Sue Long fra Samsøe & Samsøe – den perfekte tanktop

suelong

Lotte har tit skriblet løs om alle de fantastiske egenskaber, Sue Long toppen fra Samsøe & Samsøe åbenbart besidder.

Selvom Lotte stort set altid er fornuftig at høre på, så har jeg åbenbart alligevel haft lidt svært ved at tro på, at en top til den pris kan være så helt igennem fantastisk – så det var først i dag, jeg endelig tog mig sammen og erhvervede mig to eksemplarer i hhv. sort og hvid.

Men altså, nu forstår jeg endelig, what all the fuzz is about! – den ER jo toppen over alle toppe!

Jeg er selv forholdsvis høj, og alligevel er toppen så lang, at jeg sagtens ville kunne bruge den som kjole uden at de andre forældre i vuggestuen ville kigge skævt til mig af den grund.

Den kan dog sagtens hives op, så den sidder lidt i lag, uden at det ser dumt ud.

Det helt fantastiske ved denne top er dog, at den giver alle os med knapt så stramme balder og lår muligheden for at kombinere leggings med andet end lange tunikaer.

Man tager ganske enkelt bare Sue på indenunder en bluse – og på med et par leggings, så er man klar til at smutte ud i verden uden at bekymre sig om, hvor uheldigt ens mås mon tager sig ud i et par meget tætsiddende læderlookalikeleggings.

For at se fremgangsmåden i praksis, kan du tage et kig på billedet af mit outfit fra i lørdags, hvor jeg parrede en semikort top med mine læderleggings takket være Sue.

Toppen koster 200 eller 2 stk. for 300 – og den kan bl.a. købes i Samsøe & Samsøes netbutik eller i deres fysiske butikker rundt om i landet.

Billedkilde: Samsøe & Samsøe

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Jeg har min Sue på i dag, igen. Jeg hiver op i min da den ellers bliver for lang, men som du siger, ser det ikke dumt ud. Jeg har kun den og Sik-modellen i sort, men skal nok have nogle flere farver inden sommer.

    • Er Sik den med ærmer?

      Jeg tog den i sort og hvid – så er det mest basale dækker ind – og så overvejer jeg lidt, om der mon skal tilføjes en grå og blommefarvet på et senere tidspunkt.
      Geniale er de i hvert fald – nu er jeg bare spændt på, hvordan de holder sig i vask.

    • Godt at høre Lotte – jeg vidste, jeg kunne regne med dig ift. den slags info 😛
      Bruger du kun Sue Long, eller har du også nogle af de andre udgaver?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *