Nyhed fra Bugaboo

Bugaboo har netop sendt mig denne video som teaser til en nyhed, Bugaboo Boo, de lancerer den 15. marts – og den slags kan jo ikke undgå at fange min opmærksomhed samt vække min nysgerrighed.

Ikke nok med, at videoen er lavet specielt til mig – men der nævnes både Marc Jacobs, Missoni samt Bugaboo Donkey – det sætter alverdens tanker i gang hos mig i forhold til, hvad de mon disker op med.

Faktisk var det deres designsamarbejde med Marc Jacobs, der for alvor fik mine øjne op for Bugaboo – og dernæst samarbejdet med Missoni.
Bugaboo Donkey er i mine øjne intet mindre end en genialitet fra Bugaboos side – markedets absolut bedste svar på en duovogn.

Når alle de tre ting så nævnes i samme sammehæng – jamen hvad kan det så ikke ende ud med? 😛

Hvad tror du, vi kan forvente at se den 15. marts? – Jeg skal naturligvis nok følge op på det, så snart jeg hører mere fra dem :)

English:

Bugaboo has just sent me this video made espceially for me. It’s a teaser about something, they’re very excited about called Bugaboo Boo – more info is coming on March 15.

What do you think, we can excpect on March 15?

Comments

 1. Hmm er det ikke liberty de samarbejder med denne gang? Måske flere, for liberty vognen er jo allerede offentliggjort og DEN gad jeg bare godt at eje :-)

  • Lisbeth says:

   Den er også grusom fin!

   Men nej, den er allerede i handlen fra 1/3 og Bugaboo Boo kommer der først information om den 15/3.
   Spørgsmålet er også, om det er et nyt designsamarbejde eller om det er et helt nyt produkt?

   Da jeg besøgte dem i Amsterdam kom de i hvert fald med nogle meget kryptiske udmeldinger ift. en anden type transportmiddel, som jeg lidt tolkede i retning af en cykelvogn – se dét kunne absolut være interessant for vores lille familie!

Speak Your Mind

*

« « Lej Film Ganske Gratis Hjemme Fra Sofaen| Yvonne Koné Tasken I Aktion » »