En lille smag på modeugen for Pøblen

acneinvitation

Der er jo heldigvis muligheder for at opleve lidt af modeugen for alle vi stakler, der ikke har fået invitationer i stakkevis de sidste par uger (jeg har ofte problemer med mit postbud, så jeg tænker, at mine naturligvis er blevet væk undervejs – tsk tsk tsk).

Kia har lavet et glimrende indlæg lige hér, hvor hun fortæller om de arrangementer, der er åbent for alle.

mjfashionweek

Personligt har jeg tænkt mig at tage et smut forbi Acne og Marc Jacobs – og så følger jeg med i det hele live via. Fashion Week Live, som er et nyt tiltag. De har 15 skribenter og fotografer, som smider billeder og artikler på bloggen senest en time efter, det har fundet sted – så det er det perfekte sted at indsnuse lidt af atmosfæren, selvom man ikke selv kan deltage (hvadenten det så skyldes et ustabilt postbud, manglende tid (nu har vi jo efterhånden set alverdens bloggere fortælle HVOR hårdt de har det under modeugen 😉 ), eller det faktum at man ganske enkelt ikke har kunnet tiltuske sig invitationer).

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *