Underspillet luksus fra Julie Sandlau

Disse fantastiske øreringe fra Julie Sandlau har jeg haft kigget på i en evighed.

De oser af underspillet luksus med de glimtende zirkonia sten og den forholdsvis lille størrelse på øreringene, og jeg blev bestemt ikke mindre fristet af dem, da smukke og stilsikre Fie fra Mit Udtryk, viste dem frem i et indlæg, hvor hun flasher de smukke øreringe fra Julie Sandlau i en perfekt kombination med et lidt mere uformelt outfit.

Den anden dag fandt jeg dem til en rigtig god pris på Trendsales – så jeg skyndte mig at slå til. Så nu er de blevet indlemmet i min smykkesamling sammen med bl..a disse fine øreringe fra Julie Sandlau.

English:

I have been in love with these beautiful earrings from Julie Sandlau for several years.

The other day I found them at a really fair price at Trendsales, so now they’re finally mine 😉

J

Comments

  1. Og de klæder dig sååååå godt <3 Hurra for venindesmykker <3 (Det er vores andet par – i love it!)

  2. De er altså også perfekte – både til hverdagsluksus og til at sætte prikken over i’et til festkjolen – f.eks. din Lanvin.

Trackbacks

  1. […] (og lysten blev bestemt ikke mindre, efter at min kære blogkollega Lisbeth forleden flashede sit seneste fund, suk…), men jeg kan også godt afsløre, at et bryllup er en uudtømmelig kilde til uforudsete […]

  2. […] kan det godt være, at den opmærksomme læser sidder og undrer sig – for ja, jeg har faktisk allerede øreringene i sølv, og dem bruger jeg rigtig ofte. Efter at have set både sølv- og guldudgaven sammen, var jeg dog […]

Speak Your Mind

*

« « YouHeShe Kids| Georg Jensen Damask Ypsilon sengetøj » »