Fidusen og jeg ønsker dig en god weekend!

 

www.erdetfredag.dk – JA det er – og heldigvis for det!

Jeg synes, at tiden løber fra mig lige for tiden – jeg har så mange ting, jeg burde nå og gerne vil nå, at jeg ender med slet ikke at nå noget overhovedet. Kender du det?

I den forgangne uge har vi været på en miniferie hos Farmor og Farfar, hvor Fidusen blandt andet gik på opdagelse i en hel legeplads af små tunneller, og jeg fik fanget øjeblikket i det fineste lys.

Efter vi kom hjem onsdag morgen har programmet budt på brunch med en gammel veninde, der er højgravid, sommerfest i Truttens børnehave, samt ikke mindst middag og biograftur med min kæreste – og weekenden fortsætter i samme hæsblæsende tempo, hvor jeg har planer fredag aften, min kæreste lørdag og søndag skal hele familien samlet til navngivningsfest.

Det hele er skønne og vidunderlige planer, men de næste mange, mange weekender er lige så tætpakkede, og det får mig allerede til at længes efter en fredag aften på sofaen med hjemmelavede pizzer og en god film i fjernsynet.

Men indtil der bliver tid til det, vil jeg koncentrere mig om at nyde de skønne ting, jeg har på programmet – i dag står den på middag, fredagsbar og evt en tur videre ud i natten med en god veninde – det er jo med at udnytte den sidste officielle sommerdag fuldt ud 😉
Hvad har du af planer for den kommende weekend?

Fidusens fine bluse på billedet er fra Poppy Rose

English:
I have so many great plans at the moment, that I actually dream of a whole weekend on my couch with homemade pizzas and a great movie – do you know that feeling?

Comments

 1. Jeg har det på samme måde. Jeg er lige startet på nyt job og jeg ELSKER det, ligesom jeg elsker al den tid jeg bruger med mine veninder pt., men nøj hvor ville jeg give meget for en hel weekend – eller bare en hel dag – dedikeret til sofaen og ikke andet.

  • JA- lige præcist!
   Det helt skøre er faktisk, at når jeg i perioder ikke har planer for weekenderne, så irriterer det mig også 😀

 2. Ja nogengange kan en masse fine ting med gode mennesker føles helt som pligter der skal overståes så man kan få den pizza-aften på sofaen. Det er lidt ondsvagt – men man må vel bare gøre som dig så nyde det og tage pizzaaftenen på en hverdag (for man sover jo alligevel ikke længe dagen efter med to små poder :-) )

  • Du har nemlig helt præcist ret Trine – og heldigvis nyder jeg det også altid så snart jeg er ude af døren – meeeen du har nok ret i, at man bør tage den der pizzaaften på en højhellig tirsdag i stedet – bare for lige sådan at lade op!
   Og ps – jeg sov helt til kl 8 sammen med Fidusen i dag 😛

Speak Your Mind

*

« « Yvonne Koné lagersalg i København| Weekendfin » »