Sensommerhygge i sommerhus

Så er vi landet i København igen efter nogle vidunderlige dage i Oslo. Eller, faktisk er vi lige nu i sommerhus – og nyder det sidste af sensommeren (jeg nægter altså at kalde det efterår 😀 )med ild i pejsen og brombærjagt – og så får vi i morgen den skønne Fru. Guldlog med mand og barn på besøg til brunch og sommerhushygge.

Hele familien sover allerede ovenpå et par begivenhedsrige dage – og selvom jeg burde forsøge at komme lidt til bunds i min to-do liste og min indbakke, så vil jeg i stedet krybe under tæppet foran pejsen og nyde resten af mit glas med rødvin, mens jeg ser et par afsnit af min nyeste obsession; Breaking Bad.

– har du set den? – og hvad kan du ellers anbefale af serier?

Jeg ser stort set aldrig fjernsyn, men her i “sensommeren” – synes jeg altid det er hyggeligt at se serier på sofaen om aftenen.

Begge billeder er forøvrigt fra Instagram, hvor du kan følge med på mit brugernavn “itsfashionbabydk”.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *