Boksning vs. shopping

Mens min kæreste tilbragte lørdag aften med at se Mikkel Kessler bokse, valgte jeg i stedet at hive den bærbare med ind på sofaen og sidde og surfe rundt i Topshops netbutik - nærmere bestemt deres kjoleafdeling. Jeg mangler kjoler til min vintergarderobe, og Topshop har lige nu et kæmpe udvalg indenfor den genre. De 5 kjoler fra planchen er alle nogen, jeg fluks ville takke ja til at modtage i gave. De 4 strikversioner er perfekte til den kommende vintersæson - og rent fornuftig set, burde det nok være den slags, jeg gik efter - jeg er dog noget mere fristet af de to nederste. Silkekjolen er simpelthen så fin- jeg har allerede en i samme stil - blot i grå bomuld - som jeg knuselsker, så jeg kan roligt forestille mig, at denne vil blive en ny favorit. Tie dye kjolen har jeg haft kig på i et godt stykke tid nu, og eftersom jeg stadigt er tændt på den, så må det vil være et godt tegn? Jeg forestiller mig at style den med tykke varme tights, evt. en tynd, sort rullekravebluse fra American Vintage og en kashmir cardigan fra Zara - så er den også vinterklar! Jeg har ikke afgivet nogen bestilling endnu, men hælder stærkt mod de to nederste på planchen.

topshopkjoler

Mens min kæreste tilbragte lørdag aften med at se Mikkel Kesler bokse, valgte jeg i stedet at hive den bærbare med ind på sofaen og sidde og surfe rundt i Topshops netbutik – nærmere bestemt deres kjoleafdeling.

Jeg mangler kjoler til min vintergarderobe, og Topshop har lige nu et kæmpe udvalg indenfor den genre.

De 5 kjoler fra planchen er alle nogen, jeg fluks ville takke ja til at modtage i gave. De 4 strikversioner er perfekte til den kommende vintersæson – og rent fornuftig set, burde det nok være den slags, jeg gik efter – jeg er dog noget mere fristet af de to nederste.

Silkekjolen er simpelthen så fin- jeg har allerede en i samme stil – blot i grå bomuld – som jeg knuselsker, så jeg kan roligt forestille mig, at denne vil blive en ny favorit.
Tie dye kjolen har jeg haft kig på i et godt stykke tid nu, og eftersom jeg stadigt er tændt på den, så må det vil være et godt tegn?
Jeg forestiller mig at style den med tykke varme tights, evt. en tynd, sort rullekravebluse fra American Vintage og en kashmir cardigan fra Zara – så er den også vinterklar!

Jeg har ikke afgivet nogen bestilling endnu, men hælder stærkt mod de to nederste på planchen.

 

 

Billedkilde: Topshop

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *