Weekendfin

20120901-144042.jpg

20120901-144103.jpg

Fidusen er en værre lille pyntedukke, og i dag fandt jeg hende således spankulerende frem og tilbage herhjemme med mit fine leopardnet fra MarMar Cph – da jeg først fik bundet en knude på stropperne, passede det hende faktisk perfekt.

Hendes strikkede jakke er ny og fra Zara. Jeg var derinde i sidste uge, hvor børnetøjsafdelingen bugnede med flotte nye varer – jeg kunne have købt for en mindre formue, men endte da også med op til flere forskellige ting 😉

Jeg håber, du nyder weekenden – lørdagen herhjemme står på en lang gåtur på årets første efterårsdag og senere skal Trutten, Fidusen og jeg være alene hjemme, så der er dømt hygge for alle pengene :)

Fidusen: Bukser: H&M -.- Strik: Zara -.- Sko: Angulus -.- Stofnet: MarMar Cph

Comments

  1. Nårh, hvor er hun nuttet! Leo og strik klæder hende helt fantastisk 😀

  2. hvor er hun altså vakker. Krydser virkelig fingre for at jeg er så heldig at få sådan en prinsesse som din!!

  3. Ih, så fin :)

  4. Hvor er hun fin! Hun har stil, Lisbeth :) Jeg stryger direkte ind og tjekker strikken ud på Zara webshop 😉

  5. Man er vel en rigtig lille dame 😉 Og en rigtig lækker lille én af slagsen :) Den strik må jeg da også lige have tjekket ud, efterår kræver lækre striktrøjer og cardigans! 😉

Speak Your Mind

*

« « Fidusen og jeg ønsker dig en god weekend!| Konkurrence: vind en lækker cardigan og jeans fra Name It » »