Introducing: Fidusen

Må jeg præsentere: Frk Fidus – verdens smukkeste og mest fantastiske lille pige, som vi er så heldige at have fået ind i vores familie.

Hun har langt om længe fået et navn – altså sådan ud over Fidusen. Trutten foreslog ellers både Mælk og Bil – men det endte dog med at blive nedstemt, så nu er han i gang med at lære, at hun ikke længere hedder BabyPige, som han indtil nu har måtte kalde hende.

Tusinde tak for alle de fantastiske søde hilsener – og tak for din, forhåbentlig, tålmodighed med mine sporadiske updates lige for tiden – det bliver forhåbentlig bedre, når hverdagen melder sin ankomst og jeg får lidt mere rutine i det der med at være mor til hele to vidunderlige børn.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *