Isabel Marant Kjolen Er Blevet Luftet

Nu har jeg efterhånden haft min smukke Isabel Marant kjole i så lang tid, at jeg har fået den luftet et par gange.

Jeg har udelukkende brugt den i hverdagen – jeg synes nok, den er en anelse for plain til mere festlige lejligheder, men den sidder altså heller ikke helt så tæt til ved mig, som på nogle af de andre smukke damer, jeg har set den på.

Umiddelbart kunne man måske mene, at den er lige lovlig dyr til en hverdagskjole – men når man er mor til to små børn, så ER der altså nu en gang bare mange flere hverdage end festaftener, så det giver ret god mening at lægge de større investeringer i hverdagstøjet 😉

Kjolen er i hvert fald et stort hit hér – og den kan dresses op og ned i én uendelighed pga. den lækre grå farve, som nærmest går til alt.

Så nu er jeg blevet ramt af Isabel Marant feberen og har allerede min næste kjole i kikkerten 😀

This is my new dress from Isabel Marant – I already have my eyes on another one 😉

Kjole: Isabel Marant -.- Tørklæde: By Malene Birger -.- Taske: Yvonne Koné -.- Støvler: Horze

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *