Smukke vinterstøvler med fælles fortegn

Jeg er så småt begyndt at forberede min garderobe på efterår og vinter – selvom jeg langt fra mentalt er klar på at tage afsked med sommeren!

Da jeg i går aftes sad og kiggede min mappe igennem med billeder af fine vinterstøvler fra den kommende sæson, var det ret tydeligt, at jeg er faldet hovedkuls for sorte støvler med smukke detaljer i form af flet eller andet præget skind.

Disse 4 er alle favoritter indenfor den genre – jeg har en masse andre flotte støvler i min inspirationsmappe, som jeg også hellere end gerne vil dele med dig – men jeg synes næsten, at disse 4 fællesnævnere fortjener deres eget indlæg 😉

Støvle med fletdetaljer fra Gardenia til 1599 kr. -.- Støvler med croc-detaljer fra Topshop til ca. 750 kr. -.- Støvler med kilehæl fra Gestuz til 1500 kr. -.- Flade støvler med flet fra The Last Conspiracy til 2699 kr.

 

Obs. Nogle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.

Comments

 1. Jeg ville så meget hoppe på dem fra The Last Conspiracy hvis ikke mine ben ser så frygteligt korte ud i sådan nogle støvler.

  • Æv ja det er man jo nødt til at tage lidt hensyn til – TLC laver også nogle ret fine modeller med hæl på – måske det var en bedre løsning?

 2. Lene Haumann Jensen says:

  Super flotte støvletter :-) De ser alle ud til at have dejlig pasform.

 3. Pyyyhaaa, er da helt forelsket i dem fra Gestuz…!…endnu et ønske på fødselsdagslisten… Tak for tip, vil yderst gerne se flere…! :)

  • Åh dem elsker jeg også – jeg er faktisk nok næsten nået dertil, at jeg ikke rigtigt kan gå vintersæsonen i møde uden dem 😛

   Og det skal du få lov til – jeg skal nok vende tilbage med flere favoritter :)

Speak Your Mind

*

« « Kabelstrik til store og små| Fokus på: Littl by Lilit » »