Reklame: Medina og Reebok EasyTone

Reebok_Medina_Photo_ErikbyErik2010_2

Reebok lancerer den unikke sko, der kan anvendes dagen lang, til løb, gang, arbejde og fritid.
Pointen er at den træner ben og baller mere end andre sportssko.
Både Helena Christensen og Medina har haft glæde af denne sko og det siger måske i virkeligheden alt.

Medina gået i træning med Reebok

Hun er et af de varmeste navne på de danske musikscener, og hun har tilbragt det seneste års tid i toppen af hitlisterne. Nu har hun fokus på det store udland, og hun er gået i hård træning med Reebok for at blive klar til en stor og krævende turné.

Medina er gået i kamptræning for at blive klar til udfordringerne på de store udenlandske scener og hitlister. Til efteråret præsenterer hun samtidig en ny tøjkollektion og den populære træningssko EasyTone.

Læs om skoen lige hér –  eller se mere på videoen.

Dette er et indlæg i en ny kategori her på bloggen: Reklame kategorien.

Indlæg i denne kategori bliver jeg betalt for at bringe, og de er derfor ikke nødvendigvis et udtryk for min egen personlige holdning og smag.

Jeg bringer naturligvis kun reklamer, som jeg selv mener, der har relevans for dig som læser af min blog – men jeg vælger at bringe dem i et tydeligt markeret indlæg, så de bliver adskilt fra resten af indholdet på min blog.

Jeg håber, du vil tage pænt i mod det – om ikke andet. så vil det jo være forholdsvis nemt for dig at scrolle væk fra reklameindlægget og videre ned til mit eget personlige indhold 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *