Hatte til børn fra H&M

Lige inden vi rejste til Frankrig fandt jeg disse fantastiske hatte til børn i H&M – den multifarvede til Trutten og den anden til Fidusen.

Min lille pyntesyge Fidus knuselskede sin hat fra første sekund – det tog lidt mere overtagelse med Trutten, men da han opdagede, at hans store idol, kusine H, havde en lignende hat, så røg den på med det samme.

Faktisk endte både min kæreste og jeg også med lignende hatte fra H&M – så vi har alle matchet hinanden på ferien 😀

Jeg må lige prøve at se, om jeg ikke kan lokalisere nogle billeder fra min enorme stak af feriefotos, for vi var altså ret søde – hvis jeg selv skal sige det 😛

English:
I found these two hats for my children in H&M and they have used them a lot during our vacation in France.

Comments

  1. Vi har også den til højre til mini og den er simpelthen blevet brugt SÅ meget at formen er blevet lidt underlig af at blive taget med overalt og blive tygget på engang imellem, men jeg elsker den stadig og alle kommenterer den hernede :)

    http://www.voresmini.blogspot.com

    • Haha ja de er næsten uundværlige i den varme I har lige nu – og man skulle altså ikke tro, at det var H&m – de er simpelthen så fine og lækre i kvaliteten.

Trackbacks

  1. […] har tidligere vist to fine hatte frem, som jeg købte til Trutten og Fidusen i H&M inden vores ferie til Frankrig. Ganske vist er det […]

Speak Your Mind

*

« « Girls night out| Flot UV badetøj til børn fra Petit Crabe » »