Guide til køb af barnevogn, klapvogn og kombivogn

Barnevogn, klapvogn, kombivogn, løbevogn – aaargh der er mange muligheder og valg, der skal træffes.

Jeg var selv SÅ meget i tvivl, da jeg var gravid med Trutten og skulle ud at købe hans første transportmiddel – og der er også nogle valg, jeg ville ønske, jeg kunne tage om (jeg havde ikke valgt vores Teutonia klapvogn men i stedet gået direkte efter en Bugaboo Bee klapvogn) – men hvad vælger man – og hvad er afgørende for, hvad man bør vælge?

Petit Podium har jeg skrevet en rigtig god guide til køb af klapvogn, barnevogn og kombivogn.

Hvad er du endt med at købe? – og har du mon nogensinde fortrudt dit valg?
Her finder du guiden til køb af barnevogne– jeg håber, du kan bruge den 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *