Kabelstrik til store og små

Jeg er lettere besat af kabelstrik, og jeg har knuselsket min kabelstrikkede kashmir fra Ralph Lauren, som jeg sidste år købte på Ebay for en slik – og jeg kan da også godt afsløre, at der allerede er flere eksemplarer på vej hjem til mit klædeskab 😉

Derfor bankede mit hjerte også ekstra hurtigt, da jeg fik øje på denne smukke, smukke grå kabelstrik fra Petit Bateau – og nu er den således på vej med posten til en meget heldig Trut.

Hvis der er noget, Trutten ikke mangler, så er det lækre strikkede sager, men det er altså dét, jeg gang på gang forelsket mig i til ham – der ER bare ikke lige så meget lækkert tøj til drenge som til piger, men strikkede sweatere og cardigans er til gengæld noget af det, man altid kan finde på drengesiden.

Men NU er det langt om længe min tur til at matche Trutten – det er normalt altid kun min kæreste, der er så heldig 😉
Du kan finde kabelstrikken fra Petit Bateau lige her.

English:
I am obsessed with cable knits and I love my cable knit cashmir sweater from Ralph Lauren.

So of course I needed to buy this beautiful grey cable knit from Petit Bateau for my son, even though he has plenty of knitted sweaters already 😉
You can find the sweater from Petit Bateau right here.

 

Comments

  1. Gud, hvor er den bare lækker. Den skal jeg helt sikkert se nærmere på. Jeg er fuldstændig enig med dig i forhold til det, du siger om drengetøj. Jeg synes, at det kan være enormt svært at finde noget som er ligeså fedt, som det der er til piger. Har ofte overvejet at folde mig ud som drengetøjsdesigner. Haha.

    /Stine

  2. Hørt Hørt!! 😉

    Og hvor er den da bare lækker! Der er sgu et eller andet over drenge i lækre strik-trøjer 😉 Frederik ejer derfor også kun én hætte-trøje og én almindelig sweatshirt…….
    Jeg har forelsket mig i de lækre stribede trøjer fra FUB, så mon ikke de havner i sønnens garderobe før eller senere……

Speak Your Mind

*

« « Luksus skønhedsprodukter fra Sooluxury| Smukke vinterstøvler med fælles fortegn » »