Fidusens smukke bryllupsoutfit fra Pale Cloud

Lige fra vi modtog invitationen til Manjas bryllup var der faktisk ikke ret megen tvivl hos mig om, hvilken kjole Fidusen skulle have på.

Denne smukke kjole fra Pale Cloud forelskede jeg mig i ved første øjekast – og eftersom det næsten er et år siden, jeg første gang skrev om den, så havde jeg ikke regnet med, at Fidusen nogensinde skulle være så heldig at eje den.

Da jeg så gik i gang med at finde den i Fidusens størrelse viste det sig at være en større opgave – og heldigvis kom Pale Cloud mig til undsætning med navnet på den eneste forhandler, der havde den tilbage i Fidusens størrelse – og vupti, så var den på vej til Danmark.

Kjolen er lavet af hundredvis af smukke silkeskyer, som alle er syet på i hånden, og den har lige fra starten været mit yndlingsitem fra AW11 kollektionen.
Her i weekenden mødte jeg Ian fra Pale Cloud som fortalte, at kjolen faktisk først kun skulle have været lavet i den lyse udgave – men da han så den i denne støvede lyserøde, så var det også omgående hans favorit.

Deres AW12 kollektion er netop landet i butikkerne, og samtidigt har jeg lige fået et sneakpeak på deres SS13 kollektion – så du kan roligt forvente endnu en dosis Pale Cloud her på bloggen snart 😉

Det sidste billede minder mig om en glad udgave af deres kampagnebillede for kjolen – “Angry Stella”, som du bl.a. kan se her hos Little Scandinavian.

Kjole: Pale Cloud -.- Sko: Angulus

English:

My daughter was wearing this beautiful silk dress from Pale Cloud at Manjas wedding. It’s from their AW11 collection and is made of hundreds of individual silk clouds, which are hand sewn on the dress producing an effect that both looks and feels very luxurious.

 

Comments

  1. Hvor er hun sød!!!

  2. Hun ser så sød ud i den. Jeg er jo helt forelsket i den kjole, den må jeg simpelthen have til min (godt nok et stykke tid til hun kan passe den). Mange tak for tippet.

Trackbacks

  1. […] smukke kjole fra Pale Cloud på – og faktisk synes jeg næsten, den er endnu smukkere end den Pale Cloud kjole, hun havde på til Manjas bryllup. Muligvis fordi faconen på denne er bedre egnet til en lille petit pige som […]

  2. […] heldig nok til at eje noget fra Pale Cloud endnu? Fidusen har to kjoler – du kan se hende i den første fra Manjas bryllup her – og den anden til Fies datters fødselsdag […]

  3. […] som ikke går Fidusen til længere end knæene. Sidste sommer til Manjas bryllup havde hun nemlig en anden kjole fra Pale Cloud, der var en smule længere – og jeg synes simpelthen, det så helt forkert ud, at den var så […]

Speak Your Mind

*

« « Rützou Lagersalg i København| Petit Podium piger på bryllupsballade » »