Spontan venindetid

Fidusen og jeg hygger os i hinandens selskab – slet ingen tvivl om det!

Men når det er sagt, så kan dagene altså fra tid til anden godt være en anelse lange – også selvom vi jævnligt har Trutten hjemme til at underholde os.

Det er derfor skønt, at én af mine veninder, som endda næsten bor lige rundt om hjørnet, arbejder med skiftende arbejdstider, så hun spontant kan ringe og høre, om vi vil med ud at gå en tur – for det vil vi nemlig rigtig gerne!

Denne dag gik turen til Kastellet, hvor mor + veninde fik tanket kaffe og kage hos Kafferiet, som vi dernæst kunne indtage, mens Fidusen boltrede sig på legepladsen. Venindesnak, kaffe, kage og gyngetur til Fidusen er på alle måder en win-win-situation for alle parter!

Kjole: Kate Moss for Topshop -.- Cardigan: Kashmir fra Zara -.- Sko: Marc by Marc Jacobs

English:

The other day my friend called me and asked if my daughter and I wanted to go for a walk. We went to Kastellet – a great park nearby – where we drank coffee, ate cake and talked while my daughter was having fun at the playground.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *