Børnetøj hos Zara lige nu

Jeg elsker Zaras børnetøjsafdeling, fordi de har et kæmpe udvalg af flot børnetøj til forholdsvis billige priser.
Samtidigt hader jeg også Zaras børnetøjsafdeling, fordi de har et kæmpe udvalg af flot børnetøj til forholdsvis billige priser.

Det er nemlig altid et kæmpe projekt at finde frem til de fine ting, fordi der er et enormt stort udvalg i butikken (og i deres webshop).

Derfor tænkte jeg, at du måske kunne finde det nyttigt – eller i hvert fald en smule interessant, at se de køb jeg fra tid til anden laver hos dem (det sker nemlig forholdsvis ofte – ehrm 😀 ).

Denne gang var det Fidusen, der var den heldige modtager – men normalt er det faktisk oftest Trutten, der står for skud.

Jeg fandt en rigtig lækker cremefarvet kjole i kabelstrik, som jeg selv ville elske at eje i str. voksen.

Derudover havde  de fået fine ribbede leggings i både grå, creme og sort med knapper nede ved anklerne – en rigtig lækker detaljer. De er en smule små i størrelsen, så med dem endte jeg med at måtte gå en størrelse op.

Sidst men ikke mindst, så kunne hverken Fidusen eller jeg stå for blusen med de fine blomster på – man er jo nødt til at leve sine pigede lyster fuldt ud en gang i  mellem 😉

English:

I love the children’s clothes from Zara – these are my latest purchases.

Comments

  1. Sikke nogle dejlige køb til fidusen! elsker Zara, men orker alligevel aldrig at vælge og ender tit med at gå tomhændet derfra :-( Er det mon uld i de skønne leggins?

  2. Sikke fine ting, især ser de leggins ud til at være perfekt hverdags basis. Jeg har faktisk aldrig købt børnetøj i Zara, netop fordi det er svært at overskue det kæmpemæssige udvalg. Kom for nylig lidt tilfældigt forbi Zara Home web-shoppen hvor de også har et lille udvalg af super fint tøj, bl.a. cashmere-strik, men desværre fås det meste kun i str. nyfødt:(
    Synes også der var nogen rigtig gode sager blandt indretningstingene, men igen består udfordringen i at finde dem i det store udvalg (jeg samlede nogle af mine favoritter her http://engodting.blogspot.dk/2012/09/zara-home-kids.html )
    Kh. Sidsel

  3. Eeeelsker Zara, både til mig og til vores kommende baby.

    Faktisk endte vores aller første køb til vores baby i maven med at være fra Zara efter vi i timevis havde ledt efter noget som var sødt og unisex uden at være kedeligt. Så selv om jeg havde tænkt mig at det første stykke tøj skulle være fra et mere “spændende” mærke blev det alligevel fra Zara, hvilket nok passer helt i mors ånd 😉

Trackbacks

  1. […] Zara -.- Leggings: Zara -.- Sko: Angulus (fåes her i […]

Speak Your Mind

*

« « H&M All for Children 2012| Finurlige fredagsfacts vol. 2 » »