Sensommerhygge i sommerhus

Så er vi landet i København igen efter nogle vidunderlige dage i Oslo. Eller, faktisk er vi lige nu i sommerhus – og nyder det sidste af sensommeren (jeg nægter altså at kalde det efterår 😀 )med ild i pejsen og brombærjagt – og så får vi i morgen den skønne Fru. Guldlog med mand og barn på besøg til brunch og sommerhushygge.

Hele familien sover allerede ovenpå et par begivenhedsrige dage – og selvom jeg burde forsøge at komme lidt til bunds i min to-do liste og min indbakke, så vil jeg i stedet krybe under tæppet foran pejsen og nyde resten af mit glas med rødvin, mens jeg ser et par afsnit af min nyeste obsession; Breaking Bad.

– har du set den? – og hvad kan du ellers anbefale af serier?

Jeg ser stort set aldrig fjernsyn, men her i “sensommeren” – synes jeg altid det er hyggeligt at se serier på sofaen om aftenen.

Begge billeder er forøvrigt fra Instagram, hvor du kan følge med på mit brugernavn “itsfashionbabydk”.

Comments

  1. Har endnu ikke set Breaking Bad, men den står på listen over “to see” serier :-)
    Kan anbefale The Wire, der handler om politiets efterforskning af mord og narkohandel i Baltimore. Den er til tider lidt rå, men super fed.
    Har mange serier på min liste og en af dem der står øverst er Game of Thrones. Den har jeg kun hørt godt om.
    Har du selv nogle serier, som du kan anbefale?
    Nyd søndagen i sommerhus med godt selskab :-)

Speak Your Mind

*

« « Trutten på tur med DFDS til Oslo dag 1| Et fraklip af et outfit » »