Den skønneste lørdag længe

Jeg har simpelthen haft den mest fantastiske lørdag i lang tid – omgivet af skønne mennesker i det fineste forårsvejr – hvad mere kan man forlange?
Jeg startede ud med kaffe og tøsesladder med to veninder i et par timer – dernæst videre til en frokostaftale med 3 andre veninder som blev tilbragt i solen på Vesterbro – og til sidst mødtes jeg med min kæreste og Trutten, hvor vi cruisede en tur nordpå og spiste is på Rungsted Havn.

Aftenen er blevet tilbragt i min kærestes selskab med en lækker middag, som han stod i køkkenet og kreerede, mens jeg slappede af med Trutten i sengen – ren og skær luksus, hvis du spørger mig!

Jeg er endnu ikke nået det punkt, hvor jeg utålmodigt går og hepper på, at Fidusen skal komme ud.
Ganske vist er jeg ved at være fysisk mærket af graviditeten – men lige nu nyder jeg at ses med veninder uden en baby på armen – og at kunne sidde og sludre hele aftenen med min kæreste i ro og fred – netop vel vidende, at jeg har noget godt i vente, men som ikke helt gør disse ting muligt.

Derudover så ER det altså bare ret hyggeligt at gå og vente – og aldrig helt vide, om det mon er nu NU 😀

Det er meget muligt, at jeg har det helt anderledes, hvis hun stadigt ikke har meldt sin ankomst om et par uger, men lige nu nyder jeg i hvert fald den søde ventetid 🙂

Og altså; så kan man jo bare ikke undgå, at humøret stiger et par grader i takt med temperaturen – nuuiii hvor har det været skønt med solskin og varme – omend jeg dog stadigt ikke var modig nok til at vove mig ud i bare fødder i ballerinaerne – så der røg et par tynde strømper på i dem 😉


Bluse: Topshop -.- Jeans: Topshop Maternity -.- Læderjakke: Samsøe & Samsøe -.- Tørklæde: Rabens Saloner -.- Solbriller: Tom Ford -.- Clutch: Marc by Marc Jacobs -.- Ballerinaer: Zara

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Tusinde tak skal du have!
   Ballerinaerne er faktisk efterhånden nogle år gamle – men fandt dem bagerst i mit klædeskab i jagten på nogle sko, som jeg A) kan passe til trods for hævede fødder og ikke mindst B) selv kan tage på uden hjælp fra kæresten 😀

 • Det lyder som en skøn ventetid. Det er en fed indstilling du har til ventetiden og fedt at du fylder tiden med alle mulige dejlige oplevelser.
  Jeg må også sige at du ser fantastisk ud! -Jeg havde i øvrigt årets første dag med bare fødder i ballarinaer i går. Fantastisk 🙂

  • Tusinde tak – og ja, jeg formår heldigvis at nyde tiden, men nu er jeg så også stadigt et par uger fra den officielle termin.
   Jeg er ret sikker på, at hvis jeg ikke har født om 4 uger, så er jeg ikke helt så kæk 😀

  • Jeg er simpelthen også SÅ glad for den.
   Faktisk købte min kæreste den for et par år siden – så man må give ham, at han har god smag 😀

  • Ja indtil videre gør jeg i hvert fald – men jeg er nu altså også ret spændt på at møde hende efterhånden 🙂

  • Ja vi har haft et par enkelte dage med sol, men lige nu er her desværre gråt og skyet – så jeg er ret misundelig på dig!

 • Kære Lisbeth – jeg går og holder øje med dig.. det bliver spændende at se, hvornår det går i gang…. Du ser jo fantastisk ud.. og hvor har du egentlig gemt babyen?

 • Uha, det bliver så spændende med Frk. Fidus. Vi skal til MD scanning om tre uger, er så spændt…

  På en helt anden note..Har du ikke rimeligt lange ben, Lisbeth?

  Jeg er selv altid 34 i jeanslængde og har ikke turde købe Topshop ventebukserne af frygt for de ikke var lange nok. Men dig sidder de da fortrinligt på!

  • Hvor bliver det spændende!
   Vil I have kønnet at vide?

   Jo jeg har ret lange ben og bruger normalt også 34 – men disse passer mig altså rigtig fint.
   Nu går jeg så heller ikke just i højhælede sko under graviditeten, så det hjælper jo også lidt 😀

   • Så tør jeg også godt kaste mig ud i dem 🙂

    Jeg har egentlig hele tiden været fuldstændig indifferent omkring at vide kønnet eller ej. Ønsker mig heller ikke et særligt køn. Bare den er sund og rask, det er selvsagt det vigtigste.

    Men min kæreste er ved at eksplodere af nysgerrighed, hehe, så mon ikke vi ender med at få kønnet at vide? Han er FULDSTÆNDIG overbevist om, at det er en pige. Nu må vi se. Har selv kun fætre, er ene pige til tre brødre, og min kæreste har kun brødre… så det ville være pudsigt. Vi må se! 🙂

    • Jeg ville heller aldrig kunne styre min nysgerrighed 😀
     Begge gange har jeg dog taget fejl omkring kønnet, mens min kæreste har haft ret (så meget for de moderinstinkter) – så jeg hepper på din kæreste 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *