Kender du Strawberrynet?

chanelnr5

Jeg køber efterhånden både kosmetik og parfumer på Strawberrynet.com. Det er en netbutik, som ligger i Hong Kong, og som sælger alverdens godter til rigtig gode priser.

I gamle dage skulle man indscanne sin toldkvittering og maile den til dem, hvorefter de refunderede tolden – men nu har de i stedet hævet priserne en smule, og så er tolden allerede betalt på forhånd.
Det betyder desværre, at varerne ikke længere er helt lige så billige – men til gengæld risikerer man ikke at skulle vente i ugevis, fordi pakken ligger fanget i tolden.

Selvom de i forvejen er billige, så har de ofte forskellige tilbud, loyalitetsrabatter (fx. stiger din rabat en vis procentsats, hver gang du har købt et vist antal gange) eller “we miss you” rabat, hvis du ikke har handlet der et stykke tid – og så bliver det pludselig rigtig sjovt at handle hos dem.
Jeg havde fået 20% rabat, fordi de savnede mig som kunde, 10% rabat pga. en kampagne, 5% fordi jeg købte min. 3 varer og 7,5% i loyalitetsrabat – så alt i alt fik jeg 42,5% på alle mine varer i mit seneste køb – og det skulle jo udnyttes.
Jeg fik stocket op på mascara, eyeliner og diverse andet basis, så fik jeg lidt MAC øjenskygger – og sidst men ikke mindst fik jeg købt lidt forskellige parfumer – der i blandt Chanel No 5 – så nu er jeg, som min kusine så pænt udtrykker det, virkelig blevet voksen og moden 😀 – og udover, at den dufter fantastisk godt, så elsker jeg simpelthen udseendet på flasken – den udstråler luksus, og så minder den mig om min barndom, hvor min mor havde den stående på sit toiletbord.

Jeg købte parfumerne som eu de parfum – fremfor toilette, som jeg ellers normalt bruger – så jeg er ret spændt på, hvor stor forskel der egentlig er.

Men altså, Strawberrynet.com kan virkelig anbefales til indkøb af både parfumer og make-up 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Jeg kiggede lige på Strawberrynet.com som du anbefaler..
    Kan du fortælle mig hvad kurs priserne er i? Der står bare “k”, kunne godt tænke mig og vide om det er USdollars eller deres egen mønt eller hvordan.
    På forhånd tak.

    • Du skulle meget gerne kunne ændre valutaen derinde til danske kroner – det gøres, så vidt jeg husker, oppe øverst på skærmen.
      På den måde kan man præcist se, hvor meget det bliver i danske kroner 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *