Lidt tosomhed i solskinnet

Jeg er lidt bagud med at få vist billeder her på bloggen, nu hvor jeg både har en kæreste, en Trut og en Fidus som trækker i mig – ikke at jeg klager – det er jo et rent luksusproblem 😉
Billedet her er fra i lørdags, hvor hele familien tog en tur ind til city for at nyde det skønne solskinsvejr.
Min kæreste og jeg benyttede os af stilheden, mens begge børn tog en lur i hhv barnevogn og klapvogn, til at sidde ved Gammel Strand og kigge ud over vandet, mens vi i ro og mag kunne nyde tosomheden og en lækker sandwich fra en nærliggende café.

Jeg nød samtidigt at kunne komme i bukser – altså sådan rigtige bukser uden elastik på maven og et “maternity” mærke i – aaah så er alt ved det gamle – bortset fra gevinsten – den smukkeste pige, man overhovedet kan forestille sig (som lige nu ligger og bobler sødt i sin lift lige ved siden af mig).

Bukser: Zara -.- Bluse: Zara -.- Sko: Zara (fornemmer du et vist tema 😀 ) -.- Solbriller: Tom Ford

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Ja vi har jo tilbragt mange af de gode solskinsdage indendørs af hensyn til vores nyfødte lille Fidus, så vi nød det ekstra meget, da vi endelig kom ud 😉

 • Skønt billed og dejligt at I kunne komme ud og nyde vejret – at det også blev til lidt tosomhed er jo ren win-win 🙂

  Du ser ud godt ud, ligner ikke en der lige har før!!

  Mange hilsner
  Birthe

  • Nej jeg kom desværre ikke af sted.
   Planen var, at min kæreste skulle med, så han kunne underholde Trutten og Fidusen imens – men i sidste øjeblik endte ham og Trutten med at tage på fisketur med Onkel Jacob – og så tog Fidusen og jeg en pigehygge dag herhjemme.
   Så jeg fik desværre ikke shoppet, men de plejer vist at holde endnu et lagersalg om en måneds tid, så det satser jeg på 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *