Fokus på: Littl by Lilit

Modeugen er for mig en oplagt mulighed for at hilse på gamle favoritter – og møde nye kommende favoritter, når det kommer til børnetøjsmærker.

Det er ikke så ofte, jeg støder på nye mærker, som jeg forelsker mig i – nok primært fordi jeg hver dag beskæftiger mig med børnetøj via bloggen, så jeg kommer jo ret vidt omkring og kender de fleste mærker, der falder i min smag.

Der er dog heldigvis altid et par stykker – og denne gang blev jeg omgående draget af de fine, fine prints hos Littl by Lilit, da jeg opdagede dem på CPH Kids.

Littl by Lilit laver de smukkeste ting i forholdsvis enkle og simple snit – men hvor der er brugt masser af tid og anker på prints og detaljer – men en tydelig inspiration fra Indien, hvor designeren bag mærket har tilbragt en stor del af sit liv.

Jeg var især vild med de fine mørkeblå stof med guldprint – og så de helt fantastisk smukke halskæder – åh sådan en ville være noget så fin til min lille Fidus (og til mig selv, ikke mindst).

Der er endnu ikke nogle forhandlere i Danmark, men jeg håber virkelig, der var nogen, der fik øjnene op for hende under denne modeuge, så vi snart får mulighed for at købe hendes fine ting herhjemme.

English:

Littl by Lilit is a new brand, I discovered at CPH Kids last month during Copenhagen Fashionweek.

It is very minimalistic but with beautiful prints and details inspired by the designers life in India.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *