Vind billetter til Walking With Dinosaurs

OBS: Konkurrencen er slut, og vinderen er fundet ved tilfældig lodtrækning.
Den heldige vinder blev: Gravidgravhvad – stort tillykke :)

Trutten har været så umådelig heldig at få to billetter til showet “Walking with Dinosaurs” – og han vil også gerne begave en heldig læser af bloggen med to billetter i samarbejde med Live Nation.

I pressemeddelelsen står der følgende fakta:

“Walking with Dinosaurs” tager publikum på en imponerende rejse tilbage i tiden og viser hvordan dinosaurerne levede deres liv, hvordan de så ud og hvordan de dagligt kæmpede for overlevelse.

 • 15 dinosaurer i naturlig størrelse (!) vækkes til live og giver publikum en oplevelse for livet!
 • Flokken af dinosaurer tæller bl.a. Tyrannosaurus Rex og den kæmpemæssige Brachiosaurus.
 • Brachiosaurus er 11 meter høj og mere end 17 meter lang – større end 4 bybusser oven på hinanden.
 • De livagtige, næsten ”levende”, dinosaurer bevæger sig helt naturtro blandt publikum.

Den charmerende palæontolog, Huxley, leder publikum gennem jordens fascinerende udvikling. Lige fra der blot var ørken, henover udviklingen fra trias- til jura-tiden. Jorden splittes til kontinenter, havene skabes, vulkaner går i udbrud og leder frem til det kometnedslag, der i sidste ende fører til dinosaurernes udryddelse.

 •  Showet er oprindeligt skabt i Australien, og det har taget over et år og kostet mere end $20 millioner at producere.
 • Kombinationen af den nyeste teknologi, special effects, lyd og lys har gjort det muligt at genoplive dinosaurerne i naturlig størrelse, og sætter en helt ny standard inden for live-underholdning.

Meget imponerende fakta – men jeg synes egentlig, det er bedre at lade showet tale for sig selv med denne video (som både Trutten og jeg allerede har set en del gange – og IH hvor vi glæder os!)

Showet kører fra den 11-14 oktober i Jyske Bank Boxen i Herning samt 17-21 oktober i Forum, København – begge steder er der forestillinger flere gange dagligt.

Billetterne kan du købe via dette link – det vil være en fantastisk overraskelse til efterårsferien for både børn og voksne.

Men men men – som sagt kan en heldig læser vinde to billetter her hos mig (og Trutten), og du må selv vælge, om de skal være til Herning eller København.

Alt hvad du skal gøre for at deltage er at lægge en kommentar herunder, hvor du skriver, hvem du vil tage med, hvis du vinder :)
Konkurrencen slutter lørdag den 6 oktober kl 22 – så du skal ikke vente for længe med at deltage.
Held og lykke 😉

Comments

 1. Reza Ismaili says:

  Jeg vil meget gerne se dette show og vil tage min forlovede med :)
  Vi begge to er vild med dinosaurere :)

 2. Marie Kønig says:

  Min kæreste har lige set reklamen for showet og sagde “Åhr, hvad – det gad jeg fadme godt”.
  Så det viljen vindt gerne give ham muligheden for. Han har hondt sin gravide kæreste ud i snart lang tid nu – og lavet mere med vores datter, fordi mor her ikke kan, så han fortjener det sørme!

 3. Jeg ville helt sikkert tage min datter og købe billetter til mine “spritnye” bonusbørn. Tænker det er godt at “bonde” over et spændende show

 4. Annemette says:

  Har talt med min kæreste om at vi måske vil ind og se det. Det ville være skønt at overraske ham med to billetter :)

 5. Gry Mørk says:

  Jeg ville tage min søn på 4 år med som er vild med dinoer som han kalder dem 😀 han elsker simpelthen dinosauere og elsker jurasic filmene 😀

 6. Mathilde says:

  Jeg ville tage min søn med – han bliver 4. År på fredag og har ønsket sig en masse dinosaurer – ingen tvivl om at han ville Elske og komme ind og se dem (og det ville moren også ;))

  Hilsen Mathilde

 7. Julia Bondareva says:

  Det vil både jeg og min datter på snart 3 vil ELSKE at se!!! Vi er helt tossede med dinosaurer, og det vil bestemt være en oplevelse for os begge to !!!

 8. Jeg ville simpelthen så gerne kunne tage min søn på 8 med ind og se det show!! Ham har ønsket sig det SÅ længe, så sikke en glæde det ville sprede :-) Krydser fingre!

 9. Pia Hansen says:

  lækker konkurrence <3

  jeg vil tage Benjamin 7½ år med som er bidt af en gal af Dinosaucers, og som har plaget mig siden han så plakater alle steder om at få lov til at komme ind at se det :-) Benjamin er stor samler af Dinosaucers – det ville være en kæmpe stor oplevelse for ham at komme ind at se det, men af økonomiske grunde har jeg ikke selv råd til at købe biletterne – og jeg vil give en brækket arm for at glæde Benjamin med den oplevelse :-)

 10. Mette Maul-Jakobsen says:

  Åh, det var da en absolut fantastisk giveaway!

  Hvis jeg skulle være SÅ heldig at vinde, skulle jeg helt sikkert have min dejlige søn med. Han bliver 4 år lørdag d 13 oktober, hvor showet kører i Herning, og det ville være den perfekte fødselsdagsgave til ham! Især fordi jeg pt har rigtig travlt på arbejde og derfor arbejder over aftner og weekender, og ikke har mulighed for at tage fridage. Derfor jeg jeg fx ikke være med til at holde hans fødselsdag i børnehanen :’-/ Så det ville være helt fantastisk med en mulighed for at få fyldt op på ‘mor-kontoen’ til et skønt arrangementsom dette, det ville vi begge elske <3 Så ville der være nogle oplevelser at leve højt på, indtil jul hvor jeg igen kan få fridage…!

 11. Ih, ved ikke helt om jeg tør se det :) Hehe.. Men i stedet vil jeg nok forære billetterne til min far og bror, det er nok meget mere dem, og de er begge 2 vilde med dinosaurer :) Desuden laver de aldrig rigtig noget bare de to, så det kunne være dejligt at overraske dem med det, hvis jeg skulle være så heldig at vinde :)

 12. lisbeth jørgensen says:

  Min yngste søn på 4 år ville da blive totalt vild, hvis han kunne komme ned i børnehaven og fortælle, at han havde set rigtige dinosaurer.

 13. Karen Elisabeth says:

  Jeg ser en mor/søn tur for mig…

  Den store er lige blevet 11, og han er SÅ tålmodig med sin lille et-årige søster… Han leger med hende, går ture med hende, holder øje med hende og er i det hele taget bare en skøn søn og storebror…
  Han fortjener virkelig en dag hvor det bare er HAM det hele handler om :0)

 14. Ida Svane-Rasmussen says:

  Uh, hvor fedt!
  Jeg ville klart skulle have min 5 årige datter med.
  Hun ville elske det.

 15. Cecilie says:

  Jeg har desværre ikke en lille søn som gerne vil med, jeg har til gengæld en voksen mand som super gerne vil med 😀 Så jeg ville tage ham med og se showet gennem hans øjne der vil skinne med barneglæde.

 16. Billetterne skal gives til min mand og vores søn på 6 år, som er elle-kodyl-hamrende-sygt meget vild med dinosaurer:-)

 17. Camilla says:

  Min seks årige nevø selvfølgelig. Han (og jeg) er vild med alt i eventyr, drager, sabler, sværd og riddere. Kan ikke se hvem jeg ellers skal have med. Manden må blive hjemme:-)

 18. Maria filtenborg says:

  Hej
  Hvis jeg bliver den heldige, vil jeg tage min søn på 5 år med.
  Jeg syntes faktisk selv, at det er lidt uhyggeligt :0) Men min lille bandit elsker dinosaur, så den oplevelse vil jeg meget gerne give ham.

 19. Malgorzata Zahac says:

  selvfølgelig min super datter :-)

 20. Martin Kristensen says:

  Vil give billetterne til mig hustru som meget gerne vil tage en af vores venners store dreng på 5 (hendes gudbarn) med ind og se det

 21. Håhr, mand! Totalt oplagt aktivitet for mig og Øglen :-) Så hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg klart tage hende med :-)

 22. Jeg ville tage min 7-årige datter med (som fylder 8 i efterårsferien) for hun er vild med alle dyr og især dinosaurer :-) Jeg krydser fingre og tæer!

 23. Line Dyrgaard says:

  Åh, sikke en fantastisk chance. Den konkurrence må vi være med i.
  Min søn, Noah på 7, har set den store dinosaurus plakat ved Forum, og han har ikke talt om andet i flere uger.
  Jeg ville elske, at give ham denne oplevelse.

  Jeg krydser fingre !!!

 24. Ditte Skov Jensen says:

  Jeg ville selvfølgelig tage min mellemste datter med – da hun tit føler sig lidt klemt af sin storesøster og lillesøster. Hende og jeg trænger til en rigtig tøsedag. Og hvis det skal være i hendes ånd – ville “Walking with Dinosaurs” være perfekt…..;-)

 25. Jeg vakler lidt i mellem selv at tage afsted med Trolden, som har adskillige usynlige dinosaur på sit værelse og i sin lomme(?!) eller at give billetterne til min mand og lade ham tage hans nevø på 11 år med. Det ville være så godt til de to! Min mand har været yndlingsonkel i mange år, men tiden og overskuddet er blevet lidt mindre nu hvor vi selv har fået børn, så dette ville være oplagt.
  Ja, det giver vist egentlig sig selv nu, hvem der skal have billetterne, hvis jeg er så heldig at vinde. :)

 26. Christine says:

  Orv, dem ville jeg gerne vinde… Så ville jeg sende min mand og min søn afsted, så de kunne slippe for trælse mor med træls bækkenløsning, som bare ligger her og har drønondt…

 27. Victoria says:

  Ville tage min søde kæreste med ind og se det! 😀

 28. Wauw, det ser så vildt ud ! Min kæreste skal med, han har snakket om det i lang tid, så det ville være en lækker surprice :)

 29. Pernille says:

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg helt sikkert tage min lillebror med ind og se alle dinosauerne. Jeg er SIKKER på at det ville være en stor oplevelse for ham.
  Heldigvis er han en modig dreng, i modsætning til hans storesøster – jeg skælver allerede ved tanken om, at møde en Rex i naturlig størrelse 0.0 hehe man fristes næsten til, at sige at det bliver ham, som tager mig med 😉

 30. Min skønne kæreste og min dejlige søn fortjener en tur tilbage i tiden. Hygge for drengerøvene!

 31. Jeg ville invitere min dejlige kæreste med, så vi kunne få vores første “alene-aften” siden vores lille søn kom til verden.. det er efterhånden tiltrængt 😉

 32. Linda Agerskov Jensen says:

  Er det ikke alle drenges drøm, at få sådan en oplevelse?
  Derfor må det også være min mand og søn der skulle afsted og så kunne det jo være at jeg var så heldig at di måske ville købe en ekstra billet til mig. For jeg ville også syntes det var super cool, er der noget der er sejre og større end dinosaur?
  Så VILDT!!!

 33. Anne-Mette says:

  Jeg vil tage min store søn, der netop er fyldt 8 år med derind – en god kompensation for den Legoland-tur, som lillesøster skal på i efterårsferien med en veninde.

 34. Det ville være fantastisk at glæde min ældste søn og farmor med sådan et par billetter, når han skal på farmorferie i et par dage i efterårsferien.

 35. Vera elsker dyr! Og jeg ved, at hun også vil elske disse store af slagsen!

 36. Linda Jørgensen says:

  Helt klart min søn Kristoffer som skal på tur med mor til Herning

 37. Camilla H says:

  Jeg ville tage min søn med – han ville elske det :)

 38. Mogens H. says:

  min kone – vi er vilde med det 😉

 39. Jeg kender en lille dreng på 6 år, som minder mig ufatteligt meget om Ross fra VENNER. Han er en palæontolog in the making, og jeg synes derfor, det helt klart er ham, der fortjener at komme en tur ind og se dinosaurer med mig!

 40. ÅÅrrrrh, dem vil jeg VILDT gerne vinde til min søn og hans far. Min 4-årige søn er fuldstændig vanvittig – og helt og aldeles vild med dinoer, som han gerne forklarer alt og alle levede i kridt-tiden (??). Han sluger “Landet for længe siden” råt – og sover med sin “Børnenes store bog om dinosaurer” HVER nat. Det er næsten bekymrende, men også meget kært!

 41. Min 5-årige dreng, Noam. Det ville være det største…

 42. Min søn er meget facineret af dinosauerer og han ville elske showet, så jeg ville selvfølgelig tage ham med, hvis jeg var heldig at vinde :)

 43. [email protected] says:

  Min dreng vil så gerne til det så please please Pick us!

  Kh Louise

 44. Rikke Neipart says:

  Wow… Jeg vil gerne tage min forlovede med hvis jeg bliver den heldige vinder :-)

 45. Behrouz Shoaibi says:

  Jeg håber at vinde så kan jeg invitere min kæreste

 46. Michael Hansen says:

  Min knægt ville hoppe rundt af glæde, hvis jeg kunne tage ham med til det show

 47. Sanne Neipart says:

  Jeg ønsker at vinde, så kan jeg tage mine børnebørn med :)

 48. Jeg synes det er enormt impornerende det show! Dog ville jeg elske at min kære kæreste kunne tage vores store og meget dyeleskende Lua med derind og se de fantastiske dyr sammen.
  Hun vil helt sikkert gerne flette fingre med din søde Trut <3

 49. Jacob Neipart says:

  Min 5 årige nevø ønsker at komme og se dem

 50. Reeda Ismaili says:

  Jeg tager min mor med hvis jeg vinder 😀

 51. Jeg ville helt sikkert tage mine tvillinger på 7 år med (billetten til mig køber jeg så selv :-)), da de er fuldstændigt vilde med dinoer i alle størrelser!

 52. Camilla Halberg Jakobsen says:

  Jeg vil helt sikkert tage min mellemste søn med. Lige med ham er det meget svært at finde på ting der fanger ham ( diagnose barn) men lige dinoer fanger ham så det ville han elske ❤ Så ingen tvivl om at det skulle være hans tur alene med sin moar= mig ❤

 53. lise plovgaard says:

  Min kære mand. – fordi han udtrykte meget overbevisende, at det ville han virkelig gerne, da vi så det i en tvreklame forleden:-)

 54. anette larsen says:

  Min nevø Magnus som ville blive ellevild – så ville jeg virkelig blive ynglings fastren

 55. Susanne Pedersen says:

  Min søn på 20. Han har læst, talt og fortalt om dinosaurer siden han var helt lille.

 56. Min kæreste!! Tror at det er en kæmpe oplevelse :-)

 57. Lyder som et fantastisk show, så det på tv og blev helt fascineret. Jeg vil tage min mor med, da hun også blev meget fascineret af de store dinoer :)

  – Signe

 58. Mette Grauballe says:

  Vil tage min mand med til showet i Herning.

 59. Jeg ville tage min mor med til showet i Herning :)

 60. Vil tage min nevø Troy med da han EEELSKER dinoer !! Han har masser af figurer, plakater og endda sengetøj med dem, så tror han ville blive henrykt over at se de store “farlige” dyr i fuld størrelse. Kunne være så dejligt at se hans smil og hvor spændt han ville blive af at se det show :) Og jeg elsker skam også jurrasic park og landet for længe siden, så jeg er også fan :p hehe

 61. Pia Hansen says:

  jeg vil gerne ind at se det med benjamin 7½ år vi elsker dinoer

Trackbacks

 1. […] er simpelthen svineheldig lige for tiden. Først vandt jeg billetter til noget dino-hejs hos Lisbeth (hvilket genintroducerede Manden som yndlings-onkel hos ældste-nevøen), så vandt jeg […]

Speak Your Mind

*

« « iPad cover i Liberty fra Poppy Rose med 15% rabat| Fantastiske glittersko » »