Vind et prinsesseslot fra LEGO DUPLO

Jeg har fået lov at udlodde dette fantastiske prinsesseslot fra LEGO DUPLO i deres nye serie – Disney Princess, som er rettet mod piger i alderen 2 – 5 år.

Der findes 3 dele i serien – Askepots græskarkaret, Torneroses soveværelse i det høje slotstårn samt Snehvides skovhytte.

Som det kan ses på det sidste billede, så fik Trutten fluks bygget det om til en eventyrlig rumraket – og det er netop noget af det, der er så fantastisk ved LEGO og DUPLO – de kan jo trylles om til lige præcist dét, fantasien rækker til.

Herhjemme har klodserne været et hit hos både Fidusen og Trutten – så det med alder og køn spiller som sagt slet ingen rolle – og de er et skønt supplement til vores i forvejen ret store samling af DUPLO klodser, fordi farverne tydeligt skiller sig ud, og der er nogle lidt anderledes elementer med i pakken.

For at deltage i lodtrækningen om det fine prinsesseslot fra LEGO DUPLO til en værdi af 449 kr, skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg – fortæl gerne hvem din yndlings Disney prinsesse er – eller et hyggeligt barndomsminde om nogle af Disney prinsessefilmene.

Konkurrencen slutter søndag den 24. juni 2012 kl 22 :)

Comments

 1. Karen Elisabeth says:

  Åhh – Min yndlings disney prinsesse?

  Det må nok være Askepot, jeg ELSKEDE simpelthen den blå kjole hun fik af sin gode fe gudmor…
  Hvert år, som barn, så jeg Disney’s Juleshow – og Askepot-klippet hvor hun går op af den store hvide trappe i sin smukke lyseblå kjole, var altid for mig, højdepunktet ved hele det show!

 2. LouiseH says:

  Det skal da klart bo hos os – om det så bliver fra den konkurrence eller om jeg selv skal købe det. Det vil være et fint lyserødt supplement, når lillesøster overtager storebrors LEGO.

  Mit yndlings Disney-minde er ikke prinsesser eller film, men bogklubben med Disney-bøger. Jeg har nu en kæmpe stak Disney-bøger, som min søn elsker – og som min datter med garanti også kommer til at elske…

 3. eva sørensen says:

  Åh det ville Viktoria ELSKE atlege med:-) min yndlings prinsesse som lille var Askepot, jeg sytes hun var så smuk. Viktorias ynglingsprinsesse findes ikke helt. Det ville nok være Askepot med pink hår, og med stooore muskler som Superman;-)

 4. Line Dyrgaard says:

  Sikke et fint slot, min datter på 3 1/2 har været i Disneyland. Hvor
  prinsesse slottet var den største oplevelse for hende. Derfor ville
  hun elske at vinde dette slot, så hun selv kunne lege prinsesse :-)

 5. Julie B. says:

  Åh, hvor ville lille M elske at give sig i kast med at bygge sine egne prinsesseting! Min yndlingsprinsesse må helt klart være Ariel. Jeg elsker havet og alt, der lever i det, så jeg kan jo kun elske Ariel også.

 6. jeanette christiansen says:

  Nu er jeg så heldig at have en datter på 2 1/2 der er lige så stor fan er disney som jeg selv så her er der ikke nogen direkte favorit for alle skal ses… men hun ret glad for snehvide og de 7 “bjerge” som hun kalder dem…

  årh ville elske at min datter kunne lege med sådan et rigtig prinsesse sæt… hold op det er bare fint…

 7. Lulu Louisa Lafifi says:

  Askepot, uden tvivl! Hun er god ved dyrene, hun synger godt og så går hun i pæne glassko.

  Bailey og jeg krydser fingre for denne fine præmie..

 8. Thomas zeuner says:

  Jeg kender en rigtig prinsesse der ville elske at lege med sådan en omgang. så kunne det også være at bondegårdsdyrene fra dublo kunne få lov at slappe lidt af, hvis der kom et par prinsesser i stedet for.

  Hendes favorit er nu godt nok ikke en prinsesse men minnnie mus som hitter.

  Vi krydser fingre

 9. Katrine b says:

  Min ynglings prinsesse er Belle fra skønheden og udyret:) var også den første biograf film jeg var inde at se kun med min søster! En ret særlig oplevelse<3

 10. Lone Christiansen says:

  Hold nu fast hvor er det fedt. Endelig laver dublo noget som er alle prinsesser bare må eje. Det sæt ville mit barnebarn uden tvivl elske. Jeg spurgte hende lige hvilken prinsesse hun synes var sejest og svaret var “pipi”. øhhh godt nok er hun sej men prinesse er hun nu ikke og efter jeg så fik forklaret hende det var svaret Rapunzel for hun har sådan noget flot hår og bor i et rigtigt tårn.

  årh de kære børn.

  både jeg og min datter har selv set (og ejer) rigtig mange disney film så det smitter da i den grad af på mit barnebarn. Det er vigtigt at de vokser op med eventyr så deres fantasi bliver udviklet.

 11. Maria Fanø says:

  Jeg elsker askepot! Elsker især scenen med den gode fe

 12. helt klart Askepot og filmen med de små grå mus..”vi kan sy den”..

  -Katja

 13. Katrine Gunnersen says:

  Min yndlingsprinsesse er Askepot. Jeg kan tydeligt huske, at nogle af mor og fars venner samlede på Disneyfilm, så derfor kunne jeg altid se Askepot, når vi var på besøg der. Det var et hit – så har nu købt den på DVD, og har da set den nogle gange siden…! Håber også min egen prinsesse bliver vild med den.

 14. Katrine says:

  Yndlingsprinsessen må da klart være Askepot, den fine kjole som hun til sidst får.

  Elskede altid at klæde mig ud i kjoler og prinsesse tøj, så fastelavn var sikker næsten hvert år.
  Ser frem til at min skønne datter får nogle dejlige minder og oplevelser med de gode gamle prinsesse eventyr og det fine prinsesse LEGO

 15. Det slot vil Naja elske! :o)
  Min yndlings Disney prinsesse har altid været Askepot.

 16. Anne S. says:

  Askepot var min yndlingsprinsesse da jeg var lille for jeg synes hun var pæn og at det var så synd for hende med hendes onde stedmor :)

 17. Min mand og vores datter på 2 år bruger mange timer på at bygge med legoklodser – eller det vil sige, at manden bygger og datteren destruerer (til mandens store ærgelse…). Så sent som i går kom min mand ud fra vores datters værelse og sagde, at nu havde han endelig fundet ud af hvordan man bygger en Formel 1 bil, men at vores datter blev ved med at tage de klodser som han skulle bruge – der måtte jeg altså lige trække på smilebåndet – strengt at datteren ikke lader sin far lege ;o)
  Mht ynglingsprinsesser så må jeg sige, at jeg altid har været glad for Askepot. Synes at det er en fin historie om en sej pige, som “vinder” på trods af modgang i livet.
  Kh Rikke

 18. Louise Kierkegaard says:

  Jeg elskede Askepot, og gør det stadig den dag i dag. Synes det er et fantastisk eventyr.
  Min egen lille prinsesse fylder 1 år om 10 dage, og på trods af sin unge alder, hitter Duplo allerede.
  Det ville være en dejlig overraskelse at vinde dette slot :-)

 19. Jeg stemmer for snehvide – i øvrigt en af de Disney-film, der den dag i dag er lidt uhyggelig ind imellem.

 20. Maria Seidelin says:

  Århhh hvor er det fiiiiint <3 Jeg elskede Askepot (og gør det stadig) – men jeg havde såå ondt af hende. Synes det var så synd de ikke var så søde ved hende. Det er lidt pudsigt, men det er som om det stadig "sidder i mig".

 21. Ihh hvor er det fint – det vil min Augusta elske at lege med.

  Jeg stemmer også for Snehvide. Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her?

 22. Mathilde says:

  Åhh ynglingsprinsesse må være ariel – så den film så mange gange med en veninde da vi var små :)

 23. Fedeste præmie ever – min lille Liva på 19 måneder er VILD med Lego Duplo, faktisk var et af hendes aller første ord LEGO, så hyggeligt :)

 24. Helt sikker Belle fra skønhedseksperts og udyret

 25. Nadia WH says:

  Kan man have en yndlings? Jeg kan i hvert fald ikke. Elsker dem alle :-)

 26. Min yndlingsprinsesse, da jeg var lille, var Askepot – fordi filmen er så fortryllende (og hendes kjoler så yndige). Nu som voksen kan jeg bedst lide Rapunzel – hun er lige blevet forfremmet til officiel Disney-prinsesse, og der er noget mere girlpower i hende! Min store pige (på 4 – bestemt ikke for stor til at lege med Lego!) er dog mere Tornerose-typen, men det skyldes nok først og fremmest, at hendes kjole er lyserød. Og lyserød er det bedste i verden i flg. hende!

  Mvh
  Mette

 27. Thea louise Schjerlund says:

  Min store prinsesse idol var og er askepot, og det er begge mine tøser også!!
  Fra en askegrå pige til en smuk prinsesse, bedre bliver det ikke. og så er det jo en smuk historie som alle små prinsesser drømmer om selv at blive når de bliver stor.

 28. googleren says:

  Har aldrig været til prinsesser, men min datter er big time.

 29. Gitte Sommer says:

  Åh super dejligt sæt – det ville passe rigtig godt til Mathilde på snart 19 mdr som elsker at lege med duplo klodser

  Herhjemme er det Snehvide der er hitter mest hos vores ældste på 6 år. Hun har de der cd’er med bog til og ja hun kan stort set alle sammen udenad ordret og det er især Snehvide der bliver fortalt igen og igen. Min mand og jeg elsker at lytte til det når hun fortæller og det samme optager lillebror på 4½ og lillesøster på snart 19 mdr. Så snehvide er helt klart den der går mest i hjertet på os her i huset

 30. Wow sikke en fin præmie:-) lige noget for min prinsesse. Det bedste barndoms minde jer har fra Disney er helt klart Snehvide med hendes flotte lange sorte hår osv… denne film ses jævnligt med min datter:-) krydser fingre for at vi kunne blive den heldige:-) hilsen Mette L

 31. monica says:

  Klart Snehvide :-)

 32. Anne Louise says:

  Sikke noget sødt LEGO – det vil vi gerne vinde;)
  Her er Rapunzel helt klart favorit – sej, syngende og ikke mindst smuk og med laaangt lyst hår;))

 33. Rie Ravnholdt says:

  Det kunne være skønt at vinde et rigtig prinsesseslot til min lille Ida på 6 mdr. Så hun ikke kun skal lege med politi og brandbiler som er det Duplo min store dreng har.

  Jeg har altid være vild med Bell fra Skøndheden og udyret.

  Kh Rie

 34. Signe Nielsen says:

  Min datters yndlingsfigur er Rapunzel, fordi hun har blomster i håret og er glad for dyr :) Da jeg var lille kunne jeg godt lide Tornerosen, fordi prinsen kom og reddede hende med et kys – det var da ret sødt..

 35. Kristine says:

  Orv, jeg kender en lille prinsesse der ville ELSKE at lege med Duplo-prinsesser.
  Her hjemme handler alt faktisk om prinsesser for tiden, og min yndlingsprinsesse er da også mine helt egen – selvudråbte – Prinsesse Tornerose. Hun ligger inde i sin seng og sover noget så sødt lige nu. :)

 36. Yndlings disneyprinsesse må være Mulan – hun var sgu en sej kvinde med ben i næsen. Jeg har aldrig været så lyserød selv, så det er klart hende der lige springer mig i tankerne.

  Jeg er så heldig at have to gode veninder, hvoraf den ene lige har født og den anden skal føde til august – og der er nu ikke noget bedre en rigtige prinsesser :-) Ville klart give det fine slot til en af dem (når de er klar)!

  xx Regitze

 37. Mette Maul says:

  Min dreng på 3 år ville elske at vinde det – han elsker alt lyserødt af et godt hjerte <3 Og hans favorit er vist Klokkeblomst, selvom hun ikke ligefrem er en rigtig prinsesse.

  Min egen favorit må være Yasmin fra Aladdin, hold nu op jeg har set den film mange gange, og har skrålet med på alle sangene som jeg kender til bevidstløshed 😀

 38. Sanne E says:

  Det ville min pige elske… Hun elsker askepot. Jeg selv var mest fasineret af Belle. Husker at jeg så Skønheden og Udyret gentagende gange på VHS.

 39. Kamilla says:

  Min lille pige ville dælme dylme elske det :-) Hun er SÅ besat af prinsesser. Hun er 2,5 år, og pt har vi fået navneforandring herhjemme. Hun kalder sig selv for Askepot, hendes lillesøster for Tornerose, mig for Dronning og far for Prins 😉

  Så jeg har to yndlingsprinsesser pt – Askepot og Tornerose :)

 40. Pernille Udesen says:

  Lille I er vild med dublo – og er selv vokset op med Disney. Min favorit er klart Ariel!
  Kh Pernille

 41. Århh der vil vi gerne vinde!!

  Min yndlings er så absolut Askepot – elsker elsker ELSKER scenen hvor musene gir hende kjolen og hun slår hænderne op foran ansigtet i begejstring. Jeg har (meget i skjul for mine brødre) leget den scene mange gange på mit værelse. Diverse bamser blev linet op og så var der Askepotfest til mig :)

 42. Karina says:

  Hos mig var det klart Snehvide. Og hendes dejlige små dværge. Jeg glæder mig til at vise mine 2 dejlige enægget tvillinge piger denne Disney når de forstår det mere. Men dette Dublo ville være perfekt til dem nu hvor de er 1 1/2 år. For som du selv siger så har alder med Dublo ikke nogen grænse. Mine tøser er vilde med klodserne allerede nu. Men ville ønske at de vandt dette lækre duplo. Så der flere dejlige bygge timer med tøserne :-)

 43. RikkeFM says:

  Sådan et fint prinsess stol ville jeg gerne vinde til min datter på 2 – hun ville elske det, hun er nemlig lige begyndt at interessere sig for prinsesser.

  Min favorit prinsesse som barn var nok Askepot – fordi jeg syntes kjolen var så fin:-)

 44. Jeg ved lige, hvem jeg kunne gøre glad med denne gevinst. (selvfølgelig vinder jeg).
  Jeg stemmer for Snehvide. Hun gik så meget igennem, inden alt blev godt.

 45. Det er jo næsten blasfemi at skulle vælge mellem prinsesserne :( De er så fine på hver deres måde… Askepot føler man med, Bell er fantastisk inde i sin egen poetiske verden… Seje Mulan, smukke Jasmin og drømmende Ariel… Åh <3

 46. Da jeg var en lille pige var det askepot der var det helt stort hit. Jeg sad på mit værelse og lyttede til kasettebånd og kiggede i askepotlydbogen- ja det var 80´erne:-)
  I dag er det min prinsesse som sidder og læser askepot bøger og ser dvd. Så er det fantastisk at sidde der og være med i hendes univers og tænke tilbage.
  Et prinsesseslot ville være en super gave at give min prinsessen som ville give os flere prinsesse minder sammen:-)

 47. Michala says:

  Snehvide og de syv små dværge, sådan en fin historie :-)

 48. Line-Maria says:

  Hvor er det fint – det ville min lille prinsesse elske.
  Min yndlingsprinsesse var (og er) askepot, i sær scenen hvor musene syr hendes kjole.

 49. Min ynglings prinsesse er Belle fra skønheden og udyret :)

 50. Annette says:

  Min pige på 3 år vil elske det. Hendes ynglings er tornerose :-). Her hjemme synger min datter hele tiden tornerose :-) men min er askepot. Og når vi ser filmen sammen siger min pige at jeg er askepot Hehe ja det passer jo meget godt med at jeg gør rent, laver mad og kommer når hun kalder. :-)

 51. Hanne w says:

  Nøøøj hvor er det bare fint!! 😀

  Har altid været vild med Ariel, elskede at se den tegnefilm og bliver helt glad når den kommer i fjernsyn engang imellem 😉

  Du har nogle skønne konkurrencer :)

 52. Pernille says:

  Det ville min lille niece (og hendes moster) elske at vinde.
  Jeg har 2 yndlingsprinsesser.
  1) Askepot. Den blå kjole var så flot og det var megasødt at musene syede den. Elskede den scene hvor de syr kjolen.
  2) Ariel. Så tegnefilmen flere gange og havde et pastelfarvet joggingsæt med Ariel, da jeg var lille. Elskede bare det sæt tøj dengang :-)

  KH

 53. Ej, hvor ville min datter blive lykkelig, hvis det slot fik lov at flytte hjem til os. Hun elsker alt hvad der har med prinsesser at gøre, det er ikke så vigtigt hvilken prinsesse, bare det er en prinsesse:-)

 54. Monika Meldgaard says:

  Det ville være skønt med et prinsesseslot til min datter.

  Hendes ynglings prinsesse er jasmin.

  Hun tænker tit tilbage på et år hvor vi så Disney on ICE, det var en rigtig stor oplevelse for både børn og voksne :)

  Disney prinsesserne er kommet for at blive <3

 55. Cecilie says:

  Yndlingsprinssesse, den er svær, der er jo så mange! Men jeg må nok sige Ariel, hun er den der synger aller smukkest.

  Kender den sødeste lille pige på snart 2 som bare ville elske at få dette fantastiske Duplo sæt!

 56. Sikken en fin give away :)

  Min datter Ida på 2 år vil helt sikkert ELSKE sådan et prinsesse slot. Hendes ynglings “prinsessse” er helt sikkert snehvide :)

 57. Katja Christensen says:

  Jeg husker bedst Ariel – synes hun sang så smukt :-)

  Er sikker på min lille niece Irma vil synes rigtig godt om et prinsesseslot!

 58. Pernille says:

  Åh lego er ALTID et hit herhjemme – selv for den mindste på snart et år <3
  Min datters og min ynglings disney prinsesse er Askepot både pga historien, men også (og det er derfor hun er min 4 åriges yngling)pga den fantastiske kjole hun får på til bal ;-)Hun er i det hele taget bare sådan en man har lyst til at give et kram! Men alle disney prinsesser er søde på hver deres måde:-D

 59. Maria Lund says:

  Jamen.. Kan da ikke vælge en disney prisesse ud :( De er jo alle smukke og søde..
  Måske.. Hvis jeg nu skulle ligge hovedet på blokken. Så ville jeg sige Belle eller Pocahontas.

  Jeg ville i øvrigt forære dette fine sæt til min lille niece/gud datter. Hun er en rigtig lille prinsesse der bygger slotte med sit almindelige duplo, så dette sæt ville helt sikkert være et stort hit!

 60. camilla says:

  min ynglings prinsesse er ariel!! har altid været fasineret af denne skønne havfrue.. ville elske at vinde dette fine prinsesseslot til min datter. For hun er en vaske ægte prinsesse!

 61. Gitte Nielsen says:

  Sikke en lækker giveaway – lige perfekt til min egen lille prinsesse på snart 2 år

  Herhjemme kan vi rigtig godt li askepot

 62. kamilla mortensen says:

  min ynglings prinsesse er belle i skønheden og udyret.
  det var min aller første vhs film.
  super smuk film.

  mine to egen prinsesser ville elske sådan et slot :)

 63. Stine Vendelbo Rasmussen says:

  håber på at vinde dette til min datter, hendes ynglings disney prinsesse er Ariel, Tornerose, Askepot, osv. Hun har bestemt svært ved at vælge.

 64. susanne nielsen says:

  Mit barnebarns ynglings prinsesse er Belle, hun er hel vild med den gule kjole og alle de talende møbler og genstande i huset.

  Håber at vinde denne til mit barnebarn.

 65. Thilde says:

  Ih det ville lige passe til min datter! Min yndlingsprinsesse må bære Tornerose, for det er så fin en historie!!

 66. laila bindzus says:

  den lille havfrue er og bliver altd min prinsesse

 67. lilli nielsen says:

  min ynglings prinsesse er snehvide og det har det været siden jeg var en ganske lille pige og er nu den forkerte side af 60. Mine børnebørn er også glad for snehvide men de li alle disneys prinsesser. og tror de vil blive rigtig glad for denne prinsesse lego pakke

 68. Birthe says:

  Jeg tror Snehvide var min favorit.
  Jeg ville gerne eje et prinsesseslot. Jeg har “kun” haft drenge og ville være helt vild med at lege prinsesselege med min søns lille pige, efter mange år med riddere og starwars trænger jeg til en prinsesseperiode. Nej, hvor skulle vi more os.
  BB

 69. Camilla Nilsson says:

  Askepot. Fordi hun er så sød og går så grueligt meget igennem. Ingen ser hendes skønhed og blidhed.

 70. StineD says:

  Yndlingsprinsessen er uden tvivl Askepot – fra klippet i Disney’s juleshow, som har været fast inventar ved familiens store julefrokost lige så længe, som jeg kan huske – så sidder kusiner og fætre ellers der på rad og række, nøjagtigt som vi gjorde det, da vi var små. Nu er de små bare de mange børn, der efterhånden er kommet til. Elsker den julefrokost!

 71. Marlene Nielsen says:

  Åh, det må altså være Belle. Den mest fantastiske historie som er så sørgelig og alligevel ender godt i allersidste øjeblik :-) Er nok den eneste Disney film jeg nogensinde har knebet et tåre eller to over.

 72. Aja Christensen says:

  Min datters ynglingsprinssese er askepot!

 73. Mona Eksteen Nørgaard says:

  Min yndlingsprinsesse er helt klart Askepot – har set tegnefilm igen og igen som lille! Min datter på 3½ år er derimod helt vild med Tornerose og snakker i det hele taget ikke om andet end prinsesser, så godnathistorierne giver sig selv for tiden 😉 Vi krydser fingre for at være heldige…

 74. Daniel Meier Nielsen says:

  Jeg er ikke så meget til disney prinsesser må jeg indrømme. Men min datter kan li næsten alle disney prinsesserne. Så denne give away er lige noget for min datter som snart er 2 år.

 75. Min to årige elsker “sesser”, og svanser konstant rundt i tyl.
  Personligt synes jeg disneydamerne er lidt for passive, og bare venter på at blive gift… Men jasmin vælger i det mindste en hun kender, og kan lide for personlighed også;)

 76. Må stemme med i koret af Askepot-tilhængere…:-)

 77. Anne-Mette says:

  Et Duploprinsesseslot ville også hitte herhjemme, hvor datterens yndlingsprinsesse i øjeblikket er Rapunzel, selvom hun nu heller ikke går af vejen for en god gang Kungfu Panda – man har vel en storebror :-)

 78. joan jensen says:

  jeg er med i flokken af askepot-fan..der er en morale i som stadig holder

 79. Belle fra skønheden og udyret er min helt egen barndomsfavorit – hun er smuk, passer sin “syge” far og afviser rige, falske tilbedere – what´s not to like;)

 80. Jeg ved ikke om Den lille havfrue Ariel går for at være en rigtig Disney prinsesse men jeg kan huske hvor tryllebundet jeg blev af den film og hendesmusikalske univers. Musikken i Disneys tegnefilm er faktisk også noget af det jeg sætter allermest pris på. Krydser fingre for at det flotte prinsesseslot kommer hjem og står på vores pigers værelse. Kh Karen

 81. Amanda Stage says:

  Min yndlingsprinsesse er Belle! Da jeg var barn var jeg helt vild med prinsesse-bladet og jeg elskede de små prinsesse ting som var med. Jeg havde på et tidspunkt en halskædemedaljon med Belle og jeg var SÅ glad for den! Jeg havde den engang på i skole og så blev jeg drillet fordi det var barnligt, men jeg var kun 10 år. Jeg gemte min medaljon men jeg tog den på når jeg var hjemme og så legede jeg ellers bare prinsesse, med alt mit dejlige prinesseudstyr :)

 82. anette larsen says:

  Askepot – fordi det er fortællingen om at selv når det går skidt er der alligevel lyspunkter og det er værd at fokucere på – måske ligger der noget bedre i fremtiden.

 83. Jeg er altså til askepot :o) Hun er så sød, klare sig selvom hun ikke har det godt :o)

 84. Karina says:

  Min snart to- årige datter er ikke blevet bidt af en gal prinsesse endnu… Men mon ikke et Duplo slot kunne sætte skub i sagerne? Personligt er min favorit Askepot.
  Mvh. Karina

 85. Jeg synes at Belle fra Skønheden og Udyret var så smuk (og sød).
  Min niece bliver svært glad, hvis jeg går hen og bliver den heldige vinder.

  😀

Trackbacks

 1. […] Så har jeg fået udtrukket den heldige vinder af det fantastisk lækre Disney prinsesseslot fra DUPLO. […]

 2. […] 4 år til januar og indtil nu har vi kun haft erfaring med DUPLO, som vi fx har testet her og her, så vi var meget spændte, da vi denne gang modtog en pakke LEGO City, som er til de lidt større […]

Speak Your Mind

*

« « Status fra Poppy Rose lagersalget| Sko så smukke som en stjernehimmel » »