Girls night out

Vi var som sagt på ferie i Sète – en hyggelig havneby i det sydfranske, som vi egentlig bare udvalgte tilfældigt på kortet, da vi planlagde vores ferie, men som vi endte med at forelske os hovedkuls i.

I Sète har de en gammel og hyggelig tradition, hvor de hver sommer dyster i en stor turnering i bedste ridderstil – men hvor de i stedet for heste kæmpe på hver deres båd og med store lanser prøver at skubbe modstanderen i vandet.

Tourneringen er omgivet med gamle stolte traditioner – og én af disse går altså ud på, at man skal klæde sig i hvidt – både deltagere og tilskuere – ja faktisk helst alle indbyggere i byen.

Skik følge eller land fly – og således var hele min familie en aften i hvidt – Trutten og Fidusen var endda begge ulastelig klædt i Poppy Rose fra top til tå.

Dagens Mor: Kjole: Kate Moss x Topshop -.- Sandaler: Manolo Blahnik x H&M

Fidusen: Kjole og blebukser: Poppy Rose -.- Sko: Angulus

English:
We were on vacation in Sète, France where they have a big tournament every year on their boats. The tradition says, you  have to wear white – and so we all did.

 

 

Comments

 1. Fantastisk billede <3 Både hvid og de charmerende franske omgivelser gør sig urimeligt godt til jer begge!

  • Du er så sød Fie – jeg bliver altid glad af at læse dine kommentarer herinde <3
   Kjolen er faktisk én, jeg havde købt til Fidusen sidste år, men som hun kun fik brugt et par enkelte gange grundet det danske sommervejr.
   Og den passer hende fint endnu – så nogle fordele er der åbenbart ved at være et lille nips 😉

 2. Wauw så sød i ser ud begge to.. Og så matcher I i tøjet:-) hvor sød kan man være:-)

  • Tusinde tak skal du have – og ja, det var altså lidt hyggeligt at kunne matche hinanden, når det normalt kun er min kæreste og søn, der har fornøjelsen af det i deres Ralph Lauren tøj :)

 3. Julie Nagel-Udsholt says:

  I er bare så fine :-)

 4. Åh, hvor er i fine <3 Den kjole klæder dig supergodt, Lisbeth!

  • Tak søde Manja!
   Det er en gammel sag efterhånden, men jeg er også rigtig glad for den. De lavede den efterfølgende i flere andre udgaver, så jeg har også en blå/hvid stribet version – og den er altså lidt nemmere at få brugt end en helt hvid :)

 5. Charlotte says:

  Hej Lisbeth
  Hvor er du bare fin og lille pigen sød. :-)

Trackbacks

 1. […] lækker den er. Den hvide kjole til venstre har jeg haft til Fidusen de seneste to somre – hun har den bl.a. på her – og ÅH hvor jeg elsker den. Hun er så sart og fin i den – og stoffet er let og […]

Speak Your Mind

*

« « Tema om graviditet på Petit Podium| Hatte til børn fra H&M » »