Konkurrence: vind et skønt sæt børne- eller babytøj fra Ohminus

Ohminus er børnetøj med omtanke – det lyder muligvis meget smart i en fart og reklamesloganagtigt – og det er det jo sådan set også; men det er også sandt!

Stoffet, som tøjet er fremstillet af, er Økotex og giver god plads til leg og udfoldelser – samtidigt med at det er lavet i skønne farverige designs – og så er tøjet simpelthen SÅ blødt og lækkert at mærke på (og dermed også at have på) selv efter mange ganges vask.

Kvinden bag tøjmærket er Rikke, som i sin tid startede Trendybaby, hvorfor hun også har stor erfaring og indblik i, hvad der kræves af lækkert børnetøj. Det hjælper jo nok så meget, at tøjet er flot og fashionabelt at kigge på, hvis børnene ikke føler sig tilpas og har mulighed for at lege i det.

Ohminus har været så søde at udlove en rigtig lækker præmie til en heldig læser her på bloggen – et sæt tøj i enten lyserødt, orange, blåt eller grønt – samt det mest fantastiske lækre tæppe i sort og hvidt (en skam jeg ikke selv kan deltage, for jeg er overbevist om, at Fidusen ville elske at ligge og gasse sig på det tæppe her til sommer).

Man kan bl.a. købe tøjet direkte fra deres hjemmeside – hvis du tilmelder dig deres medlemsklub på siden, får du 10% rabat på din første ordre, og der er gratis forsendelse, hvis du shopper for mere end 350 kr 🙂

For at deltage, skal du såmænd bare efterlade en kommentar i feltet herunder – husk at oplyse den rigtige mailadresse i feltet – den kan kun ses af mig 🙂

Konkurrencen slutter tirsdag d. 15. marts, hvorefter jeg udtrækker en vinder 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *