Swimwear!

Nu er der ikke længe til, at vi pakker kufferterne og drager sydpå til varme, sol og afslapning (så meget, som man nu kan slappe af med to små børn ;) ).

Jeg havde egentlig hele tiden regnet med, at jeg var nødt til at hoppe i en badedragt, når vi skulle rejse blot 3 måneder efter min fødsel, men heldigvis er det ikke tilfældet, så nu har jeg været på bikinijagt.

Badetøjssæsonen var jo allerede i fuld gang, da jeg begyndte at lede – så meget af det fine badetøj havde allerede været på udsalg – og var dermed udsolgt. Jeg havde næsten opgivet håbet, da jeg af alle steder faldt over denne fine bikini hos Topshop.

Jeg var ellers næsten ude i at bruge en mindre formue på en fin bikini fra Chloé – men denne fra Topshop ramte helt plet, og da jeg fik den hjem og fik den prøvet på, blev jeg blot endnu mere begejstret.

Jeg er (ikke overraskende) helt forelsket i det maritime look – og normalt går jeg altid efter den traditionelle trekantsbikini, men denne model sidder virkelig fint, og så kan stropperne endda tages af, så man undgår de irriterende hvide striber ;)

På Trendsales fandt jeg en fin, let tunika fra Zara – som jeg kommer til at bruge sammen med bikinien – så nu mangler jeg bare en fin, stor stråhat – så er jeg fit to go ;)

Bikinien finder du lige her og her hos Topshop.

Billedkilde: Topshop samt eget billede.

Speak Your Mind

*

« « Fidusen i Little Marc Jacobs fra top til tå| Borddækning til Barnedåben » »