On top of the world!

 

 

Disse billeder blev taget på vores tur til Oslo (Trutten er allerede i fuld gang med at arbejde på flere indlæg om turen). Vi besøgte Operahuset, hvor man kan gå hele vejen op på taget med den mest fantastiske udsigt over både vandet og hele Oslo by.

Trutten elskede det – og det gjorde jeg altså også! Det skyldtes måske også det faktum, at vi havde forrygende vejr – i starten brugte jeg min vamsede cardigan fra Topshop som jakke, men den røg hurtigt af – så varmt tror jeg ikke en gang, det var i København den dag.

I dag er det til gengæld gråt, gråt, gråt udenfor.  Jeg er stadigt lidt mat i sokkerne efter en festlig aften med min veninde i lørdags (så ER man altså ved at være gammel, når det stadigt sidder i kroppen 2 dage efter 😀 ) og Fidusen er febervarm og sløj – så dagens  planer er udskudt, og i stedet byder programmet på hygge og hjemmebag. Det kan vi lige overkomme – og det er nu heller ikke nogen helt dårlig  måde at starten ugen på 😉

Cardigan: Topshop -.- Kjole: Isabel Marant -.- Støvler: Horze -.- Halskæde: Lokou Mary

English:
These pictures are from our trip to Oslo a few weeks ago. We went to se the Opera, where you can walk all the way to the top of the roof with a perfect view of Oslo and the sea.

I am feeling a bit off today, and my daughter has a fever, so we’ve cancelled our plans and are staying inside with homebaked bread.

Comments

 1. Årh, det lyder som den allerbedste måde at starte ugen på <3 (minus sløjhed selvfølgelig ;))

 2. Den der kjole er stadig alt for skøn.

 3. Du ser vidunderlig ud :) Den kjole er SÅ lækker til dig!

 4. Overvejer at købe et par støvler magen til dine, men kan ikke få størrelsesguiden til at virke. Er de alm. i størrelsen?
  På forhånd tak.

  • Hej Katja,
   Det kan jeg godt forstå – jeg er også SÅ glade for mine!
   De er meget store i størrelsen, fordi det er ridestøvler, så du skal endelig gå en hel størrelse ned.
   I starten er de lidt stive i læderet og skal lige gåes til, men derefter er de helt fantastiske at have på :)

Speak Your Mind

*

« « Smukke Miss Em fra Line&Jo| Næste stop: Guadeloupe » »