ENDELIG tilbage i mit normale tøj

Åh hvor er det dog fantastisk at kunne hoppe i mit normale tøj igen – det føles næsten som at have fået en helt ny garderobe, og jeg elsker at gå på opdagelse i gemmerne og finde glemte ting frem igen.

Sidste mandag var vi en tur i sommerhus i det nordsjællandske med både familiemedlemmer fra begge sider af familien. Trutten nød det fantastiske vejr ude i haven, og Fidusen sov sig stort set fra det hele 😉

Jeg bruger Sue Long tanktoppene fra Samsøe & Samsøe indenunder en kjole eller tunika – og vupti, så er mit normale tøj gjort ammevenligt. Så kan der nemlig hives op i kjolen/blusen for at amme – uden at man sidder og flasher bar hud.

Kjole: American Vintage -.- Læderjakke: Samsøe & Samsøe -.- Cardigan: Zara -.- Tanktop: Samsøe & Samsøe -.- Tørklæde: Rabens Saloner -.- Solbriller: Tom Ford -.- Ballerinaer: Zara

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Det er da for vildt Lisbeth! Og det er ikke engang 14 dage siden at du fødte. Jeg ser også frem til at komme i mit normale tøj, men allerførst skal han jo altså ud ham lillebror. Nu er der to dage til termin og jeg havde aldrig troet, at jeg skulle opleve at være SÅ gravid 🙂

  • Det er simpelthen SÅ skønt – jeg nyder det virkelig i fulde drag!

   Og kom nu i gang med at føde – vi er nogen, der er ret så spændte 😀

 • Hvor VILDT at du allerede kan være i dit eget tøj! (slet skjult misundelse, I know.)
  Men ja, så kommer hele turen med at finde ud af at lave sig en ammevenlig garderobe. Jeg husker det som lidt af en udfordring sidst. Går det nemmere for dig anden gang?

  • Altså jeg bruger faktisk bare løse bluser, skjorter, tunikaer og kjoler, hvor jeg har en top fra Samsøe & Samsøe på indenunder.
   Så hiver jeg op i blusen/kjolen og ned i toppen – det fungerer rigtig fint, og så slipper jeg for at skulle ud og bruge penge på ammebluser, som jeg alligevel ikke rigtigt bryder mig om…

 • Kæmpe stort tillykke, tænk at det er 14 dage siden ….. Jeg har lige været lidt fraværende fra bloggen i det gode forårsvejr, så har slet ikke set det før nu.
  TILLYKKE
  og også et stort tillykke med at du allerede kan være i dit normale tøj, pyyh, der gik lige lidt længere tid for mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *