Flot UV badetøj til børn fra Petit Crabe

Fidusen og Trutten har begge været så heldige at få foræret det fineste UV badetøj fra Petit Crabe, som de brugte hver eneste dag under vores ferie i Frankrig.

Jeg har længe ledt efter noget pænt UV badetøj i et klassisk design – uden at det naturligvis måtte gå ud over funktionaliteten. Jeg bad derfor mine søde læsere om hjælp – og der kom en masse gode forslag både i dette indlæg samt på bloggens Facebook Side.

Flere af jer foreslog Petit Crabe – og jeg ved virkelig ikke, hvorfor jeg ikke allerede kendte til det mærke, for de laver jo UV badetøj lige efter min smag. Tøjet er enten ensfarvet eller med hvide striber i klassiske farver og med små overraskende detaljer som fx en synlig tyk hvid lynlås hele vejen ned langs en heldragt eller en stjerneapplikation på ryggen. Samtidigt havde Petit Crabe også set min bøn om hjælp, og de kontaktede mig også vedrørende deres fine UV badetøj.

Fidusen havde en heldragt med lange ærmer og lange ben. Hun er kun 15 måneder gammel, så det er hendes første sommer ude i solen, og jeg ville gerne kunne lade hende løbe omkring på stranden uden hele tiden at skulle begrænse hende til at være i skyggen.

Trutten er 3,5 men har meget lys og sart hud – så til ham valgte jeg en langærmet bluse med rullekrave – og så et par korte badebukser. Hans ben er ikke så udsatte og sarte – og løsningen med trøjen fungerede fantastisk, fordi man så hurtigt kunne tage den af ham og give ham en tør trøje på, når han kom op af vandet. Vi brugte bare en almindelig bomuldsbluse med lange ærmer, men til en anden gang vil jeg nok faktisk have to UV bluser i stedet.

Dragterne er i virkelig god kvalitet. Vi brugte dem som sagt hver eneste dag i to uger, hvor de blev udsat for både sol, saltvand og klorvand – og de ser stadigt ud som nye. De svarer til faktor 40 og 50 – og stoffet tørrer hurtigt efter en tur i vandet og er dejligt behageligt for børnene at have på med en rigtig god pasform.

Petit Crabe forhandles bl.a. i Illum Kids og en lang række andre steder – du kan finde en liste over forhandlere på Petit Crabes egen hjemmeside.

UV badetøj: Petit Crabe -.- Solhatte: Poppy Rose

English:

My children received this great UV swimwear from Petit Crabe and they  have used it every day during our vacation in France.

My son is 3 years old, and he got a long sleeved tee and a pair of swimming pants. When he didn’t want to stay in the water anymore, we changed the t-shirt, so he didn’t get cold – and the UV shirt was dry in no time.

My daughter who is 15 months old had a suit with long sleeves and long legs – which was perfect, since her skin is very sensitive.

The looks of Petit Crabe is amazing – I love the classic, navy theme and the beautiful colours and details.

 

Jeg har modtaget tøjet med henblik på en anmeldelse men har ellers intet fået for at skrive dette indlæg.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *