Den smukkeste barselsgave fra TrierCopenhagen

Lige da jeg havde født, modtog jeg den sødeste mail fra Maria, som er indehaver af TrierCopenhagen.com, hvor hun ønskede mig tillykke med min datter og samtidigt gav mig den mest fantastiske barselsgave – jeg måtte frit vælge den blandt alle de skønne varer i hendes butik.

Det var ikke nogen nem opgave – og dog; det var kærlighed ved første blik, da jeg spottede denne fine silkekjole fra Raoul.

Printet er simpelthen så smukt, snittet er helt fantastisk med de fine læg, som flagrer i vinden og den markerede talje, der dog er noget af en udfordring for min krop knapt 3 måneder efter en fødsel 😉 – og så har den de fineste detaljer på ryggen, hvor den er en smule åben og har små knapper med samme print som kjolen. Alt i alt er der virkelig kælet for detaljerne.

Kjolen er desværre udsolgt fra hjemmesiden nu, men der findes stadigt en silkebluse med præcist samme print – som endda er nedsat med hele 40% 😉

Normalt ville sådan en fin kjole slet ikke være min stil – men jeg har udset mig den til noget helt specielt – nemlig Fidusens barnedåb, hvor den vil være helt perfekt og på ingen måde over the top.

Godt nok er den på ingen måde ammevenlig, men om jeg så skal hive Fidusen med ind i et baglokale, når hun skal spise – så skal det ikke forhindre mig i at tage kjolen på 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *