Hip hip HURRA

070710a

I dag har jeg fejret min fødselsdag, og selvom jeg efterhånden synes, jeg er faretruende tæt på de 30, så har det været en fantastisk skøn dag.
Jeg blev vækket af min kæreste og Trutten med lækker morgenmad fra Lagkagehuset, gode gaver og masser af flag (det er altså et hit hos en festglad lille dreng) – og efter at have brugt formiddagen på møde med min specialevejleder, mødtes jeg med 3 skønne veninder til en hyggelig brunch på Kalaset i Nansensgade (som virkelig kan anbefales – god mad og hyggeligt sted) og lidt shopping – eller altså, vi kiggede faktisk bare, omend Zara var lige ved at friste over evne 😉
Derefter mødtes jeg med min kæreste og Trutten og hyggede rundt inde i byen – inden vi tog lækkert thai take-away med hjem og har tilbragt aftenen med film og hygge.

Jeg er faktisk ret stor fan af fødselsdage – og er altså ikke vokset fra den slags, som mange andre – så det var lige en dag efter mit hovede, omend jeg dog var noget træt af, at min mor befinder sig så langt væk, at hun ikke lige kunne kigge forbi 😉

Outfitbilledet er genbrug, men det var altså præcist, hvad jeg havde på i dag i solskinnet – og hvis du har været udsat for dårligt vejr i dag, så skylder jeg skylden på min far, som også har fødselsdag 😀

Kjole: Zara -.- Solbriller: Tom Ford -.- Læderjakke: Kate Moss for Topshop

Comments

 1. Kjolen er virkelig fin til dig! Tillykke med fødselsdagen.. :)

 2. Hej Lisbeth:-)
  1000 gange tillykke med fødselsdagen, det lyder som en rigtig skøn dag.
  Super lækkert outfit.
  Knus fra mig.

 3. Forsinket stort tillykke 😀 Lyder som om du havde en skøn dag :)) Og kjolen ser jo super flot ud på dig :)

 4. Stort tillykke med dagen, der lyder til at have være skøn!!

 5. HIP HIP HURRA!!! Kæmpe stort tillykke!! Omgivet af dine kære, forkælelse ovenud og masser af kage, så kan man næsten ikke forlange mere.
  Vejret i Odense er tørt og flot, så ingen klager herfra (og nu skal det også bare holde til imorgen, hvor vi skal vies udenfor!!!)

 6. Nå, et eller andet har vist nuppet min kommentar, så jeg prøver igen:
  Tusind gange tillykke og tak for solskin i formiddags – i hvert fald her på matriklen. :)

 7. Stort tillykke med fødselsdagen i torsdags! Lyder til du havde en skøn dag :) og ja, Kalaset er super. Jeg er jo i Dk i øjeblikket og spiste brunch der så sent som i dag med min lillebror :)

 8. Lisbeth says:

  Tusinde tak for jeres søde fødselsdagshilsener :)

Speak Your Mind

*

« « CIFF Kids – børnemoden næste forår| Man har jo altid lov at drømme… » »