Fine oversize clutches

Kender du det der, hvor man virkelig MANGLER noget i sin garderobe?

Altså jeg taler ikke om gummistøvler, varme sokker eller andet i den duer – jeg taler om smukke ting – ting der gør hverdagen mere festlig, og som man bliver glad alene af at tænke på, at man ejer.

Nu vælger jeg så at se bort fra, at jeg for blot en uge siden, skrev følgende til Fie under en latenightsession på Facebook, hvor vi diskuterede kommende must-haves (det er SÅ hyggeligt, og det gør vi 4 Petit Podium piger ret ofte) “Jeg må simpelthen have lavet en prioriteringsliste over mine AW behov, så jeg ikke ender med at snolde alle pengene på Lanvin kjoler eller fine stiletter”. Hvis jeg glemmer det for et øjeblik, så MANGLER jeg virkelig, en oversize clutch.

Jeg har udfærdiget følgende liste for at retfærdiggøre mit kommende køb:

1. Den er perfekt til både hverdagsbrug og mere festlige lejligheder

2. Den er smuk – muligvis ikke så praktisk – men smuk.

3. Jeg har kun en enkelt i forvejen – og altså; alle ved jo, at det langt fra er nok.

Jeg har derfor gennem længere tid haft en liste, hvor jeg har tilføjet favoritter – og her er de 4, der lige nu topper listen – hvilken af dem, synes du, jeg bør gå efter?

Leopard clutch fra Malene Birger -.- Pyton præget clutch fra Munthe plus Simonsen -.- Electric Blue clutch fra InWear -.- Sort clutch fra Nelly

English:

I NEED an oversize  clutch and have a long list of beautiful clutches, I would love to have – these 4 are my current favourites.

 

Obs. Nogle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Varen koster ikke ekstra for dig – det er udelukkende butikken, der betaler min kommission.

Comments

 1. Den blå fra Inwear spøger virkelig hos mig, men jeg er temmelig sikker på at den ikke vil være lige så interessant om et år, som leopard eller pyton print, som begge er mere klassiske, samtidig med at de er meget nu.

  Hvis jeg kender mig selv ret, ville jeg nok alligevel vælge den blå, hvis jeg havde 1600,- til en clutch, fordi den har ramt et eller andet i mig. Så måtte den bare ryge til salg, hvis jeg ikke var lige så vild med den om et år.

  Mode skal jo ikke være rationelt – vel? :)

  • Ja den elsker jeg også – jeg er dog faktisk lidt i tvivl om, hvad jeg synes om materialet…
   Til gengæld vil det være perfekt med et coloursplash til min ret neutrale garderobe – og en god måde at få lidt electric blue til den kommende sæson… – har du set den irl?

   • Ikke på nært hold, men i et butiksvindue og der var den rigtig fin. Der var ligesom lidt spil i den blå farve (hvilket man også kan fornemme på det sidste billede på inwears webshop). Jeg er egentlig ikke glad for brug af ponyskind, men det er ganske hyklerisk, for skind generelt gør mig intet.

    • Ih det lyder lovende!
     Jeg har ikke noget etisk problem med ponyskind, jeg tror måske bare, jeg ville foretrække glat læder i stedet for – i hvert fald i længden?

 2. Den leomønstrede må gerne hoppe hjem i min samling. Som med rette mangler en fin clutch.
  Ejer kun en lille fin sort Mulberry af slagsen.

  Men husker jeg helt forkert eller har du en ganske fin oversize fra Marc Jacobs?

  • Ja så har du jo faktisk endnu mere brug for den end mig!
   Og jo, du husker helt rigtigt. Den bruger jeg faktisk så meget, at jeg også tænker, det ikke vil være en helt dum investering med endnu én.

 3. Uhh, de er saftsusemer også tarveligt fine alle fire!! Især Inwear og Munthe sagen kunne jeg så godt hoppe på. Nuij, hvor er de pæne. Jeg kunne se dem alle tydeligt for mig under armen på dig. Du er nok nødt til at genoverveje behov for vanter, hus, gummistøvler mm. Sådan en clutch her er da også på sin vis ….praktisk;-)

  • Ja altså jeg håbede jo også, du ville kigge forbi og komme med et par gode argumenter – du er jo überdronningen, når det kommer til clutches 😀

 4. Hov..ikke hus 😉 Hue, haha

 5. Definitely the Munthe clutch- versatile, classic- to justify, I would consider it an “investment”. However, when I say things like that, my husband usually disagrees to my definition of investment 😉

Speak Your Mind

*

« « Guide til køb af barnevogn, klapvogn og kombivogn| Finurlige fredagsfacts » »