Weekendfin

20120901-144042.jpg

20120901-144103.jpg

Fidusen er en værre lille pyntedukke, og i dag fandt jeg hende således spankulerende frem og tilbage herhjemme med mit fine leopardnet fra MarMar Cph – da jeg først fik bundet en knude på stropperne, passede det hende faktisk perfekt.

Hendes strikkede jakke er ny og fra Zara. Jeg var derinde i sidste uge, hvor børnetøjsafdelingen bugnede med flotte nye varer – jeg kunne have købt for en mindre formue, men endte da også med op til flere forskellige ting 😉

Jeg håber, du nyder weekenden – lørdagen herhjemme står på en lang gåtur på årets første efterårsdag og senere skal Trutten, Fidusen og jeg være alene hjemme, så der er dømt hygge for alle pengene 🙂

Fidusen: Bukser: H&M -.- Strik: Zara -.- Sko: Angulus -.- Stofnet: MarMar Cph

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *