Isabel Marant Kjolen Er Blevet Luftet

Nu har jeg efterhånden haft min smukke Isabel Marant kjole i så lang tid, at jeg har fået den luftet et par gange.

Jeg har udelukkende brugt den i hverdagen – jeg synes nok, den er en anelse for plain til mere festlige lejligheder, men den sidder altså heller ikke helt så tæt til ved mig, som på nogle af de andre smukke damer, jeg har set den på.

Umiddelbart kunne man måske mene, at den er lige lovlig dyr til en hverdagskjole – men når man er mor til to små børn, så ER der altså nu en gang bare mange flere hverdage end festaftener, så det giver ret god mening at lægge de større investeringer i hverdagstøjet 😉

Kjolen er i hvert fald et stort hit hér – og den kan dresses op og ned i én uendelighed pga. den lækre grå farve, som nærmest går til alt.

Så nu er jeg blevet ramt af Isabel Marant feberen og har allerede min næste kjole i kikkerten 😀

This is my new dress from Isabel Marant – I already have my eyes on another one 😉

Kjole: Isabel Marant -.- Tørklæde: By Malene Birger -.- Taske: Yvonne Koné -.- Støvler: Horze

Comments

 1. Den klæder dig virkelig Lisbeth :)

  • Lisbeth says:

   Tak skal du have Lotte – først var jeg faktisk lidt i tvivl, fordi den ser lidt mere festlig ud på alle de andre, jeg har set med den – men der gik ikke mere end et par timer, før det boblede i maven af glæde over mit nye køb :)

 2. Den er SÅ fin til dig, smukke Lisbeth! Bare det, at du allerede har haft den på et par gange, testamenterer vist også, at det var et godt køb – jeg har ihvertfald festkjoler hængende, der kun har været på 1-2 gange.

  Så jeg istemmer mig din opfordring til at opprioritere hverdagskjoler! Det vil jeg ihvertfald gerne blive bedre til :)

  • Lisbeth says:

   Tak søde Fie!
   Og ja, vi må holde hinanden i ørerne og sørge for, at størstedelen af vores opsparing for fremtiden bliver brugt på tøj til hverdagen (siger jeg, mens jeg lige har sendt et bud på en Lanvin kjole af sted – ehrm).

 3. Smuk, misundelsesvis kjole på lige så smuk, misundelsesvis dame <3

 4. Jeg vil til enhver tid hellere bruge mange penge på noget jeg kan bruge til hverdag, end noget er kun kommer på til fest. Ligesom hos de fleste andre almindelige dødelige er hverdagene trods alt dem der er flest af :)

  • Lisbeth says:

   Jamen du har jo også helt ret Betina – jeg har bare en tåbelig tendens til at falde for glimmer, stiletter og festlige kjoler – og så hænger de i mit skab og ser noget så fine ud, men de bliver bare ikke luftet særlig ofte 😀

 5. Du er så smuk og fin ud. Jeg er personligt rigtig dårlig til at købe festtøj, så jeg istemmer også for lækkert hverdagstøj :)

  • Lisbeth says:

   Tusinde tak Amalie!
   Jeg har det faktisk lige omvendt – det er altid festtøj og høje stiletter, der drager mig – hvilket jo er helt skørt, når jeg så sjældent får det brugt 😀

 6. Utrolig lekker kjole (og flott jente også!). Hver dag er en fest, så det er beste er fine klær vi kan bruke til hvedags! Håper våren har kommet til Danmark også.

  Stor klem fra Bianca i London x

 7. Uh uh, hvilken kjole er det, du har øje for?

 8. Den ser super fin ud til dig :-)

Speak Your Mind

*

« « Husk Lodtrækningen Om Et Gavekort På 1000 kr Til Nelly| Trendbeskrivelser fra CIFFKIDS » »