H&M All for Children

I dag er H&Ms All For Children 2012 kollektion netop kommet til salg online og i udvalgte butikker i Århus og København.

For nogle måneder siden var jeg inde i deres showroom for at se kollektionen, og det har  været svært at været svært ikke at måtte fortælle om det lige med det samme, for kollektionen er simpelthen SÅ fantastisk. Både i design og kvalitet.

Derudover går 25% af salget fra kollektionen til UNICEF som bl.a. skal bruges til at sikre skolegang til børn i de områder, hvor H&M får fremstillet deres tøj.

Du kan finde kollektionen hos H&M lige her – og så er den også til salg hos Little Fashion Gallery. På begge sider kan du se de flotte produktbilleder, så jeg vil i stedet hellere vise dig de billeder jeg tog i showroomet af mine egne favoritter.

Dette sæt har Trutten været så heldig at få – du kan se det i indlægget her. Jakkesættet er SÅ lækkert, og den sjove asymmetriske detalje på skjorten gør det dejligt uhøjtideligt.

Lækkert tilbehør – skoene var i virkelig god kvalitet, så selvom jeg er ret kræsen med sko til mine børn, så ville jeg ikke tøve med at give dem disse sko på.

 

Lækre, lækre bluser til drenge – jeg elsker, at der er så meget lækkert drengetøj i denne kollektion – det er nemlig desværre ofte pigerne, der er mest fokus på.

Fine ting til pigerne – bodystockingen kan du bl.a. se i aktion hos både Guld.log og Kira Trust på deres smukke døtre.

Fantasifulde, smukke ting til leg, teater eller en festlig dag i børnehaven – disse ting kan bruges til det hele – Flamingohatten ser du på min smukke Fidus lige her – Trutten har også fået tryllesættet, og han ELSKER det (han var dog en anelse skuffet over, at det ikke lykkedes ham at trylle Fidusen væk 😉 ).

English:
My favourite pieces from the new All For Children kollektion by H&M

Comments

  1. For en gangs skyld synes jeg faktisk det er drengetøjet som frister mest (hvilket er meget heldigt med en fem-årig der vokser med lynets hast), men jeg kan i det hele taget godt lide det finurlige univers hvor tøjet ikke bare er små kopier af voksentøj.
    Kh. Sidsel

Trackbacks

  1. […] var klædt i H&M fra top til tå – jakkesættet er fra H&M All For Children – og t-shirten med Super Mario er vist det tætteste vi kommer på tegneseriegenren indenfor […]

  2. […] Sidste år var det en almindelig tøjkollektion – med et par enkelte sjove items som fx flamingohatten men i år var det udelukkende udklædningstøj til stor glæde for børnene – og præcist som sidste år, så går 25% af overskuddet til Uniceff. […]

Speak Your Mind

*

« « bObles lagersalg i København| Peter Beier chokoladeevent i Københavns Lufthavn » »