Smukke sommershorts fra WHEAT

 

Fidusen har været så heldig at få noget fint tøj fra WHEAT, og jeg var jublende lykkelig over, at disse fine flæseshorts var i mellem. Jeg har slet ikke kunne slippe tanken om dem, siden Fies smukke datter viste dem frem for flere måneder siden.

Nu hvor Fidusen er begyndt at gå, så ser hun ganske enkelt noget så bedårende ud, når hun kommer vraltende med en blenumse helt besat af fine flæser.

Blusen er også fra WHEAT, og den er simpelthen i den mest fantastiske kvalitet som godt kunne gå hen og blive en ny basisfavorit i Fidusens garderobe.

Bluse: WHEAT -.- Shorts: WHEAT -.- Solhat: Poppy Rose -.- Sko: Angulus

English:

My daughter has received som clothes from WHEAT – these beautiful shorts were one of the items, and I simply adore her when she’s walking around in them.

Comments

 1. Wheat laver nogle rigtig gode basisting!

  Og hvor ser den blenumse bare sød ud :-) Vores lillebror er også lige begyndt at gå og det ser så sødt ud med de flagrende arme og det søde “hov, bump”, når han falder på numsen.

  • Ja det er simpelthen SÅ nuttet at se på.
   Og hun nægter konsekvent at blive båret eller at holde i hånden, nu hvor hun endelig har knækket koden til at gå selv.

   Ja jeg har tidligere haft Wheats basisbluser til Trutten, og dem har vi også været virkelig glad for – men det er første gange, jeg har prøvet de her fantastiske bluser til pigerne – dem er jeg virkelig positivt overrasket over.

 2. Ihh, hvor er hun kær med sine flæseshorts og nye sko <3 Og pyyyh, man bliver lidt fristet af at anskaffe sig endnu et par i blå, for hold nu op, de er fine!

 3. Nårh, hvor ser hun ustyrligt nuttet ud med flæsenumse <3

Speak Your Mind

*

« « Min kjole til Manjas bryllup| Frk Lanvin & NOMA » »