We Are Small – SS13

Ovre på CIFFKIDS bloggen er der netop kommet et af mine indlæg op om det danske tøjmærke We Are Small.

We Are Small er et forholdsvis nyt mærke, som blev grundlagt i 2011, og som består af tøj i en fantastisk lækker kvalitet, i et fantastisk lækkert design men til en virkelig fornuftig pris – se dét er da noget, man kan forholde sig til!

Jeg er fan af både de lækre farver, striksagerne men især af de fine, fine prints, som er nyt i SS13 kollektionen, og som er lavet i samarbejde med illustratoren Karina Bækkelund.

Du kan læse hele mit indlæg på CIFF KIDS bloggen lige her.

English:
I have a new blog post at the CIFF KIDS blog about the Danish brand We Are Small.

It’s founded in 2011 and consists of clothes in great quality, great designs but at a really fair price.

The blogpost is right here.

Comments

  1. Elizabeth says:

    Hvor dejligt, at We Are Small nu får lidt opmærksomhed, selv om jeg må indrømme at jeg følte at brandet var min egen, lille hemmelighed. Jeg er selv i (fjern) familie med Lene som har det, og har derfor syntes det var lidt sjovt at følge firmaet fra start. Der er så mange, fine klassikere i deres kollektioner, synes jeg :)

    • Haha Elizabeth – det beklager jeg!
      Og ja jeg har også kigget med helt fra start og synes virkelig, de allerede på så kort tid har været gennem en kæmpe udvikling, hvor de dog har formået at bevare deres egne grundværdier og udtryk :)

Speak Your Mind

*

« « Fidusen og hendes nye BFF – Lille C| Yvonne Koné lagersalg i København » »