SMUKT armbånd fra Jane Kønig

Jeg har været så utrolig heldig at få lov at vælge noget fra Jane Kønigs smukke smykkekollektion, og selvom der er mange, mange favoritter på hendes hjemmeside, så var der dog ingen tvivl om, at dette armbånd var min absolutte favorit.

Det er lavet i sterlingsølv med sort rutanium, så det er en dejlig kontrast til mine ellers mange guldsmykker.
Jeg elsker desuden, at det på afstand ser ud til, at det er besat med små fine sten, men når man kommer tæt på, så er det i virkeligheden små skruer. Det ændrer pludselig hele udtrykket, fordi det går fra at være fint og feminint til at have et mere råt udtryk.

Jeg glæder mig til at få det stylet med mine egene smykker og armbåndsur – og jeg skal nok vise det i brug senere herinde :)

English:

I have received this beautiful bracelet from Jane Kønig, and I love the fact, that it seems both feminine and rock’ish at the same time.

You can find it in her webshop right here.

Comments

  1. Hold da op det er flot, kan godt forstå at du er glad for det allerede :)

    • Tusinde tak – og som det vist også fremgår af indlæget, så er jeg helt enig. Smukt og råt på én gang – det er en rigtig fin egenskab.

  2. Lækkert – jeg synes simpelthen, at det er så pænt det armbånd. Har selv sukket over det mange gange, men mit dankort er ikke helt enig i, at jeg virkelig mangler det. hehe.

    /Stine

Trackbacks

  1. […] og eventyrlig, og som derfor kan passes ind i de flestes stil og udtryk. Jeg har allerede både et armbånd og en ring i mørkt oxideret sølv, og selvom jeg normalt mest bruger guld, så passer de perfekt […]

  2. […] Billede 1: T-shirt: James Perse -.- Nederdel: T by Alexander Wang -.- Taske: Yvonne Koné -.- Armbånd: Jane Kønig […]

Speak Your Mind

*

« « Jeg sætter min hat, som jeg vil!| Guide til køb af barnevogn, klapvogn og kombivogn » »