Georg Jensen Damask Ypsilon sengetøj

Fidusen har været i narkose i dag – min lillebitte yndige Fidus, som slet ikke er stor nok til at skulle igennem den slags, hvis man spørger hendes mor.
Hun har været syg i én uendelighed på det sidste, og i dag fik hun så lagt dræn i ørerne, så forhåbentlig er det slut med den slags nu.

Men i hvert fald, så er hun helt slap og slatten, og vil bare gerne sidde på skødet af sin mor og nusse med mit hår – så det får hun lov til, alt det hun vil!

Lige nu ligger den lille patient dog og får sig en tiltrængt lur – og naturligvis fortjener hun at blive svøbt i de fineste sager, der kan opdrives – intet mindre kan gøre det.

Hun ligger i  det fantastiske sengetøj fra Georg Jensen Damask i deres nye økologiske Ypsilon serie, hvor mønstret er tegnet af selveste Arne Jacobsen.

Det fremgår næsten af billederne, hvordan sengetøjet knitrer, hvor lækkert og tykt det er – og hvordan det simpelthen indbyder til en lur i tide og utide.

Vi ELSKER det herhjemme – eller; altså dvs. Fidusen gør – og resten af familien er meget misundelige 😛

Eftersom det både fåes i str. voksen, junior og baby, så overvejer jeg, om resten af familien mon skal have investeret i et sæt, for det ER virkelig i en klasse for sig, og så er det oven i købet noget så smukt at kigge på.

English:
My daughter went through a minor sugery today, so right now she’s taking a nap in these beautiful sheets from Georg Jensen Damask.

Comments

 1. God bedring til fidusen. Det skærer i ens moderhjerte at se din smukke datter syg. Håber hun er frisk igen snart.
  Og vi er lidt meget misundelige på det flotte sengetøj 😉

  • Tak Ditte – hvor er du sød!
   Hun har heldigvis klaret det ret fint indtil nu – så jeg håber bestemt på, at det kun går fremad herfra :)

   Og så er vi to om at være misundelige – hver aften når jeg putter hende, kan jeg høre de knitrende lyde fra sengetøjet – åh jeg ville gerne, det var mig, der skulle puttes i det :)

 2. Georg Jensen says:

  Hvor ser det sengetøj fra Georg Jensen bare lækkert ud!

  Og din pige er bare super skøn – synd at hun skulle igennem operationen :-(

Trackbacks

 1. […] nu har vi kun ejet det fantastisk lækre sengesæt fra Georg Jensen Damask – det har både voksne og børn så også op til flere sæt af […]

 2. […] for meget af – eller; vi kan i hvert fald ikke herhjemme. Fidusen elsker stadigt sit sæt fra Georg Jensen Damask rigtig højt, og vi har naturligvis et par enkelte sæt til at supplere med – men jeg kunne […]

Speak Your Mind

*

« « Underspillet luksus fra Julie Sandlau| Hjælp til at finde fint UV badetøj til Fidusen » »