Anna Dello Russo X H&M

H&M har netop meddelt at Anna Dello Russo, som er moderedaktør på japansk Vogue, skal stå for deres næste designsamarbejde, som bliver en kollektion med accessories.

Selvom hun ligger milevidt fra min egen stil, så kan jeg alligevel altid finde inspiration i hendes styling, som på alle måder er fuldstændig over the top – så jeg glæder mig til at se, hvad hun disker op med, og i videoen udtaler hun, at det allervigtigste for hende omkring samarbejdet, er at sørge for, at det bliver i en god kvalitet – så det lyder meget lovende!

Der bliver desværre ikke vist noget af kollektionen frem i videoen, men til gengæld får man et kig ind i Anna Dello Russos fantastiske garderobe og fashionable lejlighed mens hun fortæller om hendes visioner for den nye kollektion.

English:

Anna Dello Russo will designing a special collection of accessories for H&M.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *