Vinderene af lækkert børnetøj fra Stjerne

 

Så har der endelig været tid til at få fundet de to heldige vindere, som hver må vælge 5 styles fra Stjerne, som laver helt fantastisk lækkert børnetøj i virkelig god kvalitet.

Det er desværre ikke påskefrokoster med familie og venner, der stjæler min tid fra bloggen i disse dage, men i stedet Trutten, der er syg og sløj – så vores Påske bliver tilbragt med biografhygge på sofaen og forkælelse i lange baner.

De to vindere er:

Maria Jacobsen

26. marts 2012 at 17:39

Stjerne er nemlig et rigtig lækkert mærke – og til konkurrencedygtige priser! Jeg er helt vild med kombi’en af det lilla og lyserøde til Elsa<3

Samt:

Signe B

25. marts 2012 at 21:46

Spændende og meget lovende. Jeg kunne ikke være mere enig i grundprincipperne: kvalitet, pasform, flotte farver og prints samt fornuftig pris. Jeg vil helt sikkert tjekke det lidt ud :-) – Og håber selvfølgelig på at vinde 5 styles til at begynde med. Tak fordi du altid deler ud af gode tips.
Mvh Signe

 

STORT tillykke til jer begge – jeg har sendt jer en mail med nærmere detaljer :)

 

– og husk endelig at klikke dig over forbi Petit Podium, hvor du lige nu kan vinde den helt nye Myrelsuger fra bObles, som ikke en gang er i butikkerne endnu!

Comments

  1. Haha hvor snyd, troede jo lige det var mig der vandt, hedder det samme som nr.1 vinder 😛 Men stort tillykke til jer :)

  2. Hej Lisbet
    Endnu engang tusind tak for den skønne præmie :-) Jeg har valgt 5 stk. lækkert tøj og sendt dig en mail.
    God bedring med Trunten :-)
    De bedste hilsner fra Maria

  3. Tak Lisbeth, jeg glæder mig meget til at modtage det skønne tøj <3

Speak Your Mind

*

« « Rice Event| Påskehygge i solen » »