Fokus på: Littl by Lilit

Modeugen er for mig en oplagt mulighed for at hilse på gamle favoritter – og møde nye kommende favoritter, når det kommer til børnetøjsmærker.

Det er ikke så ofte, jeg støder på nye mærker, som jeg forelsker mig i – nok primært fordi jeg hver dag beskæftiger mig med børnetøj via bloggen, så jeg kommer jo ret vidt omkring og kender de fleste mærker, der falder i min smag.

Der er dog heldigvis altid et par stykker – og denne gang blev jeg omgående draget af de fine, fine prints hos Littl by Lilit, da jeg opdagede dem på CPH Kids.

Littl by Lilit laver de smukkeste ting i forholdsvis enkle og simple snit – men hvor der er brugt masser af tid og anker på prints og detaljer – men en tydelig inspiration fra Indien, hvor designeren bag mærket har tilbragt en stor del af sit liv.

Jeg var især vild med de fine mørkeblå stof med guldprint – og så de helt fantastisk smukke halskæder – åh sådan en ville være noget så fin til min lille Fidus (og til mig selv, ikke mindst).

Der er endnu ikke nogle forhandlere i Danmark, men jeg håber virkelig, der var nogen, der fik øjnene op for hende under denne modeuge, så vi snart får mulighed for at købe hendes fine ting herhjemme.

English:

Littl by Lilit is a new brand, I discovered at CPH Kids last month during Copenhagen Fashionweek.

It is very minimalistic but with beautiful prints and details inspired by the designers life in India.

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *