Tid til indkøb af sommersandaler til både drenge og piger

 

Lysebrune sandaler fra Pom D’Api – 749 kr.

Marineblå sandaler med spænde fra Angulus – 699 kr.

Mørkebrune sandaler fra Angulus – 649 kr.

Mine favoritter til drenge – alle 3 er klassiske modeller, hvor de marineblå med spænderne er mine favoritter – selvom min kæreste mener, de er en anelse feminine pga. spænderne 😉

Lilla sandaler fra Angulus – 699 kr.

Sølv sandaler fra Pom D’Api – 749 kr.

Lilla sandaler med blomst fra Angulus – 649 kr.

Her er mine favoritmodeller til fine små piger. Jeg er især faldet for modellerne i sølv og lilla – det er feminint uden at blive alt for meget.

 

Sidste år fik jeg lært på den hårde måde, at man skal være tidligt ude, når man skal købe sko og sommersandaler til sine børn, da man ellers risikerer, at alle de fine af slagsen er udsolgt.

Faktisk gælder det vist endda om at få dem købt, inden børnepengene kommer i april, fordi det er dér, alle andre også tager ud for at købe sko.

Det var også på den måde, at jeg i sin tid stiftede bekendtskab med Growingfeet.dk – de sko, vi havde udvalgt til Trutten, var nemlig udsolgt i den butik, vi var inde i – så jeg fandt dem i stedet på nettet og endte med at købe dem hos Growingfeet.dk.

Og nu er det altså sandaltid igen – jeg har, indrømmet, slet ikke fået købt nogle til Trutten endnu – men jeg har her udvalgt mine favoritter til hhv. drenge og piger.
For mig er det vigtigt, at sandalen ikke er alt for åben ude i snuden, da tæerne på den måde er godt beskyttet – samtidigt skal der dog også være rigeligt med luft til foden, så de ikke er for varme at have på, selv når sommeren er på sit højeste.

Sidste år endte vi med en sandal fra Bisgaard, som vi var rigtig godt tilfredse med – men i år er det overraskende nok Angulus, der trækker mest – og jeg tror, vi ender med den marineblå model med spænderne på.

Jeg er også helt forelsket i de forskellige sandaler fra Pom D’Api – de er klassiske og stilfulde, typisk fransk stil – men er på ingen måde kedelige at se på. Umiddelbart er mærket ikke så kendt herhjemme, men jeg har kigget lidt på deres udvalg de tidligere sæsoner, og jeg kunne nemt forestille mig, at vi kommer til at købe nogle af deres sko eller sandaler – så hvis du kender til pasformen eller kvaliteten, må du meget gerne give lyd fra dig 🙂

Jeg er egentlig ikke nervøs for at købe sko over nettet, selvom de ikke kan prøves på barnets fod først. Hos Growingfeet.dk har de et fint måleskema, man kan printe ud og bruge til at måle barnets fod. Derudover står der meget præcise mål på alle størrelser ved de forskellige modeller.

Som en ekstra bonus, så kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvorefter du får 5% rabat på alle dine ordrer.

Growingfeet.dk har betalt for omtale her på bloggen – selve indholdet er dog udelukkende bestemt og udvalgt af mig og repræsenterer derfor fuldstændigt mine egne holdninger og meninger.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Min søn havde dem med spænderne fra Angulus som sine allerførste sandaler, da han var 1½.. Jeg var ikke så pjattet med spænderne til at begynde med, men endte med at blive rigtig glad for dem. Han er syv i dag, så jeg bliver helt nostalgisk når jeg ser dem:-)

    • Nej hvor fint, at det er en gammel model, de har relanceret – jeg håber også, vi bliver glade for dem 🙂

  • Jeg har købt Angulus i brune uden spænder til min søn. De er rigtig lækre og er på for første gang i dag. Jeg købte mine tidligt ( januar ) og fik 40% rabat på både sko og sandaler fra Angulus på denne sæsons kollektion.

    Det er første gang jeg har købt Angulus, da sin søn er 19 mdr. men bestemt ikke sidste gang. Kvaliteten er bare i top og har en super pasform.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *