppyrose.dk/da/pants/167-coco-chive-burgundy.html

  Fordi de ser lækre ud og med det fineste print :)

 72. Jeg er gravid med en lille forårs baby. Som vi alle ved er det danske forårsvejr ikke altid som man kunne ønske! Så derfor ønsker jeg mig en let trøje som han/hun kan have med alle vegne. Jeg har udset denne, som muligvis er lidt stor til en lille nyfødt, men som ligner en, som baby’ens far har: http://poppyrose.dk/da/jersey/40-bilbo-grey-melange.html

 73. Camila Babette Christensen Raft says:

  Hvor er det flot med sådan en lodtrækning og må jeg tilføje, det er dølme ikke nemt at vælge men den grå kjole http://poppyrose.dk/da/dresses/87-ghita-grey-taft.html er virkelig ikke til at stå for….

 74. Jeg ville købe smukke lækre “Bernhard” med de fine lapper på ærmerne – det ligner en ren efterårs-råhygge-cardigan <3

  http://poppyrose.dk/da/knit/110-bernhard-co.html

 75. Uha, jeg ville med det samme bestille den lækre køredragt http://poppyrose.dk/da/knit/107-antonie-nougat.html til lillebror der ligger inde i maven :)
  Krydser fingre for at vi kan få lov at trille en tur med ham i den lækre sag til februar når han kommer ud <3

  Jeg følger dig selvfølgelig allerede :)

 76. Lene Haumann Jensen says:

  Virkelig lækker konkurrence, igen :-)

  Bliver jeg den heldige vil jeg starte med at købe en lækker køredragt, et par skønne elefanthuer og dejlige luffer.
  Denne vil være super god til lille Viktor
  http://poppyrose.dk/da/knit/145-heart-concrete.html

 77. Kirsten Aakerman says:

  http://poppyrose.dk/da/pants/166-britta.html
  http://poppyrose.dk/da/knit/143-hamil.html ville nok være det jeg valgte til barnebarnet
  hvis ikke valget faldt på en kjole . Godt nok svært at vælge mellem så mange lækre ting

 78. Skøn give-away.

  Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg ville bestille denne skønne kjole, til julens fester. http://poppyrose.dk/da/dresses/162-andrea-chive-burgundy.html

  Og så kunne det måske være skønt med denne nøglering til mor-der er lidt præammehjerne for tiden, godt vores lillebror/søster først kommer til april.
  http://poppyrose.dk/da/keychains/251-keychain-isabella-grace.html

  Og måske kunne det da også blive til en lille lækker ting når den tid kommer.

 79. Følger via bloglovin og liker allerede på fb…

  Jeg ville fluks købe denne fine strik-kjole til min lille Agnes:

  http://poppyrose.dk/da/dresses/185-himalaya-fudge.html

  – som hun så skulle have på til hendes navnefest i november :)

  – Lou

 80. Stine Vendelbo Rasmussen says:

  http://poppyrose.dk/da/knit/100-andrea-nougat.html
  http://poppyrose.dk/da/knit/133-george-fudge.html

  Det er sørme svært at vælge, men hvis jeg vandt ville dette være et godt bud på hvad jeg ville vælge.

 81. Jeg tror min lille rødhårede datter ville gå et fantastisk efterår i møde i den her: http://poppyrose.dk/da/dresses/277-johanna-floribunda.html
  Den er noget så fin!

 82. Lone Dobel says:

  ih, kommer da til at drømme om at få en lille baby igen med alle de nuttede babytøjsting :)
  Heldigvis kan den mindste vist klemmes i de her vildt lækre bukser: http://poppyrose.dk/da/pants/62-annie-chive-forrest.html og den store vil være helt vild med en kjole, men har virkeligt brug for en lækker hue 😉 http://poppyrose.dk/da/hats/190-irina-nougat.html og det har den lille i virkeligheden også http://poppyrose.dk/da/hats/189-irina-dusty-powder.html
  vipti vuptu – 1000,- brugt godt. måske man lige skulle nappe et sæt sengetøj og en kjole med alligevel?!??

 83. Åååh suk – hvis jeg er den heldige vinder vil jeg uden tvivl bruge det på den fantastiske køredragt i mørkegrå – er sikker på at den vil holde lillebror (som gerne skulle flytte ud af maven og ind i den lille familie lige om lidt) varm og lækker hele vinteren.
  http://poppyrose.dk/da/knit/104-antonie-concrete.html
  Og så ville jeg også købe en af de lækre elefanthuer til storesøster på 2 1/2.
  Kh. Rikke

 84. Anita Lykke says:

  Denne ser simpelthen så lækker og dejlig ud:
  http://poppyrose.dk/da/knit/147-heart-powder-rose.html

 85. Jeg ville elske denne her cardigan til lille Oline:

  http://poppyrose.dk/da/knit/98-andrea-nougat.html

 86. Det kunne være lækkert med et gavekort så jeg kunne købe nyt tøj til bettefisen.

  hvis jeg vandt ville jeg blandt andet købe disse
  http://poppyrose.dk/da/pants/168-dagmar-burgundy.html

 87. Sikke en lækker konkurrence – herhjemme er vi også fans af poppy rose!

  Jeg ville købe denne kjole til lille C: http://poppyrose.dk/da/knit/151-himalaya-powder-rose.html

  og denne skønne cardigan til O: http://poppyrose.dk/da/knit/111-bernhard-concrete-brown-sugar.html

 88. Et gavekort til Poppy Rose ville ikke være dårligt og jeg har mange ønsker til ham den lille, men ville klart vælge heldragten: Antonie – Nougat.

 89. Jeg havde aldrig hørt om mærket før jeg stiftede bekendskab med Petit Podium. Jeg har en dreng på 3 år og det er åbenbart gået min næse forbi, MEN nu skal vi have en lillesøster til Januar, så jeg vil jo ELSKE at putte hende i denne fantastiske køredragt som i alle har talt så godt om:
  http://poppyrose.dk/da/knit/106-antonie-dusty-powder.html

 90. Marie Louise says:

  Ih så skulle vores lille pige forkæles med denne strik http://poppyrose.dk/en/knit/182-hamilton-nougat.html og denn elefanthue http://poppyrose.dk/en/hats/176-gaya-cocoa.html.
  Kunne lune godt hos os med lidt efteråsgodter, så vi krydser fingre. :) Vh Marie Louise

 91. Gitte Nielsen says:

  Hvis jeg var så heldig at vinde så skulle min dejlige datter ha denne skønne strikbluse

  http://poppyrose.dk/da/knit/126-elisabeth-.html

  Hilsen Gitte

 92. Tanja mathiasen says:

  Sikke nogle helt vildt lækre ting!!! Har både dreng og pige, men denne er så lækker og ville være så flot på min søn:) mvh. Tanja
  Jan-mathiasen@stofanet.dk

  http://poppyrose.dk/da/knit/111-bernhard-concrete-brown-sugar.html

 93. Snillemille says:

  Hej.

  Først tusind tak for en inspirerende blog :-) Jeg har en datter (tvilling til en dreng) som elsker blomster og fine yndefulde prints. Derfor har jeg altid godt kunne lide Poppy Rose’s skønne tilbehør. Over hendes seng hænger der hjerter på snor i stof fra Poppy Rose, som de lavede i en tidligere kollektion. Og da hun er vokset ud at sit baby og junior sengesæt fra Poppy Rose, har jeg syet dem om, så hendes dukker fået de fineste dyne og pudebetræk :-)
  Jeg er ikke i tvivl om at hun ville elske pungen til halsen Necklace Purse – Isabella Grace (http://poppyrose.dk/da/necklace-purses/269-necklace-purse-isabella-grace.html) (hun er begyndt selv at kunne cykle ned til vores nærmeste købmand og købe en slikpind, så den er perfekt til at kunne have pengene sikkert på sig) og så ville hun være lykkelig for et sengesæt med fine blomster, nemlig Adult Bedlinen D’Anjo (http://poppyrose.dk/da/necklace-purses/269-necklace-purse-isabella-grace.html). Det bliver lidt dyrere, men så ville det være en overraskelse til juelaften fra mor.
  De venligste hilsner
  S

 94. Mange fine sager – denne cardigan ville være super at iklæde min lille pige:
  http://poppyrose.dk/da/knit/137-gerhard-powder-rose.html

 95. Dejlige ting. Jeg elsker Poppy Rose men syntes desværre ikke altid jeg har råd til det :) Jeg er vild med denne kjole og ville ønske min datter kunne hoppe i den :)

  http://poppyrose.dk/da/knit/149-himalaya-concrete.html

 96. karin christensen says:

  Hvor er det bare noget fantastisk tøj <3 Især denne her kjole er jeg hamrende forelsket i hvor ville den være fin til alle julens fester <3
  http://poppyrose.dk/da/dresses/87-ghita-grey-taft.html

  Er selvfølgelig med både som læser herinde og på facebook
  kærlig hilsen karin

 97. Gitte Frigaard says:

  Hejsa

  Hvis jeg var heldig skulle Mikas forkæles med den her: http://poppyrose.dk/da/shirts-/69-julian-blue-check.html Den er så FED :O)

  Og så kunne Ida da lige få den her : http://poppyrose.dk/da/knit/148-himalaya-burgundy.html

  Hilsen Gitte
  gitte@frigaard.info

 98. Linda L. Nielsen says:

  Jeg tror jeg ville vælge denne her :-)
  http://poppyrose.dk/da/skirts/197-ellen-antracit.html
  Linda Nielsen, neskonk@gmail.com

 99. En ting der helt sikkert skulle bestilles hvis jeg bliver den heldige vinder er denne lækre strik: http://poppyrose.dk/da/knit/140-gilbert-cream-fudge.html
  Jeg er med på fb og bloglovin:-)

 100. Kunne jo meget passende bruges til årets julekjole
  http://poppyrose.dk/da/knit/148-himalaya-burgundy.html

  Suk

 101. Laila Holdt says:

  Hvis jeg skulle være så VILDT heldig at vinde, så ville jeg nok købe denne http://poppyrose.dk/da/skirts/77-ellen-black.html :) Min datter elsker tylnederdele, dem kan man bare ikke få nok af, når man er hende 😉

 102. Årh hvor svært!
  Men denne cardigan er højt på vores ønskeliste:
  http://poppyrose.dk/da/knit/183-hamilt.html -str 3-4 år
  Og hue har vi ikke købt endnu:
  http://poppyrose.dk/da/hats/177-gaya-concrete.html
  Eller denne – skøn farve
  http://poppyrose.dk/da/knit/126-elisabeth-.html

  Fantastisk konkurrence!

 103. julie lillegaard says:

  Nøøøøj, en lækkerbisken af en præmie! Poppy Rose laver de fineste sager. Suk! Robyn på næsten tre år er bidt af en gal prinsesse. Og hader i øvrigt at sku’ ha tøj på for tiden. Men mon ikke Elisabeth http://poppyrose.dk/da/knit/125-elisabeth-powder-rose.html kunne tilfredsstille hendes prinsessedrøm? Og så ku’ hun måske lokkes i tøjet uden at jeg behøver tegne tegninger af det og lokke med klistermærker HVER gang vi skal ud af døren? Man har jo lov at håbe. Man bli’r ærligt talt lidt træt. En anden ting, der gør mig træt, er at alting forsvinder i lillesøsterens vuggestue selv om der er skrevet navn i efter alle kunstens regler. Aldrig havde jeg købt en lækker elefanthue i uld, der kunne holde ørebarnets små ører varme, før den var pist væk. Det er lidt træls at bruge alle sine surt opsparede su-kroner på huer, der forsvinder inden vinteren overhovedet er begyndt. Så lille Nanna skulle have denne lækre hue http://poppyrose.dk/da/hats/178-gaya-powder-rose.html, hvis vi var heldige. Matchende, søde søstre i pudderfarvet Poppy Rose – så er der ikke et øje tørt! Ihh, hvor vi håber!

 104. Malene Rohde says:

  Hvis vi skulle være de heldige ville vi helt klart vælge denne Gaya Cocoa elefanthue
  http://poppyrose.dk/da/hats/176-gaya-cocoa.html
  -når lillepigen er med på tur (ude at lege og opleve naturen) er den da slet ikke til at undvære og når vinterkulden rammer Danmark vil den da også være perfekt i barnevognen når Merle er ude at sove middagslur.

  Ud over det ville jeg helt sikkert købe denne Hamilton Dusty Powder trøje:
  http://poppyrose.dk/da/knit/142-hamilton-dusty-powder.html
  -den er da helt klart for lækker og da slet ikke til at stå for

  Og så ville jeg smide lidt oven i og købe disse Dagmar Cocao bukser
  http://poppyrose.dk/da/pants/169-dagmar-cocoa.html
  -så er prinsessen klædt på lige som moren elsker det (i uld)…

  Uhmmm Merino uld, bedstemoren har strikket et tæppe i det garn, årh det er lækkert, holder vores lille Merle dejlig varm og er så dejlig blødt og falder perfekt til kroppen..

  Størrelsen skulle være så det passer en “god og sund” baby på snart 7 mdr.

  Vi krydser alle fingre her hjemme…X X X

 105. Dorte hjorth says:

  svært at vælge men en af favoritterne må være denne
  http://poppyrose.dk/269-377-thickbox/necklace-purse-isabella-grace.jpg og denne herhttp://poppyrose.dk/da/skirts/77-ellen-black.html

  hilsen Dorte Hjorth
  d.hjorth@esenet.dk

 106. Mette Lynghøjen says:

  Sikke dog en skøn konkurrence. Det er meget svært blot at vælge EN ting, men hvis jeg blev den heldige, skille min datter ihvertfald forkæles med disse skønne bukser

  http://poppyrose.dk/da/pants/74-coco-star-chive-burgundy.html

  Ligeledes frister Denne skønne skjorte til min søn, forestil jer lige ham danse rundt om juletræet i denne:-) smuk, smuk!!

  http://poppyrose.dk/da/shirts-/73-be.html

  Krydser SÅ meget fingre:-)

 107. Lissa jasmin søndergaard says:

  Jubiii hvor fed konkurrence 😉

  Der er så meget fedt tøj. Men det første ville være denne fede skjorte til sønnen ;)http://poppyrose.dk/da/shirts-/69-julian-blue-check.html

  Og en masse andet :p

 108. Gosia Klepacka says:

  hi there!

  a lot can be done with a google translator, greetings from not-so-faraway Poland! :) Great to hear about the contest as I admire PoppyRose clothes, they are so different, unique and classic at the same time. My little baby Laura is a proud owner of one of PoppyRose dresses, she actually wore it today to her Nanna’s 80 birthday party, she looked just gorgeous and stole hearts of the rest of the family. If then we were so lucky to be picked, we would love a http://poppyrose.dk/da/dresses/60-andrea-chive-forrest.html, definitely with a matching hat http://poppyrose.dk/da/hats/223-eva-ch.html! Still, if we are not so lucky (which would be no surprise to me) we just want to thank you for being there for us, Poppyrose!

  Warm regards,

  Gosia and Laura

 109. Christina E Caspersen says:

  Sikke en dejlig give away!
  Denne skønne heldragte vil være perfekt i min datters garderobe. http://poppyrose.dk/da/knit/174-eden-powder-rose-cocoa-stripe.html
  Håber jeg bliver den heldige vinder! ☺

 110. Lækker præmie! Poppy rose er et af mine absolutte favoritmærker. Hvis jeg bliver den heldige vinder, så vil jeg vælge:

  Brune strikleggings til min yngste http://poppyrose.dk/da/knit/179-george-cocoa.html og måske denne skønne hindbærpink cardigan til min datter http://poppyrose.dk/da/knit/92-andrea-cherry-lip.html

  Ihh, hvor vil jeg gerne vinde!

 111. Hej!
  Jeg har forelsket mig i denne sart rosa dragt af lækker uld til min datter på 6 måneder <3
  http://poppyrose.dk/da/knit/105-antonie-powder-rose.html

 112. Rikke Bisgård Sørensen says:

  Datteren vores har udpeget denne virkelig skønne kjole som hendes favorit: http://poppyrose.dk/da/dresses/76-dissie-hera.html

  Den er simpelthen ligeee hende, og kan bruges både vinter og sommer.

  Sønnike skulle afgjort have denne flotte skjorte: http://poppyrose.dk/da/shirts-/73-be.html

  En sej sag, som passer lige til hans überseje ego:)

  Mvh Rikke

 113. Helt klart denne skønne hue – tjek lige indersiden af huen… Super cool!

 114. Helt klart denne skønne hue – tjek lige indersiden af huen – super cool!!!

 115. Jeg ville vælge disse fine kjoler til mine to tvillinge piger:

  http://poppyrose.dk/da/knit/151-himalaya-powder-rose.html
  http://poppyrose.dk/da/knit/148-himalaya-burgundy.html

  De ville blive SÅ lækre i dem til julens mange fester :-)

  (følger på BL)

 116. Julie B. says:

  Jeg går og leder efter den perfekte julekjole til min datter, og eftersom Andrea er hendes mellemnavn, er der jo slet ingen tvivl om, at jeg ville investere i denne kjole:
  http://poppyrose.dk/da/dresses/72-andrea-floribunda.html

  Og da december jo ikke ligefrem er sæsonen for bare ben, kan hendes skanker jo passende blive pakket ind i et par søde tights:
  http://poppyrose.dk/da/knit/134-george-.html
  :)

 117. Det er virkelig svært at vælge mellem alle de lækre ting, men valget falder på køredragten:
  http://poppyrose.dk/da/knit/103-antonie-cocoa.html
  – de sidste par hundrede kroner vil jeg nok bruge på et par savlesmække.

 118. Rikke Jeppesen says:

  Okay, denne konkurrence er jeg selvskreven til at deltage i, jeg ELSKER Poppy Rose!
  Alt hvad jeg nogesinde i mit 34 årige liv har vundet, var en kasse citron sodavand til et cykelløb da jeg var barn, så nu er det på tide 😉
  Hvis jeg vinder, så vil jeg forkæle min datter med endnu en kjole, det skal nok være denne:
  http://poppyrose.dk/da/dresses/72-andrea-floribunda.html

  og så skal drengebaby i min mave have sådan en her:
  http://poppyrose.dk/da/knit/141-gilbert-cream-fudge.html

  Jeg er meget glad for at de også laver lækkert drengetøj, for så gør det ikke SÅ ondt at tænke på det er sidste gang jeg har shoppet små Poppy Rose liberty ting til en pigebaby.. ;-D

 119. Hvis jeg var så heldig at vinde, vil jeg klart vælge dette nuttede jumpsuit til vores kommende søn http://poppyrose.dk/da/knit/107-antonie-nougat.html. Den ser noget så lækker ud, og så er materialet bare endnu en indikation for at det er alle pengene værd. Krydser fingre :)

 120. Elsker poppy rose, både for deres fantastisk design men i høj grad også fordi deres kvaliteter er helt i top! Så hvis jeg vandt skulle lille V bla. have denne fine cardigan perfekt til jule månedens fester. http://poppyrose.dk/da/knit/109-berhand-concrete-brown-sugar.html

 121. Dorte Nysom says:

  Jeg ville købe denne lækre sweater til lillebror, der er på vej :-)

  http://poppyrose.dk/da/knit/141-gilbert-cream-fudge.html

 122. Frederikke Saabye says:

  Fantastisk blog og fantastisk konkurrence. Jeg elsker poppy rose og med tvillinger på 3 mdr. kan et besøg i deres webshop være en farlig (dyr) handling :o)

  Jeg ville elsker at iklæde Axel og Ellen i matchene lækre ulddragter

  http://poppyrose.dk/da/knit/145-heart-concrete.html
  http://poppyrose.dk/da/knit/147-heart-powder-rose.html

  og være sikker på, at de havde det dejligt varmt når vinden rusker udenfor.

 123. Didde Grith says:

  Jeg krydser fingre og håber at min lille Axel skal forkæles med fine savlesmække og en køredragt. Sengetøjet er nu også rigtig fint… Men må da også lige indrømme jeg det kunne være lækkert med et iPad cover..

 124. Jeg ville elske at klæde mini i den her lækre lækre sag : http://poppyrose.dk/da/knit/108-bernhard-cocoa-grey.html

  Krydser fingre :)

  http://www.theibizamom.com

 125. Lækker lækker konkurrence! Det var Poppy Rose jeg stemte på som mit yndlingsmærke da der tidligere var en afstemning på PP, så juhu for en konkurrence med gavekort dertil!

  Denne heldragt i lækker uld er da bare alt alt for lækker! Og det må blive i denne dejlige nougatfarve da jeg endnu ikke kender kønnet på den lille i maven :) http://poppyrose.dk/da/knit/107-antonie-nougat.html

 126. Åh, elsker Poppy Rose :-) Din blog er faktisk den direkte årsag til, at jeg kender mærket og derfor nu konstant drømmer om lækre strikbukser og smukke kjoler i Liberty til min datter på 9 mdr.

  Hvis jeg skulle være heldig, ville mit første ønske være de skønne strikbukser
  http://poppyrose.dk/da/pants/170-dagmar-concrete.html

  Fantastisk konkurrence!

 127. Daniel Meier Nielsen says:

  jeg vil meget gerne vinde noget tøj datter, jeg kan rigtig godt li denne flotte cardigan og den vil se rigtig sød ud til min datter http://poppyrose.dk/da/knit/97-andrea-dusty-powder.html
  Hun har snart 2 års fødselsdag og vil meget gerne give hende noget lækkert tøj at ha på den dag.

 128. Helle Bülow Mindegaard Christensen says:

  Hej med Jer

  Jeg elsker denne lidt old fashioned stil – og man må sige at Poppy Rose er toppen af poppen:-)

  Super lækker kvalitet i virkelig fedt design!

  Det er svært at vælge en favorit blandt deres fantastisk flotte styles, dog må jeg sige at jeg uden at blinke ville vælge denne til min skønne Valdemar:

  http://poppyrose.dk/en/knit/104-antonie-concrete.html

  En lækker ulddragt er en musthave i denne og kommende sæson og hvem ville ikke drømme om at eje den flotteste på markedet????

  Krydser fingre – for mig selv:-)

  Lækre konkurrencer I har her.

 129. Meget tøj kan gå i arv, men spradebassen har nu også fortjent noget nyt, skønt og lækkert. Og med termin om en måned vil denne fine strikkede dragt passe perfekt – både til årstiden og til babyen, som ikke har villet afsløre sin kønsidentitet…:
  http://poppyrose.dk/da/knit/144-heart-cocoa.html

 130. Charlotte says:

  Jeg ville med det samme være ekstravagant og købe denne til min skønne troldepige på tre: http://poppyrose.dk/da/jackets/201-evangelista-chocolate-brown-chive-forrest.html

 131. Sara Marie Stent says:

  Jeg ville starte med disse leggings… http://poppyrose.dk/da/knit/132-george-.html Det er måske ikke så fantasifuldt, MEN da jeg har et barn, der nægter at gå i bukser, er leggings ret vigtige for os :)

 132. Uh – alle de muligheder!
  Jeg ville klart gå efter den lækre Antonie-dragt i grå! (http://poppyrose.dk/da/knit/104-antonie-concrete.html) – tænk hvis den også kom i voksen str… VINTER HIT! 😉
  Jeg liker på face og X’er alt hvad x’es kan! :)
  Kh
  Sandra

 133. Anna Gravers Knive says:
 134. Camilla K. Olesen says:

  Jeg følger dig selvfølgelig allerede :)
  Og endnu en gang overrasker du med en lækker konkurrence. Jeg er så forelsket i mange af Poppy Rose’s styles, og hvis jeg skulle vinde, så ville jeg forære min elskede lille niece denne kjole: http://poppyrose.dk/da/dresses/163-andrea.html og denne cardigan: http://poppyrose.dk/da/knit/143-hamil.html. De sarte farver, det lækre materiale og de alt for fine styles, er da en sand drøm. Det ville være fantastisk, at kunne forkæle “mosters lille prinsesse”!

 135. Anne-Sophie says:

  Fantastisk konkurrence!!! Ville være en drøm at vinde..

  synes det er meget svært at vælge, der er så mange gode ting.

  http://poppyrose.dk/da/knit/121-elisabeth-cocoa.html
  http://poppyrose.dk/da/knit/156-ivalo-dusty-powder.html

 136. Jeg vil bruge gavekortet til 2 af disse fine jumpsuits til mine tvillingedrenge der kommer til verden inden for den næste måneds tid :-)
  http://poppyrose.dk/da/knit/145-heart-concrete.html

 137. gitte zakariasen says:

  En af mine bedste veninder, nedkom, med en sød lille pige, for kort tid siden, så først og fremmest, ville jeg lurtitte efter et eller andet riiiiiiiiigtig sødt lyserødt, til hende. Men er vild med meget, og isør de søde cardigans 😀

 138. marianne nielsen says:

  hvis jeg er den heldige skal denne skønne cardigan helt sikkert i indk’bskurven
  http://poppyrose.dk/da/knit/110-bernhard-co.html

 139. Mette Kragh says:

  Så fine og søde ting, min datter er en kjolepige, så jeg ville for det første gå efter denne super lækre kjole http://poppyrose.dk/da/dresses/61-andrea-floribunda.html, men der er jo heldigvis til et par andre ting også:) rigtig god præmie.

 140. Uhmm for en en lækker dragt til en lille lækker baby

  http://poppyrose.dk/da/knit/107-antonie-nougat.html

  – og denne
  http://poppyrose.dk/da/bibs/233-bib-cotes-d-azur.html
  og denne
  http://poppyrose.dk/da/bibs/239-bib-check-blue.html

  – den lækre lille baby savler nemlig noget så umanerlig meget ;o)

 141. Maria Pernille Sobol says:

  Skulle jeg være så heldig, at vinde ville jeg uden at tøve vælge denne lækre cardigan til min søn:http://poppyrose.dk/da/knit/111-bernhard-concrete-brown-sugar.html

 142. Reza Ismaili says:

  Jeg køber den her shirt hvis jeg vinder gavekortet :)

  http://poppyrose.dk/da/23-shirts

 143. Jeg ville så gerne kunne pakke min lille pige ind i denne skønne sag:-)

  http://poppyrose.dk/da/knit/106-antonie-dusty-powder.html

 144. Jeg ville elske at få fingrene i http://poppyrose.dk/da/bed-linen/209-junior-linen-cotes-d-azur.html så min skønne baby kunne sove trygt og smukt 😉

 145. Malgorzata Zajac says:
 146. Rikke Neipart says:

  Jeg ville så gerne købe den ehr :-)
  http://poppyrose.dk/da/knit/107-antonie-nougat.html

 147. Mathilde says:

  Jeg ville købe
  http://poppyrose.dk/da/knit/109-berhand-concrete-brown-sugar.html
  Og iPad coveret (efter du viste det er jeg blevet helt vild med det)
  http://poppyrose.dk/da/37-ipad-covers

 148. Jeg ville vælge den fine Ivola-cardigan.
  http://poppyrose.dk/da/knit/157-ivalo-nougat.html
  Da jeg er skrækslagen ved tanken om, at dette måske bliver den sidste vinter, hvor min datter vil acceptere at blive iklædt en lækker ulden sag som denne, inden hun får den idé at uld “kradser”.

 149. anette larsen says:

  En rigtig lille `mandevest`-http://poppyrose.dk/da/knit/115-christian-pattern.html
  Den ville jeg gerne vælge

 150. Sikke en lækker præmie! Og Poppy Rose er ABSOLUT et favorit mærke :-)

  Jeg har forelsket mig en denne lækre køredragt med den sødeste hætte med en lille kvast :-)

  http://poppyrose.dk/da/knit/107-antonie-nougat.html

  Så kan jeg kun krydse fingre for jeg bliver den heldige vinder :-)

  Mvh.

  Jeanet (& Clara på 5 måneder)

 151. Mette Larsen says:

  Dejlige dejlige Poppy Rose. Man har jo lyst til at købe det hele!
  Hvis jeg er heldig at vinde vil jeg købe disse fine bukser til storesøster

  http://poppyrose.dk/da/pants/74-coco-star-chive-burgundy.html

  Og disse til lillesøster

  http://poppyrose.dk/da/pants/74-coco-star-chive-burgundy.html

  To søde piger i ens libertybukser. Det er da for sødt!!!

  Elsker din blog Lisbet, og følger med hver dag.

  Mange hilsner Mette

 152. Louise Rosenvold says:

  Uha hvor svært, det må være kjoler til mine to piger på 3 og 2 måneder. Så kan de være fine sammen :)

  http://poppyrose.dk/da/dresses/163-andrea.html

  http://poppyrose.dk/da/knit/149-himalaya-concrete.html

 153. Charlotte Thorstholm says:

  Jeg liker dig allerede ;O) og jeg eeeelsker Poppy Rose så det er en skøn præmie..

  http://poppyrose.dk/da/knit/124-elisabeth-powder-rose.html skulle min pige have
  http://poppyrose.dk/da/knit/111-bernhard-concrete-brown-sugar.html ville jeg købe til min dreng

  og når jeg så alligevel er gået over budget ville jeg forkæle mig selv med et ipad cover
  http://poppyrose.dk/da/ipad-covers/193-ipad-cover-chive-forrest.html

  ;O)

 154. Charlotte Heks Hansen says:

  Deler dig på FB
  Den her , ville være det først i kurven
  http://poppyrose.dk/da/skirts/78-ellen-powder.html

 155. En køredragt til vores lille søn, da han lige er vokset ud af den gamle, de er så fantastiske :-)

 156. Uh, kan man lige nå det?
  Jeg ville nok være nødt til at købe dette lækre sengetøj:
  http://poppyrose.dk/da/bed-linen/206-baby-linen-wiltshire.html
  Kan slet ikke stå for det.
  Jeg liker på fb og følger på Bloglovin
  Krydser fingre
  -Nønne

 157. Pernille Larsen says:

  Herhjemme er vi ret vile med den her http://poppyrose.dk/da/dresses/195-humming-power-rose.html, så det ville være det første og mon ikke der kom flere ting i kurven, det er jo svært og begrænse sig når der er så mange lækre ting..
  Og jeg liker allerede it´s fashion, baby på facebook.

  fortsat god aften.

  mvh Pernille

 158. Marie Ravn Langballe says:

  Pyh, det ville vi gerne vinde!
  Tror det her sæt ville blive en favorit til vinter:
  http://poppyrose.dk/da/knit/116-ditte-cocoa.html og http://poppyrose.dk/da/pants/169-dagmar-cocoa.html – mums!

 159. Jeg ville uden tvivl, og i en vældig fart, købe denne skønne dragt til min yngste søn.

  http://poppyrose.dk/da/knit/107-antonie-nougat.html

 160. Det første vi hoppede ombord i ville være denne

  http://poppyrose.dk/da/dresses/163-andrea.html

  Men den ville nok ikke skulle være ensom alt for længe med alt de super fine sager Poppy Rose laver…

 161. Jeg ville forkæle min store datter med http://poppyrose.dk/da/skirts/71-sequin-skirt-silver.html
  – Og nyde se min lille datter i http://poppyrose.dk/da/knit/149-himalaya-concrete.html

 162. Sanne Terp says:
 163. Thea louise Schjerlund says:

  jeg vil da helt sikkert vælge denne smukke tunika/kjole til min smukke datter, og det skønne ved at kunne vinde den, er at hendes lillesøster kan arve bagefter, så man atter kan bruge den…http://poppyrose.dk/da/dresses/83-estelle-hera.html, men hold da op de har meget lækkert tøj

 164. Pia & Mogens says:

  Jeg ville gerne købe denne: http://poppyrose.dk/da/knit/156-ivalo-dusty-powder.html

  Den er så utrolig smuk!
  Mvh

 165. Behrouz Shoaibi says:
 166. Rikke Skjøde Baes says:

Trackbacks

 1. […] Hvis du også er vild med den – så skynd dig ind at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr til Poppy Rose – den finder du her. […]

Speak Your Mind

*

« « Holly’s Lagersalg i Århus, København og Slagelse| Flettet ring fra Jane Kønig » »