Så er ferien er slut!

ferieslut

Efter både mellemørebetændelse, dræn i fuld narkose, roskildesyge og til sidst en ordentlig omgang skoldkopper, besluttede vi at holde en uges ferie for at få ladet batterierne op, da de efterhånden var helt flade.

Turen gik til Egypten, hvor vi var indlogeret på det luksuriøse hotel Hilton og kunne nyde sol, strand, 27 graders varme samt en fantastisk brunchbuffet og kagebuffet om aftenen.

Vi havde en skøn ferie og Trutten nød at lege strandløve og fik samtidigt en større fanklub af både gæster og personale på hotellet 😛

Nu er hverdagen imidlertid i fuld gang, hvor Trutten er startet op på fuld tid i vuggestuen, min kæreste er startet på et nyt job, og jeg er gået i gang med mit sidste semester af studiet, som både byder på intensiv undervisning samt specialeskrivning.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Stor ros for at træffe beslutningen “let’s get out of here”!

    Det er da bare det helt rigtige at gøre. Er der noget, som får batterierne helt i bund, så er det syge børn. Især når den ene sygdom afløser den anden.

    Hurra for jer! Og velkommen tilbage i kulden. Og selvfølgelig: pøj pøj med sidste ryk på studiet. 🙂

    • Tak skal du have Anette.

      Nu var vi så heldige, at min kæreste havde lidt fri inden opstarten på sit nye job, og jeg var færdige med mine eksaminer i dette semester. Ellers har man jo desværre ikke ret ofte mulighed for at være så spontan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *