Hjælp til at finde fint UV badetøj til Fidusen

Nu nærmer vores ferie sig med hastige skridt, og det er derfor på høje tid, at jeg får krydset lidt felter af på min efterhånden ret lange to-do liste.

Et af punkterne er UV badetøj. Trutten har en lækker dragt fra Quicksilver, som han heldigvis stadigt kan passe, så han er allerede godt udstyret.
Fidusen derimod, det er straks en langt mere alvorlig sag!

Som den opmærksomme læser måske allerede har bemærket, så er jeg en smule farveforskrækket – i hvert fald når det kommer til de lidt mere stærke farver med masser af pang. Tilsyneladende har de fleste badetøjsproducenter desværre en idé om, at der skal så meget knald på farverne som overhovedet muligt, når de laver UV badetøj.

Mit ønskescenarie er jo nok en fin dragt med Liberty mønster – alternativt i dejlige douche farver. Det er dog ikke lykkedes mig at finde noget i den stil endnu, så jeg har i stedet fundet to værdige alternativer fra hhv. Ticket to Heaven og Racoon.

Men men men; jeg vil meget gerne have DIN hjælp til at finde lidt flere ting i den stil. Fidusen skal bruge str. 80, og det skal være en dragt med både ærmer og ben – de behøver dog ikke nødvendigvis at være helt lange.
Så er du en bedre børnetøjsgoogler end mig? 😉

English:

I am looking for a nice UV bathing suit for my daughter but it’s very difficult for me to find one, since most of them are in very bright colours.

I have found one from Ticket to Heaven and one from Racoon, but I would love for you to help me find something simmilar.

Comments

 1. Jeg synes de her uv dragter fra petit crabe er vildt fine, den lavendelfarvede er da ikke så pang 😉 http://www.petitcrabe.dk/?wpsc-product=full-bodysuit-girl&lang=da#

  Fås både med korte og lange ærmer og ben.

 2. Petit Crape fåes i Illum, men da jeg skulle købe var der ikke mange str. tilbage. I
  Imiddelbart lækker kvalitet. Det tætteste på liberty jeg er faldet over er det (vist nok) australske mærke Ozone, som bl.a. Forhandles hos laurab.dk som
  Har en dragt ned blomster- men det er nol for farvestrålende til dig 😉 kender ikke kvaliteten!
  Havde selv købt en hummeldragt til min datter, men pasformen var helt forkert til hende, og er nu endt med en molo, som sidder perfekt :)
  God jagt!

 3. Jeg syntes at den fra ticket to heaven er den fine af slagsen.. Tror den vil klæde Fidusen såå fint!!

 4. Nu er jeg jo mest mester i pang farverne, men måske er denne fra Ej sikke lej alligevel noget: http://www.smartkids.dk/tweens/badetoej/orange_ej-sikke-lej-bade-heldragt_154150_6
  Den er da ihvertfald rimelig douche farver og ret yndig?
  Mvh. Pernille

 5. Annemarie says:

  Hej, jeg har købt Petit Crabe. Virker til at være god kvalitet. Både den lilla og brune er rigtig fin. Har hørt de meget snart kommer med en ny kollektion, selv om den dog ikke ses på deres website endnu. God fornøjelse.

 6. Åh jeg ved præcis hvordan du har det! Jeg er heller ikke til pangfarver og brugte derfor sidste år laaang tid på at finde den rigtige uv dragt til min datter… Det endte med et klassisk marine blå stribet sæt fra Little Red Fish, som gjorde sig ualmindelig godt sammen med de libertyblomstrede sommerhatte!!:) stilrent og fint og hvis du køber str. 2 år kan frøkenen også skrue sig ned i det til næste sommer;) hele deres udvalg kan du se her: http://www.littleredfish.com, men smartest er det nok at købe i Europa, fx her: http://www.solattire.co.uk/index.php?manufacturers_id=32

Trackbacks

 1. […] Jeg bad derfor mine søde læsere om hjælp – og der kom en masse gode forslag både i dette indlæg samt på bloggens Facebook […]

« « Georg Jensen Damask Ypsilon sengetøj| Fidusens allerførste sko » »