Biografhygge på en regnvejrsdag

Når sommeren har besluttet sig for at udeblive, så man nødt til at finde på lidt alternativ underholdning for at undgå, at alle eftermiddage bliver tilbragt i regntøj udenfor i vandptytterne.

I sidste uge forberedt jeg derfor en biograftur i vores egen stue for Trutten og Fidusen.

Jeg hev dyner og puder ind i sofaen, købte en film online og streamede den over fjernsynet, lavede biografbilletter og printede dem ud – og så fandt jeg det mest fantastiske sæt med popcornbægere og plasticglas med sugerør med fine Barbapapamotiver i Netto – så de blev udstyret med popcorn og saftevand.

Trutten blev hentet tidligt i børnehaven og fik udleveret sin billet på vejen hjem – og jeg kan godt garantere, at turen hjem gik noget hurtigere og nemmere, end den normalt gør 😉
Begge børn ELSKEDE det og hyggede sig gevaldigt – og med ganske få midler var en helt almindelig regnvejrsdag pludselig forvandlet til en magisk eftermiddag i vores lille lejlighed.

English:

I try to think of different and fun activities for the children, so we don’t have to spend all our afternoons outside in this weather.
Last week I made a cinema at home with tickets, popcorn and juice – a magical afternoon.

 

Comments

 1. Hvor er det dog en skøn ide – den må jeg huske til næste gang jeg skal passe nogen af venindernes børn..! :)

 2. Marina says:

  Det ser da også for skønt ud. Og så virker det også godt på voksne :)

 3. Det lyder simpelthen så hyggeligt, Lisbeth <3 Jeg glæder mig til, jeg kan få lille C til at sidde stille i sofaen længere end 5-10 minutter, for så vil jeg helt sikkert gøre dig kunsten efter 😀

  • Det er det virkelig også – vi har netop gentaget succesen her til eftermiddag.
   Du må have fat i en DVD med Drømmehaven – det er som et drug, når de først har snuset til det 😀

 4. Det ser super hyggeligt ud… 😉
  Forresten har Netto konstateret problemer med sugerørene i de der glas, læs mere på Netto’s hjemme side ude i højre side. Der skulle jo nødig ske biografgængerne noget. :)

Speak Your Mind

*

« « Officiel gæsteblogger for CIFF KIDS| Charterferie med børn hos Petit Podium » »