Kildemoes Bike Couture event

Mit kamera er gået i stykker, og mens jeg overvejer, hvad jeg skal have investeret i som erstatning, så har jeg kigget i mine gamle fotomapper for at finde billeder, jeg endnu ikke har blogget om.

For et par måneder siden blev jeg inviteret til et Kildemoes Bike Couture event. Normalt deltager jeg sjældent i bloggerevents, selvom det altid er fantastisk hyggeligt – men simpelthen fordi det er svært at finde tid til, når jeg har en kæreste og to børn, jeg også gerne vil prioritere.

Men dette event lød så gennemført og anderledes, at jeg lynhurtigt fik arrangeret pasning af Fidusen og tilmeldte mig med det samme.

Vi blev inviteret på en “Tour de Fashion”- en fashionabel skattejagt rundt i Københavns gader, som fandt sted på Kildemoes’ nye lækre cykler – Bike Couture. Efter skattejagten var der lækker frokost på The Lot, hvor Sille Henning (tidl. moderedaktør på Elle) holdte et spændende oplæg om cyklen som fashion statement og ikke blot et transportmiddel.

Det var en rigtig god formiddag, og et fantastisk arrangement med et skønt mix af søde bloggere, lækker mad, spændende information og en mulighed for at teste de flotte cykler på en sjov måde.

Cyklerne er designet ud fra devisen om, at når man bruger cyklen så meget, så må den også gerne afspejle ens personlighed, og ikke bare være én i mængden.

Kildemoes har derfor lavet tre forskellige type cykler: Chic, Glam og Graceful – og hver cykel fåes i to forskellige designs med en masse forskellige accessories, der passer perfekt dertil.

De er simpelthen SÅ fine og lækre at se på – og jeg ville elske at cykle af sted på én af dem en trist mandag morgen – men indtil videre er mit budget desværre dedikeret et nyt kamera, så jeg må nøjes med min gamle mormorcykel i sort – præcist som alle andre mødre her på Østerbro 😉

Du kan læse mere information om Bike Couture cyklerne hos Kildemos lige her.

 

English:
Unfortunately my camera is broken, and while I decide which one I should buy instead, I have been looking through my archieves to find some old pictures, to blog about.
These are from a Kildemos Bike Couture event I attended a few months ago.

Kildemoes has launched a collection of Couture bikes – you can read more about them at this webpage.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *