MarMar Cph efterårskollektion AW12

MarMar Cph hører til blandt ét af mine absolutte favoritmærker indenfor børnetøj.
Det er lækker kvalitet, nyskabende design og så er det fyldt med humor og lægger op til leg – sådan burde alt børnetøj være!

Det er efterhånden et par måneder siden, jeg blev inviteret hen for at se deres kommende efterårs- og vinterkollektion, som netop nu er ved at lande i butikkerne, og jeg blev bestemt ikke skuffet, men havde tvært i mod svært ved at begrænse mig, da jeg udvalgte favoritter til at vise frem her på bloggen.

Mit blik blev omgående draget hen mod de fyldige tylskørter i guld og sølv – åh hvor ville min lille Fidus dog se fantastisk ud i sådan ét – og jeg kan allerede nu se hende for mig, hvordan hun kærtegner det og udbryder naaiiii – mens hun snurrer rundt om sig selv igen og igen.

Leopardkollektionen hører under basistøj – og ærlig talt, det MÅ man da elske! Leoparddragen har Paven tidligere vist frem, og jeg tror ærlig talt det er på tide, at Fidusen snart bliver indehaver af et par leoleggings – de ville gå perfekt til alt hendes pudderfarvede tøj.

Og nu vi er ved det pudderfarvede, så er den rosa body med den fine krave jo helt og aldeles bedårende. Et helt enkelt stykke basistøj byder op til fest pga en fin og finurlig detalje – og jeg elsker det! – den ville gå perfekt med de blåstribede shorts – og samme model fåes også i pudderfarvet med et fint stjerneprint.

Noget af det, jeg rigtig godt kan lide ved MarMar, er at de på samme måde som fx Wheat Poppy Rose og Norlie er stærke indenfor både drengetøj og pigetøj. Der er absurd meget lækkert tøj i fantastiske materialer, som jeg gerne så i Truttens klædeskab – men den stribede skjorte (i samme stof som Fidusens kommende shorts) – samt den lækre cardi-coat på billedet med klovnenæsen, er selvskrevne hjemme hos os.

Mens jeg kiggede på lækkert tøj sammen med søde Fie, hvis selskab jeg havde fornøjelsen af hele dagen, så slængede Fidusen sig noget så hjemmevant i en stol i showroomet – en vaskeægte bloggerbaby er hun 😉

English:

MarMar Cph is one of my favourite brands for children’s clothing.

This is their AW12 collection, and even if it has been a very hard task, I have chosen some of my favourite pieces to show you.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *