Wheat Lagersalg i København

Ét af mine danske favoritmærker indenfor børnetøj – Wheat – afholder lagersalg i denne weekend – og det plejer altid at være en stor succes.

Det afholdes på Sundkrogsgade 25, 2100 København Ø – helt ude forbi Nordhavn Station.

Lørdag d. 30 april fra 10-16 og søndag d. 1 maj fra 10-15.

De tager normalt både mod kontanter og dankort – og hvis vejret er godt, plejer de at afholde det udendørs – så det føles ikke så trangt, selvom der godt kan være rigtig mange mennesker 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hvor bliver man godt misundelig. med alle de lagerslag i har derover i København, jeg elsker også WHEAT… Håber du finder nogle fine ting.. Rigtig god weekend, og stort tillykke med lille pigen.

  • Ja København er vist helt klart det bedste sted at bo, hvis man vil deltage i lækre lagersalg – du må have allieret dig med en københavner, som kan shoppe lidt for dig 😉

 • Ja de laver fine ting – især til piger synes jeg. Desværre er der dårlig karma mellem mig og deres lagersalg, for det er endnu ikke lykkedes mig at komme til et:-)
  God shopping, hvis du orker at tage dertil med baby:-)

  • Åh de har ellers nogle af de rigtig gode lagersalg, synes jeg.

   Jeg kom desværre ikke af sted i denne omgang – min kæreste havde lovet at agere babysitter, mens jeg shoppede – men han endte med at tage på fisketur med Trutten – og jeg nænnede alligevel ikke at slæbe en helt lille baby med til et lagersalg fyldt med frådende shoppelystne kvinder 😉

 • ØV hvorfor var man ikke lige i KBH. Er super glad for Wheat og har lige forkøbt mig i undertøj til og nattøj til musen. Deres små boksershorts er bare så fine og prisen fornuftig.

  • Trutten har også et mindre lager af deres undertøj og nattøj – det er altså rigtig lækker kvalitet og hvor er det bare fint at se på!

 • WHEAT LAGERSALG 2011

  LØRDAG 1. OKTOBER 11-16 & SØNDAG 2. OKTOBER 10-16

  MASSER AF LÆKKERT AF TØJ TIL GODE PRISER

  DE TAGER BÅDE DANKORT OG KONTANT

  SUNDKROGSGADE 25, 2100 KØBENHAVN Ø

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *