iPad cover i Liberty fra Poppy Rose med 15% rabat

I dag modtog jeg den fineste pakke fra Poppy Rose med smukt tøj til både Trutten og Fidusen – men det må du høre om på et andet tidspunkt, i dag skal det nemlig handle om Poppy Rose til MIG!

I pakken lå nemlig også et smukt, smukt iPad cover i quiltet Libertystof i nuancer, der er perfekte til at gå efteråret i møde med. Det er helt enkelt udført – ikke så mange finurlige detaljer, og det behøver det nemlig netop ikke – syningerne og stoffet taler for sig selv.

De er netop kommet i Poppy Rose’s fine nye webshop, hvor du kan finde dem under iPad Cover – og hvis du bruger koden: ILovePoppyRose så får du 15% rabat på alt i hele webshoppen helt til den 21. oktober.

Og bemærk så lige, hvor smukt den passer til min nye taske fra Munthe plus Simonsen – den har jeg anmeldt på Petit Podium – læs mere og se flere billeder af den her.

English:
I received this beautiful cover for my iPad from Poppy Rose today.

It’s made from quilted Liberty Fabric, and you can find it in their webshop right here.

If you use the code: ILovePoppyRose you’ll get a 15% discount. The code is valid until October 21.

Comments

  1. Barbara says:

    Super fint og ret vigtigt, når de små gerne vil lege med ipaden. Så er den ekstra udsat. Tjek også dem her i smukke liberty stoffer på http://www.petitelegarth.dk/ De er også såååå fine. Overvejer at få lavet et til min Kindle ;)

Speak Your Mind

*

« « Op- og nedture med livet som børnefamilie| Vind billetter til Walking With Dinosaurs » »