Lej Film Ganske Gratis Hjemme Fra Sofaen

Godt nok passer det ikke helt ind i bloggens normale tema – og dog; for som forældre til små børn, eller fashionista med bedre ting at bruge pengene på end filmleje, så er dette koncept intet mindre end perfekt.

Filmstriben.dk har du nemlig mulighed for at leje film over nettet og streame dem – ganske gratis, og ikke mindst helt og aldeles lovligt.

Det er faktisk bibliotekerne, der står bag Filmstriben, så du skal bruge dit lånerkort fra biblioteket (det kan du oprette ganske gratis på biblioteket vha. dit sygesikringsbevis), og det giver dig adgang til at låne/streame 5 film om måneden pr lånerkort. Så i vores familie, hvor alle medlemmer har et lånerkort, så er der pludselig adgang til hele 20 film 😉
Min kæreste er ikke så teknisk anlagt 😛 , så jeg har selv måtte finde frem til, hvordan det fungerer med at få computerens indhold op på vores TVskærm – og hvis du har samme problem, så kan jeg oplyse dig om, at du skal bruge et HDMI-kabel – det skal bare i både fjernsyn og computer – og så zapper du over på de der kanaler, hvor man også finder dvd’en, wii’en og hvad man nu ellers har – og vupti – så fungerer det (undskyld den meget blondineagtige forklaring) 😀

Der er ikke et ubegrænset udvalg af film, men der er altså både nye hits, gamle klassikere, dokumentarfilm og skønne børnefilm – så stort set noget for enhver smag.

Og nej; dette er ikke et sponsoreret indlæg – jeg er bare ret begejstret for konceptet og tænkte, at jeg ville dele det med dig 😉

On Filmstriben.dk you can rent and stream movies for free, if you have a library card to a Danish Library

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Ja det er jo genialt.

   Men måske du så kan svare mig på, om det mon kan passe, at man ikke kan se en film derinde, hvis andre er igang med at se den?
   Fredag aften var der fx stort set intet at vælge mellem.

   • Det ved jeg faktisk ikke. Jeg har ikke lige tænkt over, at udvalget er mindre på bestemte tidspunkter. Nu bor jeg så også i en kommune, hvor jeg ikke tror, at særlig mange har fattet biblioteker generelt og filmstriben i særdeleshed, så måske er der færre om at bruge filmene her?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *